Πώς να διορθώσετε το Galaxy Note 4 Η οθόνη παραμένει μαύρη μετά από τηλεφωνική κλήση

Το Galaxy Note 4 είναι αναμφίβολα ένα από τα καλύτερα smartphone στην εποχή μας, αλλά όπως και άλλα smartphone, οι χρήστες αντιμετωπίζουν επίσης προβλήματα με αυτό το ακουστικό. Η υπερθέρμανση, τα προβλήματα της κάρτας SD είναι πολύ συνηθισμένα που αντιμετωπίζουν πολλοί χρήστες του Note 4. Ένα άλλο πρόβλημα είναι με την οθόνη που δίνει πολλά προβλήματα στους χρήστες. Η οθόνη Galaxy Note 4 παραμένει μαύρη μετά από τηλεφωνικές κλήσεις. Τίποτα δεν μπορεί να γίνει με το τηλέφωνο μέχρι να απενεργοποιηθεί χρησιμοποιώντας το κουμπί λειτουργίας και να ενεργοποιηθεί ξανά. Για ορισμένους χρήστες αυτό το πρόβλημα συμβαίνει μετά από κάθε κλήση.

Δείτε επίσης- Πώς να βελτιώσετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας Galaxy Note 4

Η οθόνη του λόγου της Σημείωσης 4 παραμένει σκοτεινή μετά το ζήτημα των κλήσεων

Ο αισθητήρας εγγύτητας του Galaxy Note 4 είναι πιθανότατα ο κύριος λόγος πίσω από αυτό το ζήτημα. Ο αισθητήρας χρησιμοποιείται από τη Σημείωση 4 κατά τη διάρκεια μιας κλήσης για να ελέγξει τη θέση του προσώπου σας. Εάν το πρόσωπό σας είναι κοντά στο τηλέφωνο, η οθόνη δεν ανάβει συνεχώς ενώ είστε σε κλήση. Αν όμως ο αισθητήρας εγγύτητας είναι μπλοκαρισμένος ή καλυμμένος, ενδέχεται το τηλέφωνό σας να παραμείνει στην κατάσταση «κλήσης» αν και απενεργοποιήσετε το τηλέφωνο.

Έτσι, το πρώτο πράγμα που πρέπει να ελέγξετε είναι εάν ο αισθητήρας εγγύτητας της Σημείωσης 4 σας έχει καλυφθεί ή έχει μπλοκαριστεί με κάτι. Ο αισθητήρας βρίσκεται δίπλα στο αυτί. Έτσι, τα πράγματα που πρέπει να ελέγξετε είναι:

  • Υπάρχει βρωμιά ή σκόνη μπροστά από τον αισθητήρα;
  • Και εάν χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε προστατευτικό οθόνης τότε καλύπτει τον αισθητήρα και δεν το αφήνει να λειτουργεί σωστά;

Βήματα για να διορθώσετε το σκοτεινό πρόβλημα της οθόνης Σημείωση 4 μετά από κλήσεις

Εάν ο αισθητήρας εγγύτητας καλύπτεται, τότε πρέπει να τον καθαρίσετε για να λειτουργήσετε σωστά, αλλά εάν αυτό δεν είναι το ζήτημα, τότε πρέπει να ελέγξετε τις τιμές του αισθητήρα εγγύτητας μεταβαίνοντας στο μενού σέρβις της Σημείωσης 4.

> Ανοίξτε την εφαρμογή τηλεφώνου στο Galaxy Note 4

> Πληκτρολογήστε τον κωδικό * # 0 * #

> Αγγίξτε το "Sensor" στο μενού υπηρεσιών

> Το δεύτερο πεδίο ονομάζεται "Αισθητήρας εγγύτητας"

> 10-15 πρέπει να είναι η τιμή του "ADC", ώστε ο αισθητήρας εγγύτητας του Galaxy Note 4 να λειτουργεί σωστά. Εάν η τιμή είναι κοντά στο 50, αυτό σημαίνει ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τη σκόνη.

> Η τιμή στο "Proximity" πρέπει να είναι "0".

Εάν δείτε ότι η σκόνη είναι το πρόβλημα, τότε πρέπει να την καθαρίσετε. Φυσήξτε λίγο αέρα στον αισθητήρα, η σκόνη θα βγει και ο αισθητήρας εγγύτητας μπορεί να αρχίσει να λειτουργεί σωστά.

Εκτός από αυτήν την οθόνη Galaxy Note 4 παραμένει μαύρο πρόβλημα ένα άλλο κοινό πρόβλημα που σχετίζεται με την οθόνη που αντιμετωπίζουν οι χρήστες είναι η καθυστέρηση στην οθόνη. Αυτό το πρόβλημα παρουσιάζεται κατά την πληκτρολόγηση στο πληκτρολόγιο, όταν προσπαθείτε να επιστρέψετε στην αρχική οθόνη και να κάνετε εναλλαγή μεταξύ εφαρμογών κ.λπ.

Για να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Σχετικά με τη συσκευή> και αγγίξτε τον αριθμό Build. Θυμηθείτε ότι πρέπει να πατήσετε αυτήν την επιλογή επτά φορές. Επιστρέψτε στις Ρυθμίσεις και τώρα θα πρέπει να δείτε μια επιλογή που ονομάζεται "Επιλογές προγραμματιστή". Αγγίξτε το και τώρα μπορείτε να ορίσετε τη μεταβατική κλίμακα κινουμένων σχεδίων, την κλίμακα διάρκειας του Animator και την κλίμακα κινούμενων σχεδίων παραθύρου σε 0,5 ή 0 από το 1.

Δεν χρειάζεται να παραμείνετε στο TouchWiz, καθώς ένας μεγάλος αριθμός χρηστών της Σημείωσης 4 διαπίστωσε ότι η διεπαφή χρήστη της Samsung (UI) είναι ο λόγος πίσω από το ζήτημα καθυστέρησης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα άλλο πρόγραμμα εκκίνησης (για παράδειγμα το πρόγραμμα εκκίνησης Nova) και να δείτε εάν λειτουργεί καλύτερα.

Μπορείτε επίσης να ελέγξετε για τις ενημερώσεις που κυκλοφόρησε η Samsung από τις Ρυθμίσεις> Σχετικά με τη συσκευή> Ενημερώσεις λογισμικού> Ενημέρωση τώρα.

Εάν αντιμετωπίζετε άλλα προβλήματα με το Galaxy Note 4, επισκεφθείτε τον ιστότοπό μας, σχεδόν όλες οι λύσεις δίνονται εδώ.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found