Τρόπος διόρθωσης «Δυστυχώς, οι επαφές σταμάτησαν να λειτουργούν» στο Samsung Galaxy Note 4

Παρόλο που το Samsung Galaxy Note 4 είναι ένα υπέροχο smartphone, δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι τέλειο επειδή οι χρήστες έχουν αναφέρει όλα τα είδη προβλημάτων, από προβλήματα Wi-Fi, προβλήματα GPS και την εφαρμογή Facebook που συνεχίζει να παγώνει. Ένα μήνυμα σφάλματος "Δυστυχώς, οι επαφές σταμάτησαν να λειτουργούν" στο Samsung Galaxy Note 4 είναι ένα άλλο πρόβλημα που μπορούμε να θέσουμε στη λίστα των προβλημάτων που πολλοί χρήστες αντιμετώπισαν. Συνήθως, αυτό το μήνυμα σφάλματος εμφανίζεται όταν προσπαθείτε να κάνετε κάποιες αλλαγές στις εφαρμογές Επαφών, να αλλάξετε τα στοιχεία επικοινωνίας κάποιου ή να προσθέσετε μια νέα επαφή. Μερικές φορές, το μήνυμα εμφανίζεται το δεύτερο που πατάτε στην εφαρμογή. Ας δούμε πώς μπορείτε να το διορθώσετε.

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Πώς να διορθώσετε το Samsung Galaxy Note 4 Η εφαρμογή Facebook διατηρεί το πάγωμα

Τρόποι διόρθωσης «Δυστυχώς, οι επαφές σταμάτησαν να λειτουργούν» στο Samsung Galaxy Note 4

thedroidguy.com

Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη για τις Επαφές

Το καλύτερο μέρος για να ξεκινήσετε την επίλυση αυτού του ενοχλητικού προβλήματος είναι η εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης για τις Επαφές. Εδώ πρέπει να κάνετε:

  • Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις και πατήστε Διαχείριση εφαρμογών> Όλα
  • Τώρα, βρείτε την εφαρμογή Επαφές, αγγίξτε την και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης (μη διαγραφή δεδομένων)
  • Μόλις τελειώσετε, επανεκκινήστε τη συσκευή σας και δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε ξανά την εφαρμογή Επαφές.

Καταργήστε την επιλογή "Διατηρήστε τις επαφές ενημερωμένες" στην εφαρμογή Google+

Ίσως αυτό θα διορθώσει το πρόβλημα:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή Google+ και κάντε check in
  • Ανοίξτε το μενού Ρυθμίσεις και κάντε κλικ στο όνομά σας
  • Τώρα πατήστε Επαφές
  • Καταργήστε την επιλογή "Διατήρηση ενημερωμένων επαφών"

Απενεργοποιήστε την εφαρμογή Google+

Πολλοί άνθρωποι ανέφεραν το μήνυμα σφάλματος "Δυστυχώς, οι επαφές σταμάτησαν να λειτουργούν" στο Samsung Galaxy Note 4 εξαφανίστηκε μόλις απενεργοποίησαν την εφαρμογή Google+. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Διαχείριση εφαρμογών> Όλα, βρείτε την εφαρμογή Google+ και πατήστε σε αυτήν. Κάντε κλικ στο Απενεργοποίηση. Σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε συχνά αυτήν την εφαρμογή και δεν θέλετε να την απενεργοποιήσετε, διαγράψτε την προσωρινή μνήμη ή προσπαθήστε να απεγκαταστήσετε τις ενημερώσεις: Ρυθμίσεις> Διαχείριση εφαρμογών> Όλα> Google+ και πατήστε Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης ή Κατάργηση εγκατάστασης ενημερώσεων.

Εργοστασιακή επανεκκίνηση

Δοκιμάσατε όλες τις παραπάνω λύσεις, αλλά εξακολουθείτε να έχετε το ίδιο πρόβλημα; Το μόνο που μένει να δοκιμάσετε για να επιλύσετε το ζήτημα είναι να πραγματοποιήσετε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, αλλά πριν το κάνετε αυτό, δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων σας. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά> Επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων> Επαναφορά συσκευής> Διαγραφή όλων.

Πηγή εικόνας: thedroidguy.com

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Πώς να επιδιορθώσετε το Galaxy Note 4 Ζήτημα μπαταρίας μετά την ενημέρωση του Lollipop

Πρόσφατες δημοσιεύσεις