5 τρόποι για να διορθώσετε το ποσοστό μπαταρίας που δεν εμφανίζεται στο iPhone

Αναμφίβολα, τα iPhone είναι από τις πιο δημοφιλείς κινητές συσκευές στον κόσμο. Μερικές φορές, ανεξάρτητα από το πόσο υπέροχο λειτουργεί το τηλέφωνό σας, μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα και θα θελήσετε να το διορθώσετε απεγνωσμένα. Τις περισσότερες φορές, τα ζητήματα είναι απλά και το μόνο που χρειάζεστε είναι λίγο υπομονή για να το λύσετε. Μερικά άτομα είχαν το πρόβλημα με τη συσκευή που δεν έδειχνε το ποσοστό της μπαταρίας. Η ίδια η επιλογή είναι χρήσιμη επειδή γνωρίζετε πάντα για πόσο καιρό θα διαρκέσει η μπαταρία και όταν δεν εμφανίζονται τα ποσοστά, μπορεί να είναι αρκετά απογοητευτικό. Στο κείμενο που πρόκειται να διαβάσετε, υπάρχουν 5 τρόποι για να διορθώσετε το ποσοστό μπαταρίας που δεν εμφανίζεται στο iPhone και θα λύσετε το πρόβλημα.

Δείτε επίσης: 5 τρόποι για να διορθώσετε τη μουσική Τυχαία αύξηση / μείωση στο IPhone

5 τρόποι για να διορθώσετε το ποσοστό μπαταρίας που δεν εμφανίζεται στο iPhone

Λύση No.1: Ελέγξτε τις ρυθμίσεις

Υπάρχει η επιλογή στις Ρυθμίσεις στις οποίες μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε το ποσοστό μπαταρίας. Βεβαιωθείτε ότι είναι ενεργοποιημένη, μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις, πατήστε Γενικά και Χρήση. Ελέγξτε το ποσοστό μπαταρίας και αν είναι απενεργοποιημένο, μετακινήστε το ρυθμιστικό για να το αλλάξετε.

Λύση No.2: Αριθμός εικονιδίων στην επάνω γραμμή

Εάν έχετε πολλά εικονίδια στην επάνω γραμμή, το εικονίδιο ποσοστού μπαταρίας θα αφαιρεθεί. Ως λύση, μπορείτε να απενεργοποιήσετε πολλά πράγματα, όπως κλείδωμα κατακόρυφου προσανατολισμού, υπηρεσίες τοποθεσίας, συναγερμούς κ.λπ. Μόλις το κάνετε αυτό, το εικονίδιο ποσοστού μπαταρίας θα βρίσκεται ξανά στη συνήθη θέση του.

Λύση No.3: Κλείστε τις εφαρμογές και επανεκκινήστε τη συσκευή σας

Μια άλλη λύση είναι να πατήσετε το κουμπί Home στη συσκευή σας δύο φορές και να κλείσετε όλες τις εφαρμογές. Όταν το κάνετε αυτό, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί ύπνου / αφύπνισης και όταν εμφανιστεί το κόκκινο ρυθμιστικό, απενεργοποιήστε το τηλέφωνό σας. Όταν η συσκευή εκκινήσει ξανά, το ποσοστό μπαταρίας θα επιστρέψει.

Λύση No.4: Ενημέρωση iOS

Εάν υπάρχει μια νέα έκδοση iOS, φροντίστε να την κατεβάσετε και να την εγκαταστήσετε στη συσκευή σας. Όπως γνωρίζετε, όταν το κάνετε αυτό, επιλύονται ορισμένα ζητήματα, κάτι που μπορεί να ισχύει και με αυτό.

Λύση 5: Διαγραφή περιεχομένου και ρυθμίσεων

Εάν οι προηγούμενες επιλογές δεν βοήθησαν, δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας όλων των δεδομένων σας στο iCloud και μεταβείτε στις Ρυθμίσεις, Γενικά, Επαναφορά και επιλέξτε Διαγραφή όλου του περιεχομένου και των ρυθμίσεων. Σε αρκετά λεπτά, η εργασία θα ολοκληρωθεί και η συσκευή σας θα ξεκινήσει εκ νέου.

Ελπίζουμε ότι αυτοί οι 5 τρόποι για να διορθώσετε το ποσοστό μπαταρίας που δεν εμφανίζεται στο iPhone έλυσε το πρόβλημα.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found