Κορυφαία καλύτερα παιχνίδια περιπέτειας iPhone

Το iOS App store είναι γεμάτο με αμέτρητα ενδιαφέροντα παιχνίδια για τους χρήστες. Αλλά αν ψάχνετε για τα πιο συναρπαστικά και ενδιαφέροντα, αναζητήστε τα παιχνίδια περιπέτειας και θα είστε πραγματικά ενθουσιασμένοι. Το κατάστημα εφαρμογών είναι γεμάτο με τόσες πολλές επιλογές. Επομένως, έχουμε αναφέρει εδώ τα κορυφαία καλύτερα παιχνίδια περιπέτειας iPhone για εσάς. Διαβάστε!

Δείτε επίσης: Κορυφαία καλύτερα παιχνίδια για το iPhone X

15 κορυφαία καλύτερα παιχνίδια περιπέτειας iPhone

The Walking Dead: Το παιχνίδι

Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια περιπέτειας για το iPhone σας. Αναπτύχθηκε από την Telltale Games, αυτό το παιχνίδι μπορεί να σας κρατήσει αφοσιωμένους για πολύ. The Walking Dead: The Game είναι ένα φανταστικό βιντεοπαιχνίδι περιπέτειας μετά την αποκάλυψη όπου οι παίκτες αναλαμβάνουν τον ρόλο του Lee Everett. Είναι καθηγητής ιστορίας σε πανεπιστήμιο. Είναι επίσης ένας καταδικασμένος δολοφόνος που μαζί με την Κλημεντίνη, ένα κορίτσι παίρνουν την αποστολή να επιβιώσουν σε έναν εκφοβιστικό κόσμο. Έχετε πολλά να αποφασίσετε πώς θα προχωρήσει το παιχνίδι. Απλώς κατεβάστε το παιχνίδι στο iPhone σας και ξεκινήστε να παίζετε. Θα γίνει πιο ενδιαφέρον με την πάροδο του χρόνου.

Κατεβάστε το The Walking Dead: The Game

Προπύργιο

Ένα άλλο συναρπαστικό και συναρπαστικό παιχνίδι περιπέτειας που έχει σχεδιαστεί για τη συσκευή iOS. Μπορείτε να απολαύσετε το παιχνίδι σε συσκευές iOS, όπως iPhone και iPad. Το παιχνίδι περιστρέφεται γύρω από έναν μεταποκαλυπτικό κόσμο. Υπάρχει ένα παιδί στο παιχνίδι του οποίου η αποστολή είναι να ξαναχτίσει το σπίτι του. Και αρχίζει να συλλέγει τα θραύσματα κρυστάλλου για αυτό. Όμως, κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, θα πρέπει να πολεμήσει με πολλά τρομερά πλάσματα. Και τέλος, θα καταλάβει την κύρια αιτία που έρχεται στον κόσμο του. Το παιχνίδι είναι πολύ ευχάριστο με ένα καταπληκτικό soundtrack, διασκεδαστικό gameplay, έξυπνο έργο τέχνης και εξαιρετική αφήγηση.

Κατεβάστε το Bastion

Περίπατος έτους

Ένα από τα πιο τρομακτικά και συναρπαστικά παιχνίδια περιπέτειας που θα σας αφήσουν καταπληκτικά. Εάν θέλετε να ζήσετε τα αρχαία σουηδικά φαινόμενα κατά τον 19ο αιώνα, ξεκινήστε να παίζετε αυτό το παιχνίδι. Θα μπείτε σε ένα κρύο και σκούρο ξύλο που είναι γεμάτο με πολλά παράξενα πλάσματα. Τα πλάσματα περιφέρονται εκεί μαζί με να κρυφτούν. Ο τρόμος περιμένει καθώς προχωράτε στο παιχνίδι και τελικά θα μπορείτε να ξετυλίξετε το μυστικό του δάσους. Όλο το ταξίδι είναι πολύ συναρπαστικό και θα σας κρατήσει πολύ αφοσιωμένους. Το παιχνίδι και τα έργα τέχνης είναι εξαιρετικά εντυπωσιακά.

Κατεβάστε το Year Walk

Batman: Η σειρά Telltale

Το Batman λατρεύεται από όλους και πόσο εκπληκτικό είναι όταν μπορείτε να απολαύσετε το παιχνίδι στο iPhone σας. Επιπλέον, το πρώτο επεισόδιο έρχεται εντελώς δωρεάν. Αλλά τότε πρέπει να πάτε για αγορά εντός εφαρμογής για να απολαύσετε το παιχνίδι. Αυτό είναι ένα παιχνίδι υψηλής προσανατολισμένης δράσης που θα σας αφήσει σύγχυση μεταξύ των δύο χαρακτήρων Batman και Bruce Wayne. Τελικά, οι παίκτες θα μπορούν να ανακαλύψουν τον λόγο που κατέστρεψε τον κόσμο του Batman. Η μοίρα του Batman εξαρτάται πλήρως από την απόφαση και την επιλογή σας. Λοιπόν, σκεφτείτε βαθιά και επιλέξτε τη δράση.

Κατεβάστε το Batman: The Telltale Series

Η ιστορία της

Αυτό είναι ένα βραβευμένο παιχνίδι μυστηρίου και περιπέτειας από τον Sam Barlow. Θα προσφέρει μια υπέροχη εμπειρία που περιλαμβάνει το ζωντανό βίντεο δράσης και μια καινοτόμο προσέγγιση. Είναι μια υπόθεση δολοφονίας όπου θα καθίσετε στην καρέκλα του ντετέκτιβ. Η ιστορία αφορά τον αγνοούμενο σύζυγο μιας γυναίκας, ενώ η γυναίκα είναι ο κύριος ύποπτος. Θα συνδεθείτε στη βάση δεδομένων της αστυνομίας για να πάρει συνέντευξη από τη γυναίκα. Χρησιμοποιήστε τη βάση δεδομένων για να πληκτρολογήσετε όρους αναζήτησης και επίσης να παρακολουθήσετε διαφορετικά βίντεο κλιπ. Συνδέστε όλα αυτά τα πράγματα μαζί για να καταλήξετε σε ένα συμπέρασμα. Το παιχνίδι είναι πραγματικά συναρπαστικό με εξαιρετικό gameplay.

Κατεβάστε την ιστορία της

Συσκευή 6

Η συσκευή 6 είναι σίγουρα ένα από τα κορυφαία καλύτερα παιχνίδια περιπέτειας iPhone που έχουν κλέψει την καρδιά κάθε χρήστη όποιος το έχει δοκιμάσει. Αυτή η ιστορία αφορά μια κοπέλα Άννα. Ξυπνά ξαφνικά για να ανακαλυφθεί σε ένα κάστρο σε ένα απομακρυσμένο νησί. Αλλά δεν θυμάται πώς έφτασε εκεί και ποιος την έφερε εκεί. Το μόνο που θυμάται είναι μια δυσάρεστη κούκλα με την οποία ήταν. Η γραπτή λέξη είναι ο χάρτης του παιχνιδιού και επίσης λειτουργεί ως αφηγητής. Καθώς προχωράει ακολουθώντας τον χάρτη, θα είναι σε θέση να αποκαλύψει το μυστικό.

Λήψη συσκευής 6

Δημοκρατία

Ένα άλλο καλύτερο συναρπαστικό και επίκαιρο παιχνίδι περιπέτειας iPhone που είναι ένα επεισόδιο παιχνίδι περιπέτειας που βασίζεται σε μυστικότητα. Ο κύριος πρωταγωνιστής εδώ είναι η Ελπίδα. Γεννήθηκε και μεγάλωσε σε ερευνητικό κέντρο που ονομάζεται Μεταμόρφωση. Αλλά προσπαθεί να ξεφύγει από το μέρος κάπως και να επικοινωνήσει με τους παίκτες για να το πράξουν. Εσείς ως παίκτης μπορείτε να βοηθήσετε την Ελπίδα στην αποστολή της. Αλλά θα σας ζητήσει να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό OMNI View που σας βοηθά να κάνετε hack και να χρησιμοποιήσετε τις συνδεδεμένες συσκευές, όπως κάμερα, πόρτες και άλλα τερματικά ασφαλείας. Καθώς προχωράτε στο παιχνίδι, αναβαθμίστε το λογισμικό Omni View που θα σας επιτρέψει την πρόσβαση σε μεγαλύτερη ασφάλεια.

Λήψη Republique

Τέσσερα τελευταία πράγματα

Αν ψάχνετε για ένα από τα κορυφαία καλύτερα παιχνίδια περιπέτειας iPhone που είναι επίσης αστείο, τα τέσσερα τελευταία πράγματα είναι μια εξαιρετική επιλογή για αναζήτηση. Αυτό το παιχνίδι είναι εντυπωσιακά αστείο και τολμηρό. Θα επισκεφθείτε έναν κόσμο γεμάτο πίνακες ζωγραφικής από την Αναγεννησιακή εποχή. Αυτό είναι ένα παιχνίδι περιπέτειας με σημείο και κλικ. Το αναγεννησιακό έργο τέχνης, η κλασική μουσική, το εξαιρετικό παιχνίδι και η αμαρτωλή συμπεριφορά είναι εντελώς απολαυστικά. Έτσι, απλώς κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο και αποκτήστε αυτό το παιχνίδι περιπέτειας κωμωδίας για να περάσετε λίγο ποιοτικό χρόνο.

Κατεβάστε τέσσερα τελευταία πράγματα

Τελική διάσταση φαντασίας

Όλοι γνωρίζουμε ότι αυτή η πολύ δημοφιλής σειρά Final Fantasy και το Final Fantasy Dimension είναι μια εξαιρετική προσθήκη στη σειρά τους. Το παιχνίδι είναι πολύ ελκυστικό που μπορεί να σας κρατήσει δεσμευμένους για πολύ. Αυτό είναι σαν ένα ατελείωτο παιχνίδι που έχει πάνω από 100 ώρες παιχνιδιού. Το Square Enix έχει κάνει αυτό το παιχνίδι αρκετά ενδιαφέρον. Ωστόσο, δεν είναι δωρεάν και πρέπει να πληρώνετε για κάθε κεφάλαιο. Έτσι, εάν είστε έτοιμοι να ξοδέψετε λίγα δολάρια, αυτό το παιχνίδι είναι ιδανικό για εσάς.

Λήψη του Final Fantasy Dimension

Oxenfree

Αυτό είναι ένα εξαιρετικά αναγνωρισμένο παιχνίδι που μπορείτε να συσχετίσετε με την εφηβική ταινία τρόμου της δεκαετίας του '80. Αυτό είναι πραγματικά ένα υπερφυσικό παιχνίδι τρόμου. Η ιστορία είναι αρκετά ενδιαφέρουσα όπου μια ομάδα φίλων θα πάει για μια διανυκτέρευση σε ένα εγκαταλελειμμένο στρατιωτικό νησί. Ο Alex είναι ο κύριος χαρακτήρας εδώ και θα παίξετε αυτόν τον χαρακτήρα. Ο Άλεξ μαζί με τον αδερφό του Jonas και άλλους φίλους έρχονται σε ένα βραδινό πάρτι στο έρημο στρατιωτικό νησί. Τα πράγματα παίρνουν μια καταπληκτική στροφή όταν η ομάδα φίλων ανοίγει ξαφνικά μια φάντασμα πύλη. Θα αντιμετωπίσετε διαφορετικά γεγονότα και περιστατικά που πρέπει να αντιμετωπίσετε. Και τέλος, θα μπορείτε να ανακαλύψετε πράγματα.

Κατεβάστε το Oxenfree

Grim Fandango Remastered

Το Grim Fandango είναι ένα πολύ ενδιαφέρον και συναρπαστικό παιχνίδι που έχει μια εντελώς διαφορετική ιστορία. Το αρχικό παιχνίδι παρουσιάστηκε αρκετά πίσω, αλλά το remastered είναι ακόμη πιο ομαλό. Αυτό είναι απαλλαγμένο από σφάλματα και γίνεται ενδιαφέρον με το νέο δυναμικό φως, την έννοια του art browser και πολλά άλλα. Αυτό το παιχνίδι περιστρέφεται γύρω από τη γη των νεκρών. Θα παίξετε τον χαρακτήρα του Manny Calavera. Είναι ο διευθυντής ταξιδιών στο τμήμα θανάτου. Η δουλειά του είναι να πουλήσει πακέτα πολυτέλειας στην ψυχή. Αλλά προκύπτει κάποιο πρόβλημα στον ουρανό και απειλείται η διαφυγή του Μάνυ. Επομένως, πρέπει να βοηθήσετε τον Manny να βγει από την κατάσταση.

Κατεβάστε το Grim Fandango Remastered

Η επιστροφή του Jules Verne στο Mysterious Island - Deluxe Edition

Βασισμένο στην ιστορία Mysterious Island του Jules Verne, αυτό το παιχνίδι είναι μια άλλη προσθήκη στη λίστα των παιχνιδιών περιπέτειας για το iPhone. Όπως υποδηλώνει το όνομα, το παιχνίδι έχει τόσα πολλά μυστήρια για να ξετυλίξει. Αυτό είναι ένα παιχνίδι προοπτικής ενός ατόμου. Θα παίξετε τον χαρακτήρα της Μίνας που έχει μείνει σε ένα νησί χωρίς δυνατότητα επικοινωνίας με τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Πρέπει να ξεφύγετε από το νησί χρησιμοποιώντας την αίσθηση και την ικανότητά σας. Μια παράξενη σκιά αιωρείται επίσης το νησί. Θα πρέπει να λύσετε πολλά παζλ που κρύβονται σε αυτό το νησί σε ολόκληρο το ταξίδι σας.

Κατεβάστε το Jules Verne's Return to Mysterious Island - Deluxe Edition

ΟΔΟΣ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ

Ένα άλλο ενδιαφέρον παιχνίδι περιπέτειας για το iPhone που μπορείτε να παίξετε και σε άλλες συσκευές iOS. Αυτό είναι ένα παιχνίδι RPG οδικού ταξιδιού. Πρέπει να ταξιδέψετε στο δρόμο του θανάτου από τη Φλόριντα προς τον Καναδά, το τέλος της γης. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, θα διαχειριστείτε μια ομάδα τραυματισμών. Εσείς μαζί τους θα εξερευνήσετε διαφορετικές αναφορές, θα συναντήσετε ενσύρματα άτομα και ειδικά μια μεγάλη ομάδα ζόμπι (περίπου 500). Τα πάντα σε αυτό το παιχνίδι είναι τυχαία όπως γεγονότα, μέρη κ.λπ. Και το ενδιαφέρον γεγονός είναι ότι κάθε φορά που θα παίξετε το παιχνίδι, θα σας επιτρέψει να ζήσετε μια διαφορετική ιστορία.

Κατεβάστε το Death Road To Canada

Ένα κανονικό χαμένο τηλέφωνο

Ένα κανονικό χαμένο τηλέφωνο είναι πραγματικά συναρπαστικό και δεν περιλαμβάνει καμία ενέργεια, αλλά είναι ένα εντελώς συναρπαστικό και μυστηριώδες παιχνίδι. Πρόκειται για ένα χαμένο τηλέφωνο. Ο παίκτης θα βρει το χαμένο τηλέφωνο. Το τηλέφωνο θα επιτρέψει την πρόσβαση σε όλα όπως η λίστα επαφών, το ρολό φωτογραφιών, τα μηνύματα και άλλα σημαντικά πράγματα. Θα συλλέξετε όλες αυτές τις πληροφορίες και θα αποκαλύψετε την ιστορία του Σαμ, του πραγματικού ιδιοκτήτη του τηλεφώνου. Όμως, τη στιγμή που θα αποκαλύψετε τον Σαμ, τη σχέση του και τους φίλους του, θα γίνει 18 ετών και θα εξαφανιστεί μυστηριωδώς.

Λήψη ενός κανονικού χαμένου τηλεφώνου

Ενυδρεία

Αυτό είναι ένα υποβρύχιο παιχνίδι περιπέτειας. Είναι σίγουρα ένα από τα κορυφαία καλύτερα παιχνίδια περιπέτειας iPhone με τη δυνατότητα να σας κρατήσει αφοσιωμένους για πολύ καιρό. Η Naija είναι μια ανεξήγητη και υδρόβια κοπέλα που ανακαλύπτει το βάθος της ενυδρείας. Θα βοηθήσετε τη Νατζία στην αποστολή της. Ένα νέο μέρος και μια ιστορία αποκαλύπτονται σε κάθε στροφή. Συνολικά, αυτό είναι ένα εντυπωσιακό παιχνίδι περιπέτειας που περιλαμβάνει και κάποια ενδιαφέρουσα δράση.

Κατεβάστε το Aquaria

Αυτά είναι τα 15 κορυφαία καλύτερα παιχνίδια περιπέτειας iPhone. Ενώ μερικά είναι premium παιχνίδια, ορισμένα παιχνίδια είναι εντελώς δωρεάν. Όμως, είναι αλήθεια ότι για να αποκτήσετε την καλύτερη περιπετειώδη εμπειρία, θα πρέπει να είστε έτοιμοι να ξοδέψετε μερικά χρήματα. Απλώς πάρτε τα παιχνίδια στο iPhone σας και αρχίστε να τα απολαμβάνετε σύντομα για να μειώσετε τον χρόνο αδράνειας.

Δείτε επίσης: Κορυφαία καλύτερα παιχνίδια για να παίξετε στο Samsung Galaxy Note 8

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found