Πώς να προσθέσετε μια ζωντανή ταπετσαρία στη σελίδα νέας καρτέλας του Google Chrome

Η ταπετσαρία "Ζωντανή" στο πρόγραμμα περιήγησης είναι η τέλεια επιλογή εάν θέλετε να αλλάξετε την εμφάνιση της νέας καρτέλας του Google Chrome. Το πρόσθετο "Ζωντανή σελίδα έναρξης - Ζωντανές ταπετσαρίες" δημιουργείται μόνο για το σκοπό αυτό. Περιέχει πάνω από 500 όμορφα θέματα με "ζωντανές" και τυπικές ταπετσαρίες, ρολόι, συντομεύσεις σε ιστότοπους για γρήγορη πρόσβαση και ακόμη και μια λίστα εργασιών. Το πρόσθετο είναι ελαφρύ. Σε αυτόν τον οδηγό, θα σας δείξουμε πώς να προσθέσετε μια ζωντανή ταπετσαρία στη σελίδα της νέας καρτέλας του Google Chrome.

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Πώς να διαγράψετε τους περιττούς σελιδοδείκτες στο Google Chrome

Πώς να προσθέσετε μια ζωντανή ταπετσαρία στη σελίδα νέας καρτέλας του Google Chrome

Εάν θέλετε να αλλάξετε την εμφάνιση της σελίδας της νέας καρτέλας του Google Chrome, πρέπει να ακολουθήσετε αυτές τις οδηγίες:

Μεταβείτε στο μενού του Chrome (εικονίδιο με τη μορφή τριών οριζόντιων γραμμών) και κάντε κλικ στο Ρυθμίσεις <Περισσότερα εργαλεία <Επεκτάσεις. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στο σύνδεσμο "Λήψη περισσότερων επεκτάσεων" και ανοίξτε το Google Chrome store. Στο πεδίο αναζήτησης, εισαγάγετε το ερώτημα "Ζωντανή σελίδα έναρξης". Στα αποτελέσματα αναζήτησης, πρέπει να επιλέξετε την επέκταση "Ζωντανή σελίδα έναρξης - ζωντανές ταπετσαρίες" και να κάνετε κλικ στο "Προσθήκη στο Chrome".

Μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης, στην επάνω δεξιά γωνία θα εμφανιστεί ένα ειδικό εικονίδιο επέκτασης. Κάνοντας κλικ σε αυτό με το δεξί κουμπί του ποντικιού, μπορείτε:

  • Καταργήστε το πρόσθετο από το πρόγραμμα περιήγησης.
  • Απόκρυψη του εικονιδίου, ώστε να μην εμφανίζεται.
  • Μεταβείτε στις Επιλογές.
  • Μεταβείτε στη σελίδα όπου μπορείτε να διαχειριστείτε τις επεκτάσεις.
  • Κάντε κλικ στο "Επιλογές" από το μενού εικονιδίων.

Εκεί μπορείτε να επιλέξετε τις κατηγορίες των ταπετσαριών:

  • Φωτογραφίες ζωντανής κίνησης;
  • Ζωντανά υπόβαθρα;
  • Στατικό υπόβαθρο.

Όλες οι ταπετσαρίες έχουν τις προεπισκοπήσεις.

Δεν θα δείτε πολλές ταπετσαρίες στη σελίδα, αλλά αν θέλετε περισσότερα, κάντε κλικ στο κουμπί "Φόρτωση περισσότερων".

Για να προσθέσετε μια νέα ζωντανή ταπετσαρία στο πρόγραμμα περιήγησης, κάντε κλικ στο "Εγκατάσταση" στην επιθυμητή ταπετσαρία και περιμένετε να γίνει λήψη.

Αφού ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, ανοίξτε μια νέα καρτέλα. Από προεπιλογή, στο μέσο της οθόνης βρίσκεται το ρολόι και μπορεί να αλλάξει κάνοντας κλικ σε αυτό δύο φορές με το αριστερό κουμπί του ποντικιού.

Στην επάνω δεξιά γωνία, μπορείτε να προσαρμόσετε την εμφάνιση του καιρού. Απλώς κάντε κλικ σε αυτό και η πόλη θα ρυθμιστεί αυτόματα ή μπορείτε να το κάνετε χειροκίνητα μέσω των ρυθμίσεων στο κάτω μέρος της οθόνης.

Στην κάτω αριστερή γωνία, υπάρχει ένα μικρό "Task Scheduler", όπου μπορείτε να προσθέσετε μια λίστα εργασιών για την ημέρα και να δείτε τα ολοκληρωμένα.

Πηγή εικόνας: www.welivesecurity.com

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Πώς να ενημερώσετε το Google Chrome

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found