Πώς να εισέλθετε στη λειτουργία ανάκτησης με το σπασμένο σπίτι κουμπί iPhone

Το iPhone είναι γνωστό ως το πρώτο smartphone που διαθέτει μινιμαλιστικό κουμπί υλικού. Από την αρχή, υπήρχαν 4 κουμπιά υλικού και αυτό δεν άλλαξε μέχρι τώρα.

Κάθε αναψυκτικό, ειδικά από την άποψη του σχεδιασμού, είναι πάντα μια καλή ιδέα. Όταν χρησιμοποιούμε τις συσκευές μας, αναπτύσσουμε ορισμένες συνήθειες και η νέα σχεδίαση θα μας κάνει να αλλάξουμε τέτοιες συνήθειες, όπως συμβαίνει και με το μινιμαλιστικό κουμπί. Αυτό δεν επηρεάζει μόνο τον τρόπο που χρησιμοποιούμε το iPhone, αλλά και το μινιμαλιστικό κουμπί επηρεάζει και την αντιμετώπιση προβλημάτων. Χρησιμοποιείται συχνά για τη λειτουργία ανάκτησης.

Για να θέσετε τη συσκευή σας σε λειτουργία ανάκτησης, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

Απενεργοποιήστε το iPhone σας και, στη συνέχεια, κρατήστε πατημένο το κουμπί αρχικής οθόνης και συνδέστε το στον υπολογιστή σας. Κρατήστε πατημένο το κουμπί αρχικής σελίδας μέχρι να δείτε αυτήν την εικόνα για iOS 7 ή μεταγενέστερη έκδοση.

Φυσικά αυτό το πράγμα δεν μπορεί να γίνει εάν το κουμπί αρχικής οθόνης του iPhone / iPad δεν λειτουργεί.

Πώς να εισέλθετε στη λειτουργία ανάκτησης με σπασμένο κουμπί αρχικής σελίδας σε iPhone ή iPad; Υπάρχουν πολλές επιλογές, αλλά αυτή τη φορά, θα χρησιμοποιήσουμε την εφαρμογή τρίτων που μπορείτε να εγκαταστήσετε σε Mac / PC με το όνομα Reiboot.

Κατεβάστε την εφαρμογή Reiboot για Mac σε αυτόν τον σύνδεσμο και για υπολογιστή σε αυτόν τον σύνδεσμο και, στη συνέχεια, εγκαταστήστε σε Mac / PC. Θα σας δείξω πώς λειτουργεί αυτή η εφαρμογή σε Mac και πώς το iPhone ή το iPad μπορούν να εισέλθουν στη λειτουργία ανάκτησης, απλώς συνδέστε τη συσκευή σας και μετά αν εντοπιστεί από το Reiboot κάντε κλικ στο Enter Recovery Mode (1)

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found