Πώς να προσθέσετε και να επεξεργαστείτε τα στοιχεία επικοινωνίας στο Gmail

Οι περισσότεροι από εμάς πιστεύαμε ότι αυτό θα ανταλλάξει email με τον περιορισμένο αριθμό ατόμων, με φίλους και γνωστούς όταν δημιουργήσαμε τον λογαριασμό Gmail. Με την πάροδο του χρόνου, ο αριθμός των επαφών σας θα αυξηθεί. Θα προσθέσετε τους συναδέλφους σας, τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα κ.λπ. Ενώ προσθέτετε νέες επαφές, πρέπει να εισαγάγετε τις σωστές πληροφορίες. Η εύρεση και η επικοινωνία με το σωστό άτομο θα είναι πολύ πιο εύκολη. Αυτός ο οδηγός θα σας δείξει πώς να προσθέσετε και να επεξεργαστείτε στοιχεία επικοινωνίας στο Gmail.

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Τρόπος εμφάνισης ειδοποιήσεων Gmail σε επιτραπέζιο υπολογιστή

Πώς να προσθέσετε και να επεξεργαστείτε τα στοιχεία επικοινωνίας στο Gmail

Εάν δεν γνωρίζετε πώς να προσθέσετε και να ενημερώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας, ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες:

Κάντε κλικ στο κουμπί "Gmail" επάνω αριστερά και επιλέξτε "Επαφές".

Στο αριστερό πλαίσιο, θα δείτε πολλές ομάδες: "Οι επαφές μου", "Με αστέρι", "Οι περισσότερες επαφές", "Άλλες επαφές" κ.λπ.

Στα δεξιά, μπορείτε να δείτε μια λίστα επαφών. Είναι δυνατή η προσθήκη, προβολή, επεξεργασία και διαγραφή των επαφών.

Εάν θέλετε να προσθέσετε επαφές, πρέπει να κάνετε τα εξής:

Πατήστε το κόκκινο κουμπί στα αριστερά "Νέα επαφή" ή "Νέα ομάδα". Στα δεξιά θα εμφανιστεί το πεδίο στο οποίο πρέπει να καθορίσετε πληροφορίες σχετικά με τη νέα σας επαφή.

Κάντε κλικ στο "Προσθήκη ονόματος" και εισαγάγετε το σωστό όνομα. Στη συνέχεια, εισαγάγετε τη διεύθυνση email, το τηλέφωνο, τη διεύθυνση, τα γενέθλια και τη διεύθυνση URL.

Κάνοντας κλικ στο κουμπί "Προσθήκη", μπορείτε να επικοινωνήσετε με επιπλέον πληροφορίες όπως το ψευδώνυμο, τις σημειώσεις κ.λπ.

Οι πληροφορίες της επαφής κατά τη δημιουργία της επαφής αποθηκεύονται αυτόματα στην επιλεγμένη ομάδα, ώστε να μπορείτε να την επεξεργαστείτε αργότερα.

Πώς να επεξεργαστείτε μια επαφή;

Τα στοιχεία επικοινωνίας μπορούν να αλλάζουν περιοδικά. Για παράδειγμα, κάποιος άλλαξε τη διεύθυνση email. Στη συνέχεια, οι πληροφορίες πρέπει να ενημερωθούν.

Ανοίξτε μια επαφή και επεξεργαστείτε τις πληροφορίες που θέλετε.

Θα πρέπει επίσης να καθαρίζετε τις λίστες επαφών σας από άσχετα δεδομένα κατά καιρούς.

Εάν θέλετε να διαγράψετε την επαφή, τοποθετήστε ένα σημάδι επιλογής δίπλα της, κάντε κλικ στο κουμπί "Περισσότερα" στο επάνω μέρος και από το αναπτυσσόμενο μενού επιλέξτε "Διαγραφή επαφής".

Δημιουργήστε την παραγγελία στα στοιχεία των επαφών σας και συμπληρώστε προσεκτικά τις λεπτομέρειες. Κάνοντας λίγο ταυτόχρονα, θα αποφύγετε πολλή δουλειά στο μέλλον.

Πηγή εικόνας: www.marketingland.com

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Τρόπος εξαγωγής και εισαγωγής επαφών στο Gmail

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found