5 τρόποι για να διορθώσετε το Hey Siri που δεν λειτουργεί στο iPhone 6

Όταν το iOS 8 έγινε διαθέσιμο, οι χρήστες του iPhone ανακάλυψαν πολλές νέες δυνατότητες και μία από αυτές είναι το Hey Siri. Με αυτήν την επιλογή, ο προσωπικός σας βοηθός είναι ακόμα καλύτερος, επειδή μπορείτε να θέσετε στο Siri ορισμένες ερωτήσεις, σε λειτουργία hands-free. Κάθε φορά που θέλετε να ρωτήσετε κάτι, πρέπει πρώτα να πείτε Hey Siri. Εάν δεν εγκαταστήσατε το iOS 9, για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εξαιρετική λειτουργία χωρίς να πατήσετε το κουμπί Home στο iPhone 6, μια συσκευή πρέπει να είναι συνδεδεμένη στην πηγή τροφοδοσίας. Σε περίπτωση που το Hey Siri δεν λειτουργεί στη συσκευή σας, μην ανησυχείτε, επειδή έχουμε μερικές λύσεις για εσάς. Σε αυτό το άρθρο, μπορείτε να βρείτε αυτές τις λύσεις και είμαστε 100% σίγουροι ότι ένας από τους 5 τρόπους για να διορθώσετε το Hey Siri που δεν λειτουργεί στο iPhone 6 θα λειτουργήσει. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν.

Δείτε επίσης: 5 τρόποι για να διορθώσετε την εφαρμογή Frozen Camera στο IPhone 6

5 τρόποι για να διορθώσετε το Hey Siri που δεν λειτουργεί στο iPhone 6

Πηγή: imore.com

Λύση No.1: Το Siri πρέπει να είναι ενεργοποιημένο

Πρώτον, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το Siri είναι ενεργοποιημένο. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις Γενικά> Siri και μετακινήστε τον διακόπτη δίπλα του για να τον ενεργοποιήσετε.

support.apple.com

Λύση No.2: Siri off / on

Εάν το Siri είναι ενεργοποιημένο, αυτό το απλό τέχνασμα μπορεί να λύσει το πρόβλημα. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Siri, απενεργοποιήστε το και περιμένετε 15 έως 20 δευτερόλεπτα και, στη συνέχεια, ενεργοποιήστε το ξανά.

Λύση No.3: Γεια σου Siri απενεργοποιημένη

Ένα άλλο πράγμα που μπορεί να σας βοηθήσει είναι αυτό, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις, Γενικά, Siri και απενεργοποιήστε το "Allow Hey Siri" Περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα και ενεργοποιήστε το ξανά.

osxdaily.com

Λύση No.4: Σύνδεση στο Διαδίκτυο

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο, το Siri δεν θα λειτουργήσει. Εάν χρησιμοποιείτε δεδομένα κινητής τηλεφωνίας, μεταβείτε σε Wi-Fi ή αντίστροφα. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε αυτό το απλό κόλπο. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις, ενεργοποιήστε τη λειτουργία αεροπλάνου, περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα και απενεργοποιήστε την. Απενεργοποιήστε το Wi-Fi και, στη συνέχεια, ενεργοποιήστε ξανά, και αν χρησιμοποιείτε δεδομένα κινητής τηλεφωνίας, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Κινητό, απενεργοποιήστε τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας και ενεργοποιήστε τα ξανά. Εάν δεν φαίνεται να λειτουργεί τίποτα, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Επαναφορά και πατήστε Επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου (θα πρέπει να συνδεθείτε ξανά στο δίκτυο Wi-Fi και να προσθέσετε τον κωδικό πρόσβασης).

Λύση 5: Επανεκκινήστε το iPhone 6 σας

Εάν οι προηγούμενες λύσεις δεν επιλύσουν το πρόβλημα, θα πρέπει να επανεκκινήσετε τη συσκευή σας. Για να το κάνετε αυτό, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί ύπνου / αφύπνισης και σύρετε το ρυθμιστικό για να απενεργοποιήσετε τη συσκευή σας. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, πατήστε και κρατήστε πατημένο το ίδιο κουμπί ξανά και ενεργοποιήστε ξανά τη συσκευή σας.

komputer-info.com

Το Hey Siri είναι ένα πολύ ωραίο χαρακτηριστικό και αν αντιμετωπίζετε κάποιο σφάλμα με αυτό, μπορείτε εύκολα να το λύσετε με 5 τρόπους για να διορθώσετε το Hey Siri που δεν λειτουργεί στο iPhone 6. Ο προσωπικός σας βοηθός iPhone θα λειτουργεί τέλεια.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found