Τρόπος επαναφοράς δημιουργιών και απεγκατάστασης ενημερώσεων στα Windows 10

Τα Windows 10 εγκαθιστούν αυτόματα τις ενημερώσεις ακόμη και αν δεν το θέλετε και ο μόνος τρόπος για να το αποτρέψετε είναι να απενεργοποιήσετε τη σύνδεση στο Διαδίκτυο, ώστε να μην είναι δυνατή η λήψη των ενημερώσεων… Αλλά εάν οι ενημερώσεις είναι ήδη εγκατεστημένες στον υπολογιστή σας και κάνουν προβλήματα στο σύστημά σας - μπορείτε να τα καταργήσετε. Ορισμένες ενημερώσεις μπορεί να προκαλέσουν πολλά προβλήματα στο λογισμικό και το υλικό σας. Αυτός ο οδηγός θα σας δείξει πώς να επαναφέρετε τις εκδόσεις και να απεγκαταστήσετε ενημερώσεις στα Windows 10.

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Τρόπος κατάργησης του φακέλου Windows.old στα Windows 10

Τρόπος επαναφοράς δημιουργιών και απεγκατάστασης ενημερώσεων στα Windows 10

Κατάργηση μεγάλων ενημερώσεων ή "builds"

Ορισμένες από αυτές τις ενημερώσεις των Windows 10 ονομάζονται "Build", κάτι σαν Service Pack σε προηγούμενες εκδόσεις των Windows, το οποίο επιδιορθώνει πολλά σφάλματα, ζητήματα ασφαλείας κ.λπ. Αλλά μετά την αναβάθμιση μικρών ενημερώσεων πολλές εφαρμογές ενδέχεται να σταματήσουν να λειτουργούν, ειδικά εάν είστε μέρος του προγράμματος Windows 10 Insider όταν δοκιμάζετε νέες ασταθείς προεπισκοπήσεις. Στη συνέχεια, πρέπει να επιστρέψετε στην προηγούμενη έκδοση έκδοσης των Windows 10. Για να το κάνετε σωστά, μεταβείτε στο "Έναρξη" => "Ρυθμίσεις" => Ενημέρωση και ασφάλεια => Ανάκτηση => Έναρξη => Επιστροφή σε προηγούμενη χτίζω.

Κατάργηση τυπικών ενημερώσεων των Windows

Μπορείτε επίσης να καταργήσετε τις τακτικές ενημερώσεις που βγαίνουν σχεδόν κάθε μέρα.

Για να καταργήσετε μια ενημέρωση για τα Windows 10, μεταβείτε στο Έναρξη => Ρυθμίσεις => Ενημέρωση και ασφάλεια => Ενημέρωση των Windows => Επιλογές για προχωρημένους => Προβολή του ιστορικού ενημερώσεων. Θα δείτε μια λίστα με τις πρόσφατα εγκατεστημένες ενημερώσεις, στις οποίες μπορείτε να κάνετε κλικ στο "Κατάργηση εγκατάστασης ενημερώσεων". Ανοίξατε ένα παράθυρο όπου εμφανίζονται οι ενημερώσεις. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν τη λίστα μέσω του Πίνακα Ελέγχου => Πρόγραμμα και δυνατότητες => Προβολή εγκατεστημένων ενημερώσεων. Επιλέξτε μία ενημέρωση και απεγκαταστήστε την.

Επίσης στο μέλλον, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις αυτόματες ενημερώσεις για τα Windows 10 και μπορείτε να το κάνετε με αυτόν τον τρόπο: μεταβείτε στις Ρυθμίσεις => δίκτυο και στο Διαδίκτυο => Wi-Fi => και στρέψτε το "Ορισμός ως μετρημένη σύνδεση" σε "Ενεργό".

Πηγή εικόνας: www.superbwallpapers.com

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Πώς να καρφιτσώσετε φακέλους, ιστότοπους, ρυθμίσεις, σημειώσεις και πολλά άλλα στο μενού "Έναρξη" στα Windows 10

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found