Κοινά προβλήματα και επιδιορθώσεις iPhone SE

Η κυκλοφορία του Apple iPhone SE φαίνεται να έχει πάρει την αγορά από καταιγίδα. Το μικρό τηλέφωνο με ματ εμφάνιση και η λαμπερή μεταλλική πλάτη δεν πρέπει να σας ξεγελάσουν με τη χαμηλή τιμή του. Το εύχρηστο τηλέφωνο 4 ιντσών διαθέτει επεξεργαστή Α9 και μια απίστευτη κάμερα 12 megapixel που το καθιστά μια ισχυρή συσκευή. Ο σχεδιασμός, η τιμή και η απόδοση που έχει μπορεί να ξεπεράσει τις προσδοκίες σας. Υπήρξαν υπέροχες κριτικές για αυτό το τηλέφωνο. Ωστόσο, μερικά ελαττώματα φαίνεται να έχουν παρατηρηθεί από τους χρήστες. Εδώ είναι οι διορθώσεις.

Διαβάστε επίσης: Συνηθισμένα ζητήματα iPhone 4 και πώς να τα διορθώσετε

Τα κοινά προβλήματα του iPhone SE και οι διορθώσεις τους

Σπασμένο Wi-Fi

Αυτό φαίνεται να είναι ένα κοινό πρόβλημα για όλα τα smartphone και το iPhone SE δεν αποτελεί εξαίρεση. Οι χρήστες φαίνεται να αντιμετωπίζουν προβλήματα κατά τη σύνδεση στο Wi-Fi. Έχουμε βρει δύο διορθώσεις για εσάς που αναφέρονται παρακάτω.

Λύση:

 • Επαναφέρετε τη ρύθμιση Wi-Fi στο iPhone SE - Αυτός είναι ένας από τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να λύσετε το πρόβλημα Wi-Fi του τηλεφώνου σας.
 1. Ενεργοποιήστε το iPhone SE σας.
 2. Από την Αρχική οθόνη, κάντε κλικ για να ανοίξετε την εφαρμογή Ρυθμίσεις.
 3. Κάντε κλικ στο Απόρρητο.
 4. Κάντε κλικ στις Υπηρεσίες τοποθεσίας.
 5. Κάντε κλικ στις Υπηρεσίες συστήματος.
 • Επαναφέρετε τις ρυθμίσεις δικτύου στο iPhone SE σας - Ένας άλλος τρόπος με τον οποίο θα μπορούσαν να επιλυθούν τα προβλήματα Wi-Fi του iPhone SE είναι η επαναφορά του δικτύου σας.
 1. Ενεργοποιήστε το iPhone SE σας.
 2. Από την Αρχική οθόνη, κάντε κλικ για να ανοίξετε την εφαρμογή Ρυθμίσεις.
 3. Κάντε κλικ στο Γενικά.
 4. Κάντε κλικ στο Επαναφορά.
 5. Κάντε κλικ στο Επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου.

ios.wonderhowto.com

Χαμηλή διάρκεια ζωής μπαταρίας

Οι χρήστες αναμένουν αξία για τα χρήματά τους, ειδικά όταν αγοράζουν ένα ενεργειακά αποδοτικό τηλέφωνο όπως το iPhone SE. Με τον επεξεργαστή Α9, το τηλέφωνο θα σας προσφέρει καλή διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Αλλά μερικές φορές το iPhone SE σας δεν φαίνεται να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας όσον αφορά τη μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες για καλή διάρκεια ζωής της μπαταρίας για το iPhone SE σας.

Λύση 1:

Ένα από τα παλαιότερα κόλπα που θα μπορούσαμε να δοκιμάσουμε είναι η επανεκκίνηση, η επανεκκίνηση και η επαναφορά. Φαίνονται πάντα να λειτουργούν, οπότε κάντε κλικ σε αυτά τα κουμπιά και χαλαρώστε αυτά τα κακά κομμάτια.

 1. Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί Sleep / Wake και το κουμπί Home ταυτόχρονα.
 2. Κρατήστε τα πατημένα μέχρι να δείτε το λογότυπο της Apple.
 3. Τώρα αφήστε το.

Λύση 2:

Ευτυχώς, το iOS 9 διαθέτει μια απίστευτη δυνατότητα που σας επιτρέπει να γνωρίζετε ακριβώς ποια εφαρμογή και υπηρεσίες τρώει με την μπαταρία σας.

 1. Εκκινήστε τις Ρυθμίσεις από την Αρχική οθόνη σας.
 2. Κάντε κλικ στο Μπαταρία.
 3. Περιμένετε λίγο για να συμπληρωθεί η χρήση μπαταρίας.
 4. Κάντε κλικ στο κουμπί Εμφάνιση λεπτομερούς χρήσης για να δείτε μια ανάλυση της χρήσης ισχύος στο φόντο και στο προσκήνιο.
 5. Κάντε κλικ στο «Τελευταίες 7 ημέρες», θα σας δώσει μια ευρύτερη εικόνα της κατανάλωσης ενέργειας με την πάροδο του χρόνου.

www.imore.com

Για μια γρήγορη κατανόηση, πάρτε μερικά παραδείγματα όπως είδατε μια βιβλιοθήκη φωτογραφιών iCloud στις λεπτομέρειες, αλλά έχετε αναβαθμίσει πρόσφατα την εφαρμογή, είναι ένα σημάδι ότι κατεβάζετε μικρογραφίες. Βλέπετε το Facebook εκεί και δείχνει 5% στην οθόνη και 50% στο παρασκήνιο, τότε κάτι σίγουρα δεν είναι σωστό.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εγκαταλείψετε την εφαρμογή απατεώνων, και voila! Η κατανάλωση ενέργειας σας επανήλθε στην κανονική.

 1. Κάντε διπλό κλικ στο κουμπί Home για να εμφανιστεί ο γρήγορος διακόπτης εφαρμογών.
 2. Σύρετε στην εφαρμογή που θέλετε να αναγκάσετε να κλείσετε.
 3. Σύρετε την κάρτα εφαρμογής και τραβήξτε την προς τα πάνω και έξω από την οθόνη.

Παγωμένη οθόνη

Το νέο iPhone SE φαίνεται να λειτουργεί δυναμικά, αλλά ορισμένοι από τους χρήστες έχουν αναφέρει κάποια σφάλματα κατά τη χρήση του iPhone SE. Αν και φαίνεται να είναι προσωρινής φύσης, αλλά θα μπορούσε να είναι αρκετά ενοχλητικό.

Οι χρήστες έχουν παρακολουθήσει παγωμένες οθόνες στο iPhone SE τους. Η συσκευή σας θα μπορούσε να έχει αυτό το πρόβλημα είτε λόγω λογισμικού είτε με πρόβλημα υλικού. Είναι κυρίως πρόβλημα λογισμικού που παγώνει την οθόνη του iPhone SE.

Λύσεις:

 • Καθαρίστε την οθόνη του iPhone SE. Υπάρχουν στιγμές που η οθόνη δεν ανταποκρίνεται λόγω κάποιων λεκέδων λαδιού ή οποιουδήποτε είδους υγρού σε αυτήν. Χρησιμοποιώντας ένα μαλακό λευκό βαμβακερό πανί, καθαρίστε το τηλέφωνό σας και θα αρχίσει να λειτουργεί καλά.
 • Μια απλή επανεκκίνηση θα μπορούσε να διορθώσει το πρόβλημά σας τις περισσότερες φορές.

www.igeeksblog.com

 • Εάν η επανεκκίνηση δεν σας βοηθήσει, δοκιμάστε να επαναφέρετε το iPhone SE σας. Κρατήστε πατημένο το κουμπί Home και το κουμπί ύπνου / αφύπνισης για λίγα δευτερόλεπτα και αφήστε τα κουμπιά μόλις εμφανιστεί το λογότυπο της Apple στην οθόνη. Το iPhone SE σας θα πρέπει να λειτουργεί και να λειτουργεί τώρα.
 • Εάν διαπιστώσετε ότι το πρόβλημα παραμένει, δοκιμάστε να συνδέσετε το τηλέφωνό σας στον υπολογιστή σας και να χρησιμοποιήσετε το iTunes για να επαναφέρετε το λειτουργικό σύστημα. Λάβετε υπόψη για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των σημαντικών δεδομένων σας προτού μπορέσετε να επαναφέρετε το iTunes.
 • Εάν το iPhone SE δεν εμφανίζεται στο iTunes ή η διαδικασία επαναφοράς αποτύχει, ενδέχεται να υπάρχει πρόβλημα υλικού που προκαλεί το πάγωμα της συσκευής σας. Εάν βρεθεί μια μικρή ποσότητα υγρού, η μπαταρία του iPhone SE σας, τα εσωτερικά της εξαρτήματα. και ο επεξεργαστής θα μπορούσε να επηρεαστεί. Είναι καλύτερο να επικοινωνήσετε με την Apple σε τόσο κρίσιμες στιγμές.

Ενεργοποίηση προβλημάτων

Μερικές φορές το iPhone SE ενδέχεται να έχει μαύρη οθόνη και δεν θα ενεργοποιηθεί καθόλου. Σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε τις παρακάτω διορθώσεις για να συνεχίσετε.

Λύσεις:

 • Συνδέστε το iPhone SE σε μια πηγή τροφοδοσίας για να φορτίσετε την μπαταρία, εάν η μπαταρία του τηλεφώνου σας έχει εξαντληθεί εντελώς, τότε το εικονίδιο της μπαταρίας δεν εμφανίζεται για κάποιο χρονικό διάστημα. Πρέπει να είστε υπομονετικοί καθώς η οθόνη χαμηλής μπαταρίας ενδέχεται να χρειαστεί λίγη ώρα για να εμφανιστεί.
 • Επανεκκινήστε τη συσκευή σας κρατώντας πατημένο το κουμπί ύπνου / αφύπνισης που βρίσκεται στο πάνω μέρος του τηλεφώνου σας, θα δείτε ένα κόκκινο ρυθμιστικό στην οθόνη. Σύρετε το για να το απενεργοποιήσετε, τώρα επαναλάβετε για να ενεργοποιήσετε ξανά το τηλέφωνο.

Υπερθέρμανση

Οι χρήστες βρίσκουν ότι το iPhone SE πρέπει να υπερθερμαίνεται μερικές φορές. Η Apple εργάζεται στο iOS 9 για να διορθώσει αυτό το πρόβλημα. Εν τω μεταξύ, μπορείτε να ακολουθήσετε αυτές τις απίστευτες διορθώσεις για να απαλλαγείτε από αυτό το πρόβλημα.

Λύσεις:

 • Μην δοκιμάζετε και χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας κατά τη φόρτιση.
 • Ελέγξτε εάν κάποια από τις εφαρμογές σας εξαντλεί πολύ. Μια εφαρμογή που καταναλώνει ενέργεια είναι η αιτία για τη θερμαινόμενη συσκευή σας. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Χρήση> Χρήση μπαταρίας και ελέγξτε για τυχόν εφαρμογές εξάντλησης μπαταριών. Τώρα αναγκάστε την εφαρμογή να κλείσει κάνοντας κλικ στο κουμπί Αρχική σελίδα δύο φορές, σύρετε προς τα πάνω για να βρείτε την εφαρμογή και μετά σύρετε προς τα πάνω για να την κλείσετε.
 • Απενεργοποιήστε το Wi-Fi και το Bluetooth του τηλεφώνου σας. Μην τα ενεργοποιείτε εκτός εάν τα χρειάζεστε.
 • Επανεκκινήστε το iPhone SE για να κλείσετε μερικές από τις εφαρμογές που εκτελούνται στο παρασκήνιο και ελευθερώστε κάποια μνήμη.
 • Εάν το πρόβλημα παραμένει, η τελική λύση είναι να ξεκινήσετε την ανανέωση. Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας όλων των σημαντικών δεδομένων σας, μεταβείτε τώρα στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Επαναφορά και κάντε κλικ στο "Διαγραφή όλου του περιεχομένου και των ρυθμίσεων". Ρυθμίστε το iPhone SE ως νέα συσκευή.

www.phonearena.com

 • Εάν δεν φαίνεται να λειτουργεί τίποτα από τα παραπάνω και η συσκευή σας συνεχίσει να υπερθερμαίνεται, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την Apple.

Το iPhone SE είναι ένα απίστευτα εντυπωσιακό τηλέφωνο. Είναι δελεαστικό για τα μάτια και το μικρό του σώμα χωράει εύκολα στην παλάμη σας και είναι διασκεδαστικό να το χρησιμοποιείτε. Οι λαμπρές δυνατότητες του iPhone SE το έχουν κάνει σχεδόν ανίκητο σε ελαττώματα, αλλά αν αντιμετωπίσετε σφάλματα, οι διορθώσεις μας θα σας βοηθήσουν.

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Συνηθισμένα ζητήματα iPhone 6S και πώς να τα διορθώσετε

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found