Πώς να κατεβάσετε αρχεία σε iPhone ή iPad

Όταν πρέπει να κατεβάσουμε κάτι στους φορητούς μας υπολογιστές ή στους προσωπικούς υπολογιστές (PC), τότε δεν το σκέφτομαστε. Όλα είναι πολύ απλά. Μόλις κάνουμε κλικ στα επιθυμητά αρχεία για να τα κατεβάσουμε, ξεκινούν τη λήψη και αποθηκεύονται στον σκληρό δίσκο και μπορείτε να έχετε εύκολη πρόσβαση σε αυτά.

Ωστόσο, όταν πρόκειται για τη χρήση του iOS, γίνεται πολύ δύσκολο να επιτευχθεί η ευκολία λήψης των αρχείων. Πολλοί χρήστες σε όλο τον κόσμο δεν ξέρουν πώς να κατεβάσουν αρχεία σε iPad και iPhone. Θα μπορούσε να είναι αρκετά συγκεχυμένο λόγω της έλλειψης κατάλληλου συστήματος αρχείων χρήστη στο iOS. Επομένως, μπορεί να γίνει πολύ δύσκολο να κατεβάσετε αρχεία σε iPhone και iPad.

Δείτε επίσης: Πώς να απενεργοποιήσετε το iMessage στο iPhone

Πού να κατεβάσετε αρχεία σε iPhone ή iPad;

Στο iOS, υπάρχει έλλειψη κατάλληλου προσβάσιμου συστήματος. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες δεν μπορούν να κατεβάσουν αρχεία στο iPad ή το iPhone με μεγάλη ευκολία σε οποιονδήποτε προεπιλεγμένο φάκελο εγγράφου ή παρόμοιο είδος μονάδας δίσκου. Η Apple έκανε την πρόσβαση στο σύστημα αρχείων αρκετά απρόσιτη. Ωστόσο, αυτή η έλλειψη προσβασιμότητας έχει γίνει αρκετά απλή τα τελευταία χρόνια. Αυτό επιτεύχθηκε με την επέκταση των υπηρεσιών iCloud και την εισαγωγή των μονάδων iCloud. Αυτή είναι μια από τις πιο σημαντικές εφαρμογές του iOS για την αποθήκευση των αρχείων στο iPhone ή το iPad.

Η Apple έχει ανοίξει τις ευκαιρίες για τις εφαρμογές τρίτων να αποθηκεύουν τα αρχεία σε iPad ή iPhone. Μία από τις πιο διάσημες εφαρμογές τρίτων είναι το Dropbox. Μια άλλη εξαιρετική επιλογή είναι το Google Drive για αποθήκευση αρχείων σε iPhone ή iPad. Για εκείνους τους χρήστες που έχουν περιορισμένο χώρο αποθήκευσης iCloud, τόσο το Dropbox όσο και το Google Drive μπορούν να είναι οι καλύτερες επιλογές για λήψη και αποθήκευση αρχείων σε iPhone ή iPad. Αυτές οι εφαρμογές δεν θα είναι διαθέσιμες από προεπιλογή στις συσκευές iOS. Θα αποθηκευτούν στο Cloud και στη συνέχεια οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση στο ίδιο από τη συσκευή. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι χρήστες μπορούν επίσης να κατεβάσουν τα αρχεία με πρόσβαση εκτός σύνδεσης.

Πώς να κατεβάσετε αρχεία σε iPhone και iPad;

Η βασική αρχή πίσω από τη λήψη αρχείων στο iPhone ή το iPad είναι αρκετά απλή. Εάν δεν ξέρετε πώς να κατεβάσετε αρχεία σε iPad και iPhone, τότε πρέπει να λάβετε υπόψη το γεγονός ότι μπορεί να είναι αρκετά απλό να επιτευχθεί το ίδιο. Η λήψη των αρχείων στις συσκευές iOS είναι ανεξάρτητα από τον τύπο αρχείου που προσπαθείτε να κατεβάσετε. Για παράδειγμα, οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν Word, PDF, Excel, .mp3, .zip, .mov και πολλά άλλα. Όλα αυτά - εάν είναι αρχεία, μπορούν να ληφθούν από τις συσκευές iOS.

Η Apple θα σας επιτρέψει να αποθηκεύσετε οποιοδήποτε τύπο αρχείου στο iCloud Drive. Η Apple χρησιμοποιεί μια υπηρεσία τρίτου μέρους όπως το Dropbox που είναι η καλύτερη διαθέσιμη επιλογή αυτή τη στιγμή. Εάν δεν διαθέτετε λογαριασμό Dropbox, μπορείτε να εγγραφείτε δωρεάν. Μπορείτε ακόμη να αναζητήσετε το ίδιο στο Google Drive που προσφέρει επίσης μια δωρεάν δοκιμή αυτής της εφαρμογής.

  • Μεταβείτε στο Safari στο iPhone o iPad. Ανοίξτε το αρχείο που θέλετε να κατεβάσετε στη συσκευή σας iOS.
  • Στη συνέχεια, μπορείτε να πατήσετε το κουμπί κοινής χρήσης. Αυτό θα ανοίξει το φύλλο κοινής χρήσης.
  • Από το φύλλο, μπορείτε να επιλέξετε την επιλογή "Αποθήκευση στο Dropbox". Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να δείτε αυτήν την επιλογή, τότε μπορείτε να σύρετε προς τα δεξιά. Όπως θα συναντούσατε το κουμπί Περισσότερα, μπορείτε να κάνετε κλικ σε αυτό. Από την επιλογή Περισσότερα, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την επέκταση Dropbox.
  • Τώρα, μπορείτε να κάνετε κλικ στο κουμπί Αποθήκευση. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε έναν διαφορετικό φάκελο στον οποίο θέλετε να αποθηκεύσετε τα αρχεία. Στη συνέχεια, μπορείτε να πατήσετε το εικονίδιο "Αποθήκευση".

Αυτό είναι. Έχουν ληφθεί τα απαιτούμενα αρχεία σε συσκευές iPhone ή iPad. Μόλις μάθετε πώς να κάνετε λήψη αρχείων σε iPad και iPhone με τη χρήση της εφαρμογής Dropbox τρίτων, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα αρχεία με πολύ ευκολία. Όλα τα ληφθέντα αρχεία είναι πλέον αποθηκευμένα στο Dropbox και στη συνέχεια μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτά σε όλες τις συσκευές, όπως φορητούς υπολογιστές, συσκευές υπολογιστή, iPhone, iPad και πολλά άλλα.

Έγγραφο 5 - Απαραίτητη εφαρμογή για λήψη αρχείων σε συσκευές iOS

Το Έγγραφο 5 είναι μια άλλη εξαιρετική εφαρμογή τρίτου μέρους που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη λήψη αρχείων σε iPhone ή iPad. Εάν θέλετε να κάνετε λήψη εγγράφων στο iPhone, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την υπέροχη εφαρμογή που είναι διαθέσιμη δωρεάν. Το καλύτερο χαρακτηριστικό που προσφέρει αυτή η εφαρμογή είναι ότι μπορεί να συνδεθεί με διάφορες άλλες υπηρεσίες cloud. Με τη χρήση της εφαρμογής Document 5, οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση και ακόμη και να μετακινούν αρχεία μεταξύ των συσκευών με μεγάλη ευκολία. Για να μετακινήσετε ένα αρχείο, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να σύρετε το συγκεκριμένο αρχείο σε έναν συγκεκριμένο προορισμό, όπως ένα φάκελο ή ακόμη και υπηρεσίες cloud όπως το iCloud ή το Dropbox.

Συμπέρασμα:

Ανεξάρτητα από το πόσο έμπειροι είστε στο χειρισμό των τεχνικών χαρακτηριστικών, η λήψη αρχείων και εγγράφων σε iPhone ή iPad μπορεί να γίνει αρκετά δύσκολη εργασία. Ωστόσο, με τη χρήση των σωστών εφαρμογών τρίτων, οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν αρχεία σε iPhone ή iPad με μεγάλη ευκολία και χωρίς προβλήματα. Επομένως, είναι καιρός να γνωρίσετε τις καλύτερες εφαρμογές εκεί έξω για να κάνετε λήψη των επιθυμητών αρχείων στη συσκευή σας iOS.

Διαβάστε επίσης - Πώς να παρακάμψετε τον κωδικό πρόσβασης iPhone

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found