Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση σε πρόσφατες εφαρμογές οθόνης και διαχείρισης εργασιών στο Samsung Galaxy S4

Όταν βγείτε από εφαρμογές στην αρχική οθόνη του Samsung Galaxy S4, οι εφαρμογές συνεχίζουν να εκτελούνται στο παρασκήνιο. Αν και οι απαιτήσεις τους για CPU και RAM είναι τουλάχιστον όταν δεν τις χρησιμοποιείτε, αλλά πολλές εφαρμογές συνεχίζουν να λειτουργούν στο παρασκήνιο και αυτό επηρεάζει την απόδοση του τηλεφώνου.

Επομένως, εάν μπορείτε να μάθετε πώς μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε Πρόσφατες εφαρμογές οθόνης και Διαχείριση εργασιών Στο Samsung Galaxy S4, τότε μπορείτε να κλείσετε τις εφαρμογές από εκεί. Η εκκαθάριση της μνήμης RAM του τηλεφώνου σας σε καιρό είναι επίσης πολύ σημαντική για τη βελτίωση της απόδοσης του τηλεφώνου.

Διαχείριση εφαρμογών οθόνης και εργασιών στο Samsung Galaxy S4

Αποκτήστε πρόσβαση στις Πρόσφατες εφαρμογές οθόνης και Διαχείριση εργασιών στο Samsung Galaxy S4

Αυτή η ανάρτηση θα οδηγήσει στην πρόσβαση στην οθόνη Πρόσφατες εφαρμογές για να κλείσει τις εφαρμογές που εκτελούνται στο παρασκήνιο και να αποκτήσει πρόσβαση στο Διαχειριστής εργασιών για να καθαρίσετε τη μνήμη RAM του τηλεφώνου.

Δείτε επίσης - Πώς να διορθώσετε το σφάλμα ελέγχου ταυτότητας Samsung galaxy S4

Βήματα για πρόσβαση στην οθόνη Πρόσφατες εφαρμογές

> Πατήστε το πλήκτρο Home από οποιαδήποτε οθόνη και κρατήστε πατημένο.

> Θα δείτε μια λίστα εφαρμογών που χρησιμοποιήθηκαν πρόσφατα.

> Πατήστε μια εφαρμογή και κρατήστε την. Θα δείτε δύο επιλογές: Κατάργηση από τη λίστα και πληροφορίες εφαρμογής.

> Εάν πατήσετε Πληροφορίες εφαρμογής, θα σας επιτρέψει να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη και τα δεδομένα, ακόμη και μπορείτε να απεγκαταστήσετε την εφαρμογή.

> Εάν πατήσετε Κατάργηση από τη λίστα, η εφαρμογή θα κλείσει.

> Μπορείτε επίσης να καταργήσετε εφαρμογές με άλλο τρόπο, δηλαδή σύρετε κάθε μία προς τα δεξιά ή προς τα αριστερά.

> Για να κλείσετε όλες τις εφαρμογές με ένα πάτημα, αγγίξτε το εικονίδιο Κλείσιμο όλων των εικονιδίων που βρίσκονται κάτω δεξιά.

Βήματα για πρόσβαση στη Διαχείριση εργασιών

Από την οθόνη Πρόσφατες εφαρμογές όλες οι εφαρμογές που εκτελούνται στο παρασκήνιο δεν μπορούν να κλείσουν και για αυτό πρέπει να έχετε πρόσβαση στη Διαχείριση εργασιών για να έχετε πρόσβαση σε ενεργές εφαρμογές.

> Αγγίξτε το εικονίδιο Διαχείριση εργασιών από την οθόνη Πρόσφατες εφαρμογές.

> Θα δείτε ότι υπάρχουν τέσσερις καρτέλες και από προεπιλογή, επιλέγονται Ενεργές εφαρμογές.

> Εάν θέλετε να κλείσετε κάθε εφαρμογή, πατήστε το κουμπί Τερματισμός που βρίσκεται στα δεξιά ή μπορείτε επίσης να πατήσετε το κουμπί Τέλος όλων για να τα κλείσετε όλα.

> Η καρτέλα "Λήψη" θα εμφανίσει τη λίστα όλων των εφαρμογών τρίτων που εκτελούνται. Η μόνη επιλογή είναι Κατάργηση εγκατάστασης.

> Πατώντας την καρτέλα RAM θα ​​έχετε πρόσβαση στη μνήμη του Galaxy S4. Για να βελτιώσετε την απόδοση του τηλεφώνου σας, πατήστε το κουμπί εκκαθάρισης μνήμης.

> Μπορείτε να επαναφέρετε κάθε εφαρμογή στη λίστα πατώντας την καρτέλα Εκκαθάριση προεπιλογών.

> Και η καρτέλα Αποθήκευση θα σας δώσει μια ιδέα για εξωτερικό και εσωτερικό χώρο αποθήκευσης.

Ακολουθώντας αυτά τα απλά βήματα, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις Πρόσφατες εφαρμογές οθόνης και Διαχείριση εργασιών στο Samsung Galaxy S4 και να επιταχύνετε την απόδοση του τηλεφώνου σας.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found