Πώς να ενεργοποιήσετε τον κατοπτρισμό οθόνης στο iOS 11

Η εγγραφή ή ο κατοπτρισμός της οθόνης του iPhone σας ήταν μια διαδικασία γεμάτη προβλήματα. Εάν θέλετε να καταγράψετε οποιοδήποτε παιχνίδι iOS ή να κάνετε κάποιο αστείο GIF ως δράση στην οθόνη, τότε έπρεπε να κατεβάσετε μια εφαρμογή τρίτου μέρους ή να συνδέσετε τη συσκευή σας iOS στο σύστημα υπολογιστή.

Ωστόσο, αυτές οι μέρες έχουν φύγει. Με την έλευση του πιο πρόσφατου iOS 11, η Apple παρουσίασε την υψηλή λειτουργικότητά της με την οποία μπορείτε να ενεργοποιήσετε τον κατοπτρισμό οθόνης σε συσκευές iOS 11. Μέσω αυτής της δυνατότητας, μπορείτε να αντικατοπτρίζετε εύκολα την οθόνη του iPhone σας. Η διαδικασία λεπτομερειών για τον τρόπο ενεργοποίησης της κατοπτρισμού οθόνης στο iOS 11 εξηγείται λεπτομερώς

Δείτε επίσης: Πώς να χρησιμοποιήσετε το πληκτρολόγιο με το ένα χέρι στο iOS 11

Ενεργοποίηση κατοπτρισμού οθόνης στο iOS 11

Η ενεργοποίηση του κατοπτρισμού οθόνης σε συσκευές iOS 11 είναι εξαιρετικά απλή. Με το πανίσχυρο Κέντρο ελέγχου του iOS 11, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τον κατοπτρισμό οθόνης του iPhone σας με πολύ ευκολία. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε Airplay σε κάποια συμβατή συσκευή όπως το Apple TV.

Ακολουθούν τα βήματα για να αντικατοπτρίσετε την οθόνη του iPhone σας:

  • Σύρετε προς τα πάνω την Αρχική οθόνη για να εκκινήσετε το Κέντρο ελέγχου στη συσκευή σας iOS 11.
  • Πατήστε στο εικονίδιο "Screen Mirroring". Μπορείτε να πατήσετε σταθερά αυτό το εικονίδιο για να ανοίξετε τη λίστα συσκευών σε περίπτωση που έχετε iPhone με δυνατότητα αφής 3D.
  • Τώρα, με τη λίστα των προσβάσιμων συσκευών, μπορείτε να πατήσετε στην επιθυμητή συσκευή, ας πούμε Apple TV για να επιτύχετε κατοπτρισμό οθόνης. Εάν χρησιμοποιείτε Airplay χρησιμοποιώντας το Apple TV, ίσως χρειαστεί να εισαγάγετε και τον κωδικό πρόσβασης.
  • Τώρα η οθόνη της συσκευής iOS 11 αντικατοπτρίζεται με την αντίστοιχη συμβατή συσκευή.
  • Για να σταματήσετε τον κατοπτρισμό οθόνης, απλά πρέπει να σύρετε ξανά το Κέντρο Ελέγχου και να κάνετε κλικ στην επιλογή "Διακοπή κατοπτρισμού"

Πώς να εγγράψετε την οθόνη του iPhone εγγενώς

Όπως ίσως γνωρίζετε ήδη, το λειτουργικό σύστημα iOS 11 σάς επιτρέπει να προσθέτετε και να οργανώνετε εναλλαγές στο Κέντρο ελέγχου. Σε περίπτωση που εκτελείτε την έκδοση beta του iOS προγραμματιστή, όπως κυκλοφόρησε πρόσφατα από την Apple, τότε θα συναντήσετε τη δυνατότητα εγγραφής της οθόνης του iPhone σας όπως υπάρχει στην επιλογή Κέντρο ελέγχου του smartphone.

Για να χρησιμοποιήσετε το ίδιο, μπορείτε να ακολουθήσετε αυτά τα απλά βήματα:

  • Μπορείτε να ανοίξετε τις Ρυθμίσεις> Κέντρο ελέγχου. Εδώ, μπορείτε να προσθέσετε εγγραφή οθόνης χρησιμοποιώντας το εικονίδιο "+".
  • Κάθε φορά που χρειάζεστε εγγραφή της οθόνης του iPhone σας, απλά πρέπει να σύρετε την οθόνη προς τα πάνω από κάτω. Αυτό θα ανοίξει το Κέντρο ελέγχου του τηλεφώνου σας.
  • Εδώ, μπορείτε να πατήσετε στο εικονίδιο «εγγραφή» και να το αλλάξετε ενεργό. Η εναλλαγή θα γίνει κόκκινη. Αυτό δείχνει ότι η οθόνη του iPhone εγγράφεται. Θα βρείτε επίσης μια μόνιμη γραμμή ειδοποιήσεων σε αυτήν την οθόνη. Αυτή η γραμμή χρησιμοποιείται για να δείξει τη διάρκεια της εγγραφής σας.
  • Εάν θέλετε να τερματίσετε την εγγραφή της οθόνης iPhone, τότε απλώς πρέπει να σύρετε ξανά το Κέντρο Ελέγχου και, στη συνέχεια, απενεργοποιήστε την ίδια εναλλαγή. Αυτό θα σταματήσει αμέσως την εγγραφή.

Μόλις ολοκληρώσετε την εγγραφή της οθόνης iPhone, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην εγγραφή οθόνης iOS από την ίδια την εφαρμογή Φωτογραφίες. Εκτός από αυτό, σας δίνεται επίσης η δυνατότητα περικοπής της ηχογράφησης ρυθμίζοντας το μήκος της αν το επιθυμείτε.

Ο κατοπτρισμός και η εγγραφή οθόνης iPhone είναι οι καλύτερες δυνατότητες που προσφέρει το iOS 11.

Δείτε επίσης: Πώς να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία στο iOS 11

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found