Τρόπος επανεκκίνησης του Internet Explorer

Οι χρήστες του Internet Explorer αντιμετωπίζουν συχνά ένα αίτημα για επανεκκίνηση του προγράμματος περιήγησης. Αυτό το ζήτημα μπορεί να εμφανιστεί για πολλούς λόγους, κατά την εγκατάσταση πρόσθετων και επεκτάσεων ή αλλαγών στις ρυθμίσεις. Σε αυτήν την περίπτωση, αρκεί να κλείσετε απλώς το πρόγραμμα περιήγησης και να το ανοίξετε ξανά κάνοντας κλικ στο εικονίδιο. Αλλά αν ο Internet Explorer δεν μπορεί να κλείσει, όλα μπορεί να είναι πολύ πιο δύσκολα. Θα σας δείξουμε πώς να κάνετε επανεκκίνηση του Internet Explorer.

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Πώς να προσθέσετε τη μηχανή αναζήτησης Google στον Internet Explorer

Τρόπος επανεκκίνησης του Internet Explorer

Εάν το πρόγραμμα περιήγησης παγώσει, για να το κλείσετε και να το ανοίξετε ξανά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη Διαχείριση εργασιών.

Αυτό το εργαλείο μπορεί να ανοίξει με διάφορους τρόπους.

Απλώς κάντε κλικ στη γραμμή εργασιών με το δεξί κουμπί του ποντικιού και θα δείτε τη Διαχείριση εργασιών στο ανοιχτό μενού.

Στο παράθυρο Task Manager, θα δείτε μια λίστα με όλες τις διαδικασίες που εκτελούνται στον υπολογιστή σας. Το παράθυρο Task Manager περιέχει μια λίστα με τις διαδικασίες που είναι ενεργές αυτή τη στιγμή. Επιλέξτε από τη λίστα το όνομα του προγράμματος περιήγησης και κάντε κλικ σε αυτό. Συνήθως, ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού βρίσκεται στην καρτέλα Διαδικασίες.

Εάν ο Internet Explorer έχει σφάλματα, κοντά στο πρόγραμμα περιήγησης θα είναι η κατάλληλη κατάσταση. Συνήθως - «δεν αποκρίνεται». Θα πρέπει να το κλείσετε κάνοντας κλικ στο κουμπί End Task. Όταν επεκτείνετε τον Internet Explorer, θα δείτε ότι μπορείτε επίσης να κλείσετε κάθε ανοιχτή καρτέλα ξεχωριστά.

Δεν πρέπει να αγγίξετε άλλες διαδικασίες, ειδικά αν δεν γνωρίζετε τι είναι. Εάν εργάζεστε με το Task Manager, συνιστάται να είστε προσεκτικοί και ακριβείς, καθώς η εκτέλεση οποιασδήποτε διαδικασίας που εκτελείται μπορεί να προκαλέσει αποτυχία του συστήματος.

Για να ανοίξετε ξανά το πρόγραμμα περιήγησης, πρέπει να κάνετε διπλό κλικ στο εικονίδιο του με το αριστερό κουμπί του ποντικιού. Αυτή η συμβουλή είναι σχετική εάν δημιουργήσατε μια συντόμευση ενός προγράμματος περιήγησης στην επιφάνεια εργασίας σας. Εάν δεν το κάνατε, πρέπει να μεταβείτε στο πεδίο αναζήτησης στην αριστερή πλευρά της γραμμής εργασιών και να πληκτρολογήσετε "Internet Explorer" και να ανοίξετε το πρόγραμμα περιήγησης από το αποτέλεσμα αναζήτησης.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι υπάρχει ένας άλλος, ο πιο ριζοσπαστικός τρόπος. Για να επανεκκινήσετε τον Internet Explorer, πρέπει να κάνετε επανεκκίνηση του λειτουργικού συστήματος Windows. Ωστόσο, αυτό είναι κατάλληλο, ειδικά εάν έχετε προβλήματα όχι μόνο με το πρόγραμμα περιήγησης αλλά και με την εργασία του υπολογιστή.

Πηγή εικόνας: www.thewindowsbulletin.com

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Πώς να ενεργοποιήσετε τη Javascript στο Opera Browser

Πρόσφατες δημοσιεύσεις