Πώς να διορθώσετε το HTC One που δεν φορτίζει ή δεν ενεργοποιείται

Το HTC One που δεν φορτίζει ή ενεργοποιεί είναι ένα γενικό πρόβλημα που οι χρήστες του HTC One αντιμετωπίζουν μερικές φορές. Ξαφνικά, το τηλέφωνο σβήνει και δεν φορτίζεται ούτε ενεργοποιείται αν είναι συνδεδεμένο σε φορτιστή και η οθόνη παραμένει μαύρη. Επίσης, η κόκκινη λυχνία LED δεν ανάβει επάνω αριστερά. Εάν αντιμετωπίζετε το ίδιο πρόβλημα, μην ανησυχείτε, επειδή το τηλέφωνό σας δεν είναι νεκρό και μπορείτε να διορθώσετε γρήγορα το HTC One χωρίς φόρτιση ή ενεργοποίηση του προβλήματος.

Δείτε επίσης - Πώς να επιλύσετε το πρόβλημα των κουμπιών πίσω και αρχικής οθόνης που δεν ανταποκρίνεται στο HTC One M7

Πώς να διορθώσετε το HTC One που δεν φορτίζει ή δεν ενεργοποιείται

Τρόπος διόρθωσης του HTC One χωρίς φόρτιση ή ενεργοποίηση

  • Πρώτα πιέστε παρατεταμένα τα κουμπιά λειτουργίας, αύξησης έντασης και μείωσης έντασης για τουλάχιστον 15 δευτερόλεπτα. Το τηλέφωνο θα δονείται και θα επανεκκινηθεί κανονικά. Εάν το HTC One δεν ανταποκρίνεται, ακολουθήστε το επόμενο βήμα.
  • Βεβαιωθείτε ότι η πρίζα που χρησιμοποιείτε για τη φόρτιση του HTC One λειτουργεί σωστά. Για να το ελέγξετε, συνδέστε άλλες συσκευές στην ίδια πρίζα και δείτε εάν φορτίζει.
  • Μόλις επιβεβαιώσετε ότι η πρίζα λειτουργεί καλά, το επόμενο είναι να ελέγξετε το φορτιστή. Δοκιμάστε να φορτίσετε άλλες συσκευές χρησιμοποιώντας τον ίδιο φορτιστή και δείτε το αποτέλεσμα. Ομοίως, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε έναν άλλο νέο φορτιστή HTC One και παρατηρήστε εάν υπάρχει κάποια βελτίωση στην ταχύτητα φόρτισης.

  • Συνδέστε το τηλέφωνό σας με φορτιστή που συνοδεύει το τηλέφωνο. Μην προσπαθήσετε να φορτίσετε χρησιμοποιώντας φορητό υπολογιστή ή υπολογιστή, καθώς η βαθμολογία είναι πολύ χαμηλή σε σύγκριση με τον φορτιστή τοίχου.
  • Αφήστε το να φορτιστεί έως ότου ανάψει το κόκκινο LED. Θα διαρκέσει περίπου 20 λεπτά. Μην αποσυνδέετε το φορτιστή. Τώρα πατήστε το κουμπί λειτουργίας για λίγα δευτερόλεπτα για να ενεργοποιήσετε το τηλέφωνο. Εάν το τηλέφωνό σας δεν ανταποκρίνεται, πατήστε και κρατήστε πατημένα τα κουμπιά λειτουργίας, αύξησης της έντασης και μείωσης της έντασης για λίγα λεπτά, ας πούμε 1-5 λεπτά. Κάνοντας αυτή τη διαδικασία, η μπαταρία βαθμονομείται εκ νέου και επιτρέπει την ενεργοποίηση του τηλεφώνου. Η διαδικασία δεν είναι δύσκολη και μπορείτε εύκολα να διορθώσετε το HTC One χωρίς φόρτιση ή ενεργοποίηση του ζητήματος ακολουθώντας τα παραπάνω βήματα.
  • Εάν έχετε δοκιμάσει όλες τις παραπάνω επιδιορθώσεις, αλλά το τηλέφωνο δεν φορτίζει ή δεν ενεργοποιείται, μπορεί να είναι σφάλμα της μπαταρίας και η αντικατάσταση της μπαταρίας είναι η λύση σε αυτήν την περίπτωση.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found