Elder Scrolls 6: Ημερομηνία κυκλοφορίας, χαρακτηριστικά, φήμες και ειδήσεις

Το TES ή το Elder Scrolls είναι ένα από τα πιο δημοφιλή franchise RPG, τώρα επίσης διαθέσιμο ως MMORPG με το παιχνίδι Elder Scrolls Online. Ο τελευταίος τίτλος για τη σειρά ήταν Skyrim, που κυκλοφόρησε το έτος 2011. Το Skyrim εξακολουθεί να έχει εκατομμύρια παίκτες σε καθημερινή βάση.

Το Elder Scrolls 6 είναι ένας επερχόμενος τίτλος σε αυτήν τη σειρά παιχνιδιών από τον οδηγό παιχνιδιών Bethesda. Το Skyrim κυκλοφόρησε το 2011 και υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα παιχνίδια σε αυτήν τη σειρά, αλλά οι οπαδοί αναζητούν κάποια νέα ψυχαγωγία στη σειρά. Οι θαυμαστές εξακολουθούν να διασκεδάζουν με το Elder Scrolls 5: Skyrim, χρησιμοποιώντας το Nintendo Switch, αλλά είναι έτοιμοι και περιμένουν την επόμενη απόσπαση της προσοχής, το Elder Scrolls 6. Ωστόσο, μπορεί να έχουν πολύ μεγάλη αναμονή για την επόμενη φαντασία παιχνίδι από την Bethesda.

Επερχόμενο παιχνίδι

 Το TES6 είναι η τελευταία προσθήκη στη σειρά Elder Scrolls και έχει ανακοινωθεί με πολλή φαντασία χρησιμοποιώντας ένα teaser 30 δευτερολέπτων στο E3 2018. Το Elder Scrolls 6 βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της ανάπτυξης. Η Bethesda δεν έχει μοιραστεί νέα σχετικά με πότε θα κυκλοφορήσει ή πού θα πραγματοποιηθεί. Ωστόσο, υπάρχουν πολλές φήμες σχετικά με την ημερομηνία και τη ρύθμιση, οπότε δείτε αυτές τις ενημερώσεις.

Το τρέιλερ των Elder Scrolls 6

Το teaser του Elder Scrolls 6 κυκλοφόρησε στο E3 2018. Παρόλο που η Bethesda παρέμεινε σφιχτά σχετικά με τις λεπτομέρειες του TES6, το σύντομο teaser δείχνει τη μοναδική θεματική μουσική. Το τρέιλερ δείχνει επίσης ένα όμορφο skybox μαζί με ένα flyover, δείχνοντας αυτό που μοιάζει με Tamriel. Αυτή είναι η ήπειρος στην οποία συμβαίνουν πολλά από τα παιχνίδια σειρά Elder Scrolls. Το τρέιλερ τελειώνει έπειτα σε μια σημείωση με ένα επιχρυσωμένο λογότυπο του TES6 και αυτό είναι.

Starfield και Fallout 76 Precedes

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Todd Howard, ο σκηνοθέτης της Bethesda, οι Starfield και Fallout 76 θα προηγηθούν του The Elder Scrolls 6. Αυτό σημαίνει ότι το Elder Scrolls 6 έχει ακόμη λίγα χρόνια ακόμη για να κυκλοφορήσει. Σύμφωνα με τον Todd Howard, στο E3 που πραγματοποιήθηκε φέτος, το Elder Scrolls 6 βρίσκεται στο στάδιο της προπαραγωγής, ενώ το Starfield βρίσκεται στο playable.

Εκτός από το τρέιλερ στο E3 2018, ο Χάουαρντ επιβεβαίωσε επίσης στο YouTube Live της ροής E3 το έτος 2016 ότι το The Elder Scrolls 6 είναι ένα έργο που συμβαίνει και βρίσκεται στα στάδια ανάπτυξης. Ωστόσο, μεταξύ Starfield? Το TES6 και το Fallout 76, το TES6 θα είναι το τελευταίο που θα κυκλοφορήσει. Σύμφωνα με τον Hines, υπάρχουν δύο ακόμη κυκλοφορίες παιχνιδιών πολλαπλών μορφών στην ατζέντα, οπότε το TES6 θα συνέβαινε μόνο μετά τα άλλα δύο, δηλαδή το Starfield και το Fallout 76.

Πιθανή τοποθεσία

Το Elder Scrolls 6 θα είναι η συνέχεια του Elder Scrolls V: Skyrim. Στο 6ο παιχνίδι, οι παίκτες θα μπορούν να ταξιδέψουν στο Tamriel και στη συνέχεια να πολεμήσουν με σπαθιά, ασπίδες και τόξα για την ατζέντα της επιλογής τους. Τα περισσότερα παιχνίδια σειρά Elder Scrolls βασίζονται σε μια συγκεκριμένη περιοχή στο Tamriel (που είναι το σύμπαν για τη σειρά) και φέρουν το όνομα της περιοχής. Για παράδειγμα, το 1996, το Daggerfall βρισκόταν στο High Rock, στις επαρχίες Hammerfell, ενώ το Morrowind βρισκόταν στο νησί Vvardenfell και το Oblivion στο Cyrodil. Το TES5: Το Skyrim έφερε το όνομα Skyrim, την περιοχή ή το σκηνικό του παιχνιδιού στο Tamriel. Με βάση αυτό, μπορεί να θεωρηθεί με ασφάλεια ότι το TES6 θα ονομάζεται επίσης κατάλληλα, με το όνομα της περιοχής στο Tamriel.

Θα είναι λοιπόν αυτή η περιοχή η Αργονία; Ερυθρόδενδρο; Valenwood; Αυτές είναι οι περιοχές στο Tamriel που δεν έχουν εξορυχθεί ακόμη. Θα μπορούσε επίσης να είναι το Morrowind, όπως το παιχνίδι με αυτό το όνομα, The Elder Scrolls: Morrowind παρουσίασε μόνο ένα νησί στην επαρχία και όχι στην ηπειρωτική χώρα.

Ορισμένες φήμες υποστηρίζουν ότι η πιο προφανής επιλογή για το Elder Scrolls 6 είναι το Black Marsh ή το Argonia. Οι Αργόνιοι είναι οι σαύρες που ζουν στο Ταμίρελ. Υπήρξαν παλαιότερα παιχνίδια όπου θα μπορούσατε να παίξετε το ρόλο αυτών των πλασμάτων ..

Η Valenwood φαίνεται επίσης πιθανή, καθώς η Bethesda δεν έχει χρησιμοποιήσει ακόμη αυτήν την περιοχή του Tamriel σε κανένα από τα παιχνίδια της TES. Το Valenwood είναι το σπίτι του Bosmer και δεν έχει εξερευνηθεί καλά στη σειρά παιχνιδιών μέχρι στιγμής. Επιπλέον, το 2014, η Bethesda είχε εκδώσει ένα σημείωμα που έλεγε στους υπαλλήλους της να μην χρησιμοποιούν τους ακόλουθους όρους: Fallout: Nuka World; Elder Scrolls VI και Project Greenheart. Είναι ενδιαφέρον ότι το TES6 έχει ένα όνομα κωδικού έργου και αυτό το όνομα είναι Project Greenheart. Τώρα, το Greenheart είναι επίσης το όνομα της πόλης στο Valenwood!

Μια άλλη πιθανότητα είναι το Elsweyr, με τις ξηρές πεδιάδες και τα σκληρά πεδινά να είναι το σπίτι του Khajit. Οι θαυμαστές βρίσκουν επίσης αυτή τη ρύθμιση αρκετά ελκυστική.

Θα μπορούσε ο Akavir να είναι στις κάρτες;

Είναι εξίσου πιθανό ότι η Bethesda έχει τελειώσει πλήρως με την Tamriel για τις ρυθμίσεις της για το επόμενο παιχνίδι TES6. Είναι πιθανό ότι η Bethesda δεν θα χρησιμοποιήσει πια την ήπειρο Tamriel και θα μπορούσε να βρει κάποιο νέο έδαφος. Υπάρχουν περιοχές για παράδειγμα, όπως το Akavir, που πρέπει να δείτε στον ωκεανό που περιβάλλει την ήπειρο Tamriel. Το Akavir είναι μια ήπειρος που βρίσκεται στα ανατολικά του Tamriel. Οι χιονισμένοι δαίμονες του Καμάλ ζουν εδώ μαζί με τους άντρες του φιδιού Tsaesci. οι άνθρωποι μαϊμού Τανγκ Μό · οι δράκοι Ka Po Tun Tiger και ούτω καθεξής. Όλα είναι γνωστά ως το Akaviri.

Σύμφωνα με έναν μύθο, οι άνθρωποι που ταξιδεύουν στο Akavir τρώγονταν από τους Akaviris. Είναι πολύ πιθανό ότι οι παίκτες μπορούν να ταξιδέψουν σε αυτή τη νέα περιοχή και να ζήσουν στις εχθρικές συνθήκες στο The Elder Scrolls 6.

Διορθώθηκε η τοποθεσία;

Ωστόσο, ο Todd Howard επιβεβαίωσε ότι η θέση ή η ρύθμιση του TES6 έχει καθοριστεί. Είπε ότι το πρώτο πράγμα που αποφασίζουν είναι η ρύθμιση και πρόσθεσε ότι θα μπορούσε κανείς να μαντέψει τη ρύθμιση με βάση το τρέιλερ.

Ωστόσο, είναι αρκετά δύσκολο να πεις την τοποθεσία από το απόσπασμα του παιχνιδιού E3 2018, αλλά φαίνεται να μοιάζει με Valenwood ή ακόμα και Elsweyr και όχι Black Marsh.

Προπαραγγελίες πιθανώς

Εάν αναρωτιέστε για την ημερομηνία κυκλοφορίας του τελευταίου TES6, δεν είναι πιθανό μέχρι το τέλος του 2019 ή ακόμη και το 2020. Η Bethesda είναι πολύ πιθανό να κυκλοφορήσει ένα άλλο τρέιλερ το επόμενο έτος στο E3 και ίσως να αποκαλύψει περισσότερα νέα σχετικά με τη σειρά παιχνιδιών . Μπορεί επίσης να υπάρχουν κάποιες προπαραγγελίες ή ειδικές εκδόσεις έως το τέλος του τρέχοντος έτους.

Πιθανές πλατφόρμες / κονσόλες

Ποιες είναι λοιπόν οι πλατφόρμες στις οποίες είναι πιθανό να κυκλοφορήσει το TES6; Λοιπόν, σίγουρα, θα κυκλοφορήσει στο PlayStation. το Xbox και επίσης για τον υπολογιστή. Επιπλέον, θα μπορούσε επίσης να κυκλοφορήσει στο Nintendo. Όσον αφορά τις κονσόλες στις οποίες είναι πιθανό να κυκλοφορήσει αυτό το παιχνίδι, μπορεί να είναι μια πιο ισχυρή κονσόλα οικιακού συστήματος από τη Microsoft, την οποία ανακοίνωσε η τελευταία στο E3.

Αναμενόμενο παιχνίδι

Είναι πιθανό να προστεθούν και ορισμένοι νέοι αγώνες στο παιχνίδι The Elder Scrolls 6. Ωστόσο, δεν υπήρχαν νέοι αγώνες στο Skyrim, οπότε αν το σκηνικό συνεχίσει να είναι το Tamriel, δεν υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προστεθούν αγώνες. Μια άλλη ενδιαφέρουσα προσθήκη θα μπορούσε να είναι το Sea Elves, τα οποία εμφανίζονται στη σειρά TES Online.

Ένα πράγμα που δεν είναι πιθανό στο The Elder Scrolls 6 είναι τα χαρακτηριστικά πολλών παικτών. Το Skyrim έχει ήδη λειτουργίες για πολλούς παίκτες. Όσον αφορά τις δυνατότητες VR, έχουμε ήδη δει μια πλήρη εμπειρία VR στο Skyrim, οπότε μπορεί να επαναληφθεί και στο TES6.

Νέοι τρόποι αφήγησης

Όσον αφορά την ιστορία, το Skyrim έρχεται με μια πολύ μοναδική αφήγηση που περιέχει πολλές περίπλοκες ίντριγκες. Ο παίκτης είναι μέρος ενός εμφυλίου πολέμου σε ένα προβληματικό βασίλειο, οπότε αναμένεται και ελπίζει ότι το TES6 θα έρθει με μια πιο συναρπαστική ιστορία, οδηγώντας τα πράγματα σε ένα νέο, υψηλότερο επίπεδο. Ο Todd Howard αποκάλυψε επίσης ότι η Bethesda προσπαθεί να αναζητήσει τρόπους να διηγείται ιστορίες στα παιχνίδια. Για παράδειγμα, το Skyrim επιτρέπει στους παίκτες να εκπληρώσουν το όραμά τους, ενώ το Fallout τους καθοδηγεί πιο σταθερά. Τώρα, η Bethesda προσπαθεί να διερευνήσει νέες ιδέες αφήγησης.

Είναι πιθανό ότι το TES6 θα έχει μια γραμμή αφήγησης που θα πέσει μεταξύ Skyrim και Fallout.

Χαρακτηριστικά κατασκευής σπιτιού

Ένα νέο χαρακτηριστικό που αναμένεται να προστεθεί στο The Elder Scrolls 6 είναι η κατασκευή σπιτιών ή η δημιουργία μιας πόλης. Το χαρακτηριστικό του σχεδιασμού σπιτιού έχει ήδη εισαχθεί στο Hearthfire DLC του Skyrim και επεκτάθηκε περαιτέρω στο Fallout 4. Αυτά τα χαρακτηριστικά είναι πιθανό να επεκταθούν περαιτέρω στο The Elder Scrolls 6, καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί πλήρως στο Fallout. Αυτό το χαρακτηριστικό θα ταιριάζει επίσης αξιοθαύμαστα με τη ρύθμιση του Valenwood, καθώς οι παίκτες θα πρέπει να προσαρμοστούν στην έρημο, να κάνουν χρήση των φυσικών πραγμάτων που παρατηρούνται στο περιβάλλον για τη δημιουργία οικισμών.

Το όνομα

Ίσως μάλιστα να μην ονομάζεται The Elder Scrolls 6. Θα υπάρχει μια άνω και κάτω τελεία μαζί με μια άλλη λέξη που να δείχνει την περιοχή ή την τοποθεσία για να ολοκληρώσει τον τίτλο, με βάση τα ονόματα προηγούμενων κυκλοφοριών της σειράς παιχνιδιών.

Υποσχόμενες ειδήσεις

Σε μια συνέντευξη μετά το E3 2018, ο Todd Howard μίλησε για το The Elder Scrolls 6, καθώς και για το Starfield. Είπε ότι η εταιρεία εξετάζει πολλές αλλαγές στην τεχνολογία, το σύστημα φωτισμού, το τοπίο, για το Starfield, καθώς και για το The Elder Scrolls 6.

Επιπλέον, το στούντιο παιχνιδιών διαφημίζει επίσης πολλές θέσεις στο Rockville Maryland. Ο εκδότης έχει επίσης ανοίξει ένα στούντιο στο Ώστιν, οπότε όλες αυτές οι νέες προσλήψεις πιθανότατα δουλεύουν για το επερχόμενο TES6 ή είναι πιθανό να εργάζονται στα άλλα δύο επερχόμενα έργα της Bethesda.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found