Ο τρόπος επίλυσης του ελέγχου ταυτότητας Facebook απέτυχε σε Android

Δεν μπορούμε να σκεφτούμε μια μέρα χωρίς να χρησιμοποιήσουμε το Facebook, είτε από τον υπολογιστή είτε από το τηλέφωνό σας. Αλλά για λίγους μήνες ένας μεγάλος αριθμός χρηστών αντιμετωπίζει σφάλμα αποτυχίας ελέγχου ταυτότητας Facebook. Με απλά λόγια, οι χρήστες δεν μπορούν να συνδεθούν στη σελίδα τους στο Facebook. Μερικοί είπαν ότι έλεγξαν ξανά τα διαπιστευτήρια σύνδεσης όπως το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης, αλλά αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα. Ορισμένοι άλλοι χρήστες του Facebook δήλωσαν ότι προσπάθησαν να συνδεθούν σε διαφορετικές συσκευές, αλλά εμφανίζεται το ίδιο σφάλμα Αποτυχία ελέγχου ταυτότητας στο Facebook.

Εάν αντιμετωπίζετε επίσης το ίδιο πρόβλημα και δεν μπορείτε να συνδεθείτε στη σελίδα σας στο Facebook, τότε ακολουθούν ορισμένα πιθανά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να απαλλαγείτε από αυτό το ζήτημα.

Δείτε επίσης- Πώς να ανακτήσετε διαγραμμένα μηνύματα στο Facebook

Αποτυχία πιθανών λύσεων για έλεγχο ταυτότητας Facebook

Ελέγξτε τη σύνδεση

Μπορεί να ακούγεται λίγο ανόητο, αλλά όποτε αντιμετωπίζετε ένα σφάλμα αποτυχίας ελέγχου ταυτότητας στο Facebook, πρώτα θα πρέπει να ελέγξετε τη σύνδεση στο Διαδίκτυο. Εάν χρησιμοποιείτε δεδομένα κινητής τηλεφωνίας, μεταβείτε στο Wifi και δείτε τι συμβαίνει.

Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης και δεδομένων

Εάν δείτε ότι η σύνδεση στο Διαδίκτυο δεν είναι λόγος για σφάλμα Authentication απέτυχε στο Facebook, το επόμενο βήμα είναι να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη και τα δεδομένα της εφαρμογής Facebook. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Διαχείριση εφαρμογών> Όλες οι καρτέλες> Facebook> Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης και, στη συνέχεια, Εκκαθάριση δεδομένων.

Πολλοί άνθρωποι βρήκαν μια λύση μετά από αυτό το βήμα. Αλλά αν δεν λειτουργεί για εσάς, ακολουθήστε το επόμενο βήμα.

Εγκαταστήστε ξανά την εφαρμογή Facebook

Εάν και τα δύο παραπάνω βήματα δεν λειτουργούν για να διορθώσετε το σφάλμα Authentication Facebook Failed, τότε απεγκαταστήστε την εφαρμογή Facebook. Στη συνέχεια, εγκαταστήστε ξανά την τρέχουσα έκδοση του Facebook που πηγαίνει στο Play Store εάν είστε χρήστης Android. Αφού ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, επανεκκινήστε το τηλέφωνό σας και προσπαθήστε να συνδεθείτε. Θα διορθώσει το πρόβλημα.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, το πρόβλημα αποτυχίας ελέγχου ταυτότητας Facebook παρουσιάζεται λόγω μιας παρωχημένης έκδοσης της εφαρμογής Facebook.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found