Πώς να διορθώσετε το Galaxy S7 που δεν είναι εγγεγραμμένο στο δίκτυο

Ορισμένοι χρήστες του Samsung Galaxy S7 λαμβάνουν αυτό το παράξενο μήνυμα που λέει "Δεν έχει εγγραφεί στο δίκτυο" όταν προσπαθούν να κάνουν κλήσεις. Μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι η υπηρεσία δικτύου σας δεν γνωρίζει τον αριθμό IMEI του τηλεφώνου.

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Πώς να διορθώσετε το Samsung Galaxy No service και Πώς να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας στο Samsung Galaxy S6

Λόγοι και καταστάσεις όταν δεν μπορεί να ανιχνεύσει το δίκτυο:

Το πρόβλημα ξεκίνησε γενικά όταν οι χρήστες το αναβάθμισαν στην πιο πρόσφατη έκδοση του λειτουργικού συστήματος, μετά την οποία η συσκευή δεν μπόρεσε να εντοπίσει το δίκτυο και εμφανίστηκε το μήνυμα σφάλματος. Αυτό συμβαίνει επειδή ο αριθμός IMEI του τηλεφώνου αλλάζει σε «SN 0000» μετά την ενημέρωση της συσκευής σας και λέει επίσης ότι ο αριθμός SN είναι κατεστραμμένος και πρέπει να διορθωθεί.

Ένας άλλος λόγος για τον οποίο μπορεί να προκύψει αυτό το ζήτημα είναι όταν χρησιμοποιείτε μια κάρτα SIM από έναν νέο πάροχο δικτύου και το Samsung Galaxy S7 αποτυγχάνει να το εντοπίσει και χρειάζεται λίγη βοήθεια από την πλευρά σας επιλέγοντας χειροκίνητα το νέο όνομα παρόχων υπηρεσιών δικτύου.

Λύσεις που θα σας βοηθήσουν να το διορθώσετε:

Επιλέξτε μη αυτόματα τον παροχέα δικτύου σας

Όταν πραγματοποιείτε κλήσεις χρησιμοποιώντας μια νέα κάρτα SIM και η συσκευή αποτυγχάνει να εντοπίσει την αλλαγή που χρειάζεστε για να επιλέξετε χειροκίνητα τον παροχέα δικτύου, ακολουθούν τα βήματα για αυτό:

 • Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις και επιλέξτε "Ασύρματο και δίκτυα"
 • Τώρα πατήστε «Κινητά δίκτυα» ορίστε τη λειτουργία δικτύου ως WCDMA και αν δεν μπορείτε να βρείτε δίκτυα, πατήστε «Περισσότερες ρυθμίσεις»

inside-galaxy.blogspot.com

 • Πατήστε στο Network Operators, το οποίο ξεκινά μια αναζήτηση για τον εντοπισμό του παρόχου δικτύου σας
 • Αφού ολοκληρωθεί η αναζήτηση, απλά πρέπει να επιλέξετε τον Διαχειριστή του δικτύου σας.

Root το τηλέφωνό σας και εγκαταστήστε μια ενημέρωση κώδικα

Η προϋπόθεση αυτού του βήματος είναι να ξεριζώσετε το Samsung Galaxy S7, ώστε να παρακάμψει τυχόν περιορισμούς προτού προχωρήσετε και εγκαταστήσετε μια ενημέρωση κώδικα. Μετά τη ριζοβολία, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

 • Εγκαταστήστε τις εφαρμογές "Busy Box" και "patch Ariza" από το Google Play
 • Τώρα ξεκινήστε την εφαρμογή Ariza patch στο τηλέφωνό σας και πατήστε το κουμπί που λέει "Patch" και ολοκληρωμένο.

Εκτελέστε μια αναβάθμιση λογισμικού στη συσκευή σας

Πριν εκτελέσετε την αναβάθμιση, βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι στο Διαδίκτυο, επειδή η αναβάθμιση θα μειώσει σημαντικό αριθμό δεδομένων, οπότε βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι σε δίκτυο Wi-Fi:

 • Τοποθετήστε την κάρτα SIM στο τηλέφωνό σας
 • Μεταβείτε στις «Ρυθμίσεις» και μετακινηθείτε προς τα κάτω προς τα κάτω
 • Πατήστε «Αναβάθμιση λογισμικού», πατήστε Ενημέρωση και, στη συνέχεια, περιμένετε μέχρι το τηλέφωνό σας να επανεκκινήσει πλήρως και να ολοκληρώσει την αναβάθμιση του λογισμικού.

www.sammobile.com

Αφαιρέστε και τοποθετήστε ξανά την κάρτα SIM

Η αφαίρεση της κάρτας SIM και η επαναφορά της βοήθησαν πολλούς να λύσουν το πρόβλημα. Εδώ είναι τα βήματα:

 • Απενεργοποιήστε το τηλέφωνο και βγάλτε την κάρτα SIM.
 • Τοποθετήστε ξανά το ξανά και ασκήστε λίγη πίεση για να δείτε αν το δίκτυο μπορεί να εντοπιστεί. Σε αυτές τις περιπτώσεις, ενδέχεται να υπάρχει πρόβλημα ότι η κάρτα SIM δεν συνδέεται σωστά με τους ακροδέκτες της υποδοχής SIM. Βάλτε ένα μικρό κομμάτι χαρτί μαζί με την κάρτα SIM για να τη βοηθήσετε να συνδεθεί σωστά σε αυτούς τους ακροδέκτες.
 • Επαναλάβετε αυτήν τη διαδικασία έως και 5 φορές για να δείτε εάν η συσκευή μπορεί να πάρει το δίκτυο.

Υπάρχει επίσης μια εξωτερική πιθανότητα να γίνει «μαύρη λίστα» της συσκευής μας στην εθνική βάση δεδομένων μαύρης λίστας, πράγμα που σημαίνει ότι ενδέχεται να υπήρχε περίπτωση «Lost and Stolen» που έχει καταχωριστεί στον αριθμό IMEI του τηλεφώνου. Ο μόνος τρόπος για να υποβάλετε καταγγελία και να αντικαταστήσετε το τηλέφωνό σας.

Ξεκλειδώστε το Samsung Galaxy S7 With Unlock Authority

Εάν το τηλέφωνό σας είναι κλειδωμένο και αν θέλετε να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με σχεδόν οποιαδήποτε κάρτα SIM GSM, τότε θα πρέπει να επισκεφθείτε την αρχή ξεκλειδώματος. Είναι η καλύτερη και πιο αξιόπιστη υπηρεσία ξεκλειδώματος.

Όλα είναι πολύ απλά. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συμπληρώσετε μια φόρμα και να κάνετε κλικ στο "Ξεκλείδωμα του τηλεφώνου μου τώρα". Θα λάβετε τον κωδικό ξεκλειδώματος στη διεύθυνση email σας. Στη συνέχεια, απλώς εισαγάγετε τον κωδικό και θα ξεκλειδώσετε το τηλέφωνό σας.

Αυτό που είναι επίσης σημαντικό να γνωρίζετε είναι ότι αυτό δεν θα βλάψει το τηλέφωνό σας και δεν θα ακυρώσει την εγγύηση. Είναι απλό και αξιόπιστο.

Εάν κανένα από αυτά τα βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων δεν λειτουργεί, επισκεφθείτε το πλησιέστερο κατάστημα Samsung Care και ελέγξτε το τηλέφωνό σας από έναν τεχνικό.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found