Πώς να συνδέσετε το Samsung Galaxy S5 σε HDTV χρησιμοποιώντας ασύρματες και ενσύρματες συνδέσεις

Όπως και τα Samsung Galaxy S3 και S4, το Galaxy S5 μπορεί επίσης να συνδεθεί με την HDTV σας για καθρέφτη, ανεξάρτητα από το αν θέλετε να παίξετε στο Galaxy S5 ή να το αντικατοπτρίσετε σε μεγαλύτερη οθόνη. Για να αντικαταστήσετε το Galaxy S5 στην τηλεόρασή σας, χρειάζεστε έναν εξειδικευμένο προσαρμογέα, αυτό είναι για ενσύρματη σύνδεση. Και αν θέλετε να αντικατοπτρίσετε ασύρματα, θα πρέπει να αγοράσετε ένα AllShare Cast Wireless Hub που είναι λίγο ακριβό. Θα λάβετε και τους δύο αυτούς εξοπλισμούς, το AllShare Cast Wireless Hub και το Samsung HDTV Smart Adapter στη Samsung. Εδώ θα συζητήσω πώς να συνδέσετε το Samsung Galaxy S5 σε HDTV χρησιμοποιώντας ασύρματες και ενσύρματες συνδέσεις.

Δείτε επίσης - Πώς να συνδέσετε το Samsung Galaxy S5 σε Hd χωρίς ενσύρματη σύνδεση

Συνδέστε το Samsung Galaxy S5 σε HDTV χρησιμοποιώντας ασύρματες και ενσύρματες συνδέσεις

(Μέθοδοι) Galaxy S5 σε HDTV χρησιμοποιώντας ασύρματες και ενσύρματες συνδέσεις

Μέθοδος ενσύρματης σύνδεσης

Τα πράγματα που χρειάζεστε για ενσύρματο κατοπτρισμό είναι:

> Το Galaxy S5 και ο φορτιστής του

> HDTV

> HDTV με θύρες HDMI

> Καλώδιο HDMI

> Samsung HDTV Smart Adapter

Βήματα για σύνδεση

Βήμα 1 - Πάρτε το καλώδιο HDMI και συνδέστε το ένα άκρο του στη θύρα HDMI της τηλεόρασης HDTV σας και άλλο άκρο στη θύρα HDMI του προσαρμογέα.

Βήμα 2- Πάρτε το φορτιστή, συνδέστε το microUSB του φορτιστή στον προσαρμογέα και συνδέστε το φορτιστή στην πηγή τροφοδοσίας. Θα ενεργοποιήσει τον προσαρμογέα.

Βήμα 3 - Τώρα συνδέστε την υποδοχή microUSB στη θύρα microUSB του Galaxy S5 από τον προσαρμογέα.

Βήμα 4 - Ρυθμίστε την τηλεόρασή σας για να εμφανίσει την εικόνα που τροφοδοτείται μέσω της θύρας HDMI όπου είναι συνδεδεμένο το καλώδιο HDMI.

Τώρα θα μπορείτε να βλέπετε τα πάντα στην HDTV σας τι συμβαίνει στην οθόνη του Galaxy S5.

Μέθοδος ασύρματου κατοπτρισμού

Ο εξοπλισμός που χρειάζεστε για ασύρματο κατοπτρισμό είναι:

> Galaxy S5 και ο φορτιστής του

> HDTV

> Καλώδιο HDMI

> AllShare Cast Wireless Hub

Βήματα για σύνδεση

Βήμα 1 - Πάρτε το καλώδιο HDMI και συνδέστε το ένα άκρο του στη θύρα της τηλεόρασής σας και το άλλο άκρο στη θύρα HDMI στο AllShare Cast Wireless Hub.

Βήμα 2 - Συνδέστε την υποδοχή microUSB του φορτιστή στο Wireless Hub και συνδέστε την σε μια πηγή τροφοδοσίας. Υπάρχει μια ένδειξη κατάστασης στον ασύρματο διανομέα που θα αρχίσει να αναβοσβήνει τώρα. Ετοιμάστε το πατώντας το κουμπί επαναφοράς σε αυτό.

Βήμα 3 - Πατήστε το εικονίδιο Εφαρμογές από την Αρχική οθόνη του Galaxy S5 και, στη συνέχεια, επιλέξτε Ρυθμίσεις. Καθρέφτης οθόνης αφής στην ενότητα CONNET AND SHARE.

Βήμα 4- Τώρα ο ασύρματος διανομέας σας είναι έτοιμος και το τηλέφωνο μπορεί να το εντοπίσει. Το όνομά του ξεκινά συνήθως με τη λέξη «dongle». Πατήστε σε αυτό. Τώρα η HDTV θα εμφανίσει ό, τι θέλετε να αντικατοπτρίσετε.

Αυτά είναι τα απλά βήματα για τη σύνδεση του Samsung Galaxy S5 σε HDTV χρησιμοποιώντας ασύρματες και ενσύρματες συνδέσεις.

   

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found