5 Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του IPhone 5S

Ένα από τα αγαπημένα τηλέφωνα για πολλούς χρήστες από όλο τον κόσμο είναι σίγουρα το iPhone 5s. Είναι υπέροχο όσον αφορά το σχεδιασμό και την απόδοση και αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για αυτήν τη συσκευή, συνεχίστε να διαβάζετε, γιατί σε αυτό το κείμενο θα μοιραστούμε 5 πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του iPhone 5S.

Δείτε επίσης -5 Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του iOS 8.1

5 πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του iPhone 5S

Πηγή: newsday.com

Πλεονεκτήματα / πλεονεκτήματα του iPhone 5s:

1. Επεξεργαστής 64bit

Το iPhone 5S είναι το πρώτο κινητό τηλέφωνο με επεξεργαστή διπλού πυρήνα 64 bit και η ισχύς του είναι ορατή σε όλα τα τμήματα, ειδικά σε παιχνίδια 3D και σερφ στο Διαδίκτυο.    

2. Περίβλημα αλουμινίου                                                                                                                   

Η νέα και βελτιωμένη έκδοση "s" του iPhone 5 καλύπτεται από περίβλημα αλουμινίου.

3. Αγγίξτε τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων ID                                                                                                       

Μπορείτε να ξεκλειδώσετε το iPhone 5S με τον αισθητήρα αφής, ενσωματωμένο στο κουμπί αρχικής οθόνης. Μόλις σαρωθεί το δακτυλικό σας αποτύπωμα, θα ξεκλειδώσετε το τηλέφωνο. Καταπληκτικό, έτσι δεν είναι;

4. Εξαιρετική κάμερα

Μια εξαιρετική κάμερα 8MP κάνει εκπληκτικές φωτογραφίες, ακόμη καλύτερες από κάποια άλλα τηλέφωνα με κάμερα 13MP. Τα κλιπ βίντεο είναι ευκρινή με σταθερό ρυθμό καρέ και η εγγραφή βίντεο είναι δυνατή με ανάλυση έως 1080p στα 30fps.

5. Ακουστικά EarPods

Με αυτά τα ακουστικά και την ειδική τεχνολογία «ακύρωσης θορύβου», ο ήχος είναι τέλειος.

Μειονεκτήματα / μειονεκτήματα του iPhone 5S:

1. Γρατσουνιές

Παρόλο που το περίβλημα αλουμινίου υψηλής ποιότητας του τηλεφώνου είναι ένα από τα πλεονεκτήματα του τηλεφώνου, πολλοί χρήστες ανέφεραν ότι το κάλυμμα μπορεί εύκολα να γρατσουνιστεί. Ωστόσο, το πρόβλημα σχετίζεται συνήθως με το μαύρο μοντέλο του τηλεφώνου.

2. Νέος προσαρμογέας 30 ακίδων Lightning

Η Apple αποφάσισε να αλλάξει το καλώδιο iPhone που χρησιμοποιήθηκε για συγχρονισμό και μεταφορά δεδομένων. Έχουν αναφερθεί πολλά ζητήματα.

3. Η μπαταρία δεν μπορεί να αλλάξει

Μια ελαφρώς μεγαλύτερη μπαταρία 1560 mAh έναντι 1440 στα 4s δεν μπορεί να αλλάξει και πρέπει να παραδεχτείτε ότι είναι λίγο ενοχλητικό.

4. Δεν υπάρχει κάρτα μνήμης

Η αφαιρούμενη κάρτα μνήμης εξακολουθεί να μην αποτελεί επιλογή.

5. Εμφάνιση μόνο 4 "

Η οθόνη 4 ιντσών είναι σχετικά μικρή σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό, γι 'αυτό μπορεί να είναι ένα από τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα αυτού του μοντέλου iPhone.

Εάν σκέφτεστε να επιλέξετε να αγοράσετε αυτήν τη συσκευή, με αυτά τα 5 πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του iPhone 5S, μπορείτε να δείτε μια μεγαλύτερη εικόνα και να λάβετε μια τελική απόφαση.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found