Συνηθισμένα προβλήματα Huawei Honor 6 και οι επιδιορθώσεις τους

Το Huawei Honor 6 είναι ένα από τα καλύτερα smartphone που διαθέτει με συναρπαστικές δυνατότητες. Η Huawei έφερε αυτό το smartphone για να ανταγωνιστεί με άλλες παρόμοιες συσκευές στην αγορά και ευτυχώς οι άνθρωποι το άρεσαν σε μεγάλο βαθμό. Τέλος πάντων, μερικοί άνθρωποι άρχισαν να διαμαρτύρονται για διάφορα ζητήματα, όπως το ζήτημα διάρκειας ζωής της μπαταρίας Honor 6, το Honor 6 δεν ενεργοποιείται, το θέμα Honor 6 Boot loop και άλλα. Ωστόσο, όλα αυτά τα ζητήματα είναι πολύ κοινά και μπορούν να επιδιορθωθούν κάνοντας μερικές μικρές τροποποιήσεις στη συσκευή. Επομένως, εάν αντιμετωπίζετε κάποια προβλήματα, διαβάστε αυτό το άρθρο διεξοδικά και βρείτε μια λύση.

Δείτε επίσης: Συνηθισμένα προβλήματα Huawei Mate 9 και τις επιδιορθώσεις τους

Κοινά προβλήματα Huawei Honor 6 και οι λύσεις τους

Πρόβλημα 1: Πρόβλημα διάρκειας ζωής μπαταρίας Huawei Honor 6

Αυτό είναι ένα πολύ κοινό ζήτημα που αντιμετωπίζουν όλοι οι χρήστες smartphone λίγο πολύ. Η γρήγορη εξάντληση της μπαταρίας είναι το πραγματικό πρόβλημα που έχουν αναφέρει πολλοί χρήστες του Honor 6. Ωστόσο, δείτε εδώ τις λύσεις.

Λύσεις:

 • Υπάρχουν πολλοί τρόποι παράτασης της διάρκειας ζωής της μπαταρίας. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να μειώσετε τη φωτεινότητα της οθόνης του Huawei Honor 6. Αυτό μπορεί να γίνει μεταβαίνοντας στις ρυθμίσεις και στην οθόνη από την αρχική οθόνη της συσκευής σας.

 • Η επόμενη εργασία που πρέπει να κάνετε είναι να απεγκαταστήσετε όλες τις προεγκατεστημένες εφαρμογές και το bloatware. Αυτές οι εφαρμογές καταλαμβάνουν χώρο αποθήκευσης στο τηλέφωνο ενώ καταναλώνουν επίσης μεγάλη ποσότητα μπαταρίας.
 • Περιορίστε την υπηρεσία τοποθεσίας, καθώς αυτό εξαντλεί όσο το δυνατόν περισσότερη μπαταρία. Αυτή η υπηρεσία χρησιμοποιείται από όλες τις εφαρμογές που ξεκινούν από το Facebook, το Whatsapp κ.λπ. Για να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές κατευθυνθείτε προς τις Ρυθμίσεις> Τοποθεσία> λειτουργία και επιλέξτε την επιλογή «εξοικονόμηση μπαταρίας» για να εξοικονομήσετε λίγο χυμό στη συσκευή που έχει ανάγκη.
 • Απενεργοποιήστε όλες τις επιλογές συνδεσιμότητας, όπως Wi-Fi και Bluetooth, ενώ δεν χρησιμοποιούνται.
 • Δείτε τι όλες οι εφαρμογές εξαντλούν πραγματικά μια τεράστια ποσότητα μπαταρίας μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις> Συσκευή> Μπαταρία και, στη συνέχεια, ενημερώστε ή απεγκαταστήστε τις.
 • Πηγαίνετε για βαθμονόμηση της μπαταρίας.
 • Τέλος, επαναφέρετε εργοστασιακά το Huawei Honor 6 μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις> Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά> Επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων> Επαναφορά τηλεφώνου> Διαγραφή όλων.

Πρόβλημα 2: Το Huawei Honor 6 δεν ενεργοποιείται

Αυτό είναι ένα άλλο πολύ κοινό ζήτημα Huawei Honor 6 για το οποίο πολλοί από τους χρήστες έχουν παραπονεθεί. Σύμφωνα με αυτούς, το τηλέφωνο απενεργοποιείται πολύ συχνά και οι χρήστες δεν μπορούν να το ενεργοποιήσουν. Εδώ θα συζητήσουμε μερικές πιθανές διορθώσεις. Οι λύσεις είναι περιορισμένες καθώς η συσκευή είναι απενεργοποιημένη.

Λύσεις:

 • Αρχικά, δοκιμάστε να επανεκκινήσετε το smartphone. Ωστόσο, εάν δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό, απλά τραβήξτε την μπαταρία, περιμένετε για κάποιο χρονικό διάστημα και τοποθετήστε ξανά την μπαταρία για να την επιστρέψετε. Ελέγξτε τώρα εάν το πρόβλημα έχει επιλυθεί.
 • Το επόμενο βήμα είναι να βεβαιωθείτε ότι το τηλέφωνό σας έχει αρκετή μπαταρία. Επομένως, συνδέστε τον σε φορτιστή λίγων λεπτών πριν προσπαθήσετε να τον ενεργοποιήσετε.
 • Μπορείτε επίσης να διαγράψετε το διαμέρισμα της προσωρινής μνήμης. Για να το εκτελέσετε, απενεργοποιήστε εντελώς τη συσκευή Honor 6 και, στη συνέχεια, πατήστε παρατεταμένα το κουμπί λειτουργίας και αύξησης της έντασης έως ότου εμφανιστεί στην οθόνη η λειτουργία ανάκτησης. Χρησιμοποιήστε το κουμπί Volume για να επισημάνετε την επιλογή Wipe Cache partition και επιλέξτε το χρησιμοποιώντας το κουμπί Power.

 • Τέλος, πηγαίνετε για Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων από το μενού ρυθμίσεων, αλλά μην ξεχάσετε πρώτα να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας.

Πρόβλημα 3: Αργή απόδοση

Κάθε smartphone υποτίθεται ότι αντιμετωπίζει υστέρηση στην απόδοση μετά από μια ορισμένη χρονική περίοδο καθαρής χρήσης, πάρα πολλά δεδομένα προσωρινής αποθήκευσης στη συσκευή κ.λπ. να αναλάβει δράση. Λοιπόν, το ζήτημα της απόδοσης δεν είναι νέο και έχει αναφερθεί από πολλούς. Έτσι, διαβάστε τις παρακάτω λύσεις.

Λύσεις:

 • Η πρώτη πρόταση είναι να επανεκκινήσετε τη συσκευή καθώς αυτό το μικρό τέχνασμα μπορεί να λειτουργήσει σαν γοητεία. Σε περίπτωση που δεν έχετε απενεργοποιήσει τη συσκευή για μεγάλο χρονικό διάστημα, μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα όπως υπερθέρμανση, καθυστέρηση στην απόδοση κ.λπ.
 • Στη συνέχεια, ενεργοποιήστε την επιλογή προγραμματιστή μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις> Σχετικά με το τηλέφωνο και πατήστε στον αριθμό κατασκευής αρκετές φορές. Αυτό θα φέρει διάφορες επιλογές προγραμματιστή στις ρυθμίσεις. Μειώστε τις ρυθμίσεις κλίμακας Animation και άλλες διαθέσιμες επιλογές.
 • Εάν χρησιμοποιείτε μια ζωντανή ταπετσαρία, αλλάξτε την σε μια σταθερή για καλύτερη απόδοση.
 • Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη κάθε εφαρμογής μεταβαίνοντας στο διαχειριστή εφαρμογών.
 • Σκουπίστε το διαμέρισμα της προσωρινής μνήμης ακολουθώντας τις οδηγίες που αναφέρονται στο πρόβλημα 2.
 • Εκτελέστε εργοστασιακή επαναφορά μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις> Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά> Επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων> Επαναφορά τηλεφώνου> Διαγραφή όλων.

Πρόβλημα 4: Πρόβλημα κάμερας στο Huawei Honor 6

Η κάμερα του τηλεφώνου παγώνει πολύ συχνά αλλιώς κλείνει μόλις το ανοίξετε. Όταν η κάμερα σταματά να λειτουργεί, γίνεται πραγματικά ενοχλητικό καθώς είναι κάτι που οι περισσότεροι από εμάς χρησιμοποιούμε καθημερινά. Ωστόσο, εδώ είναι η λύση για αυτό.

Λύσεις:

 • Αρχικά, επανεκκινήστε το τηλέφωνο για να δείτε αν μπορεί να φέρει αλλαγές στο ζήτημα της κάμερας στο Huawei Honor 6.
 • Εάν αυτό δεν μπορεί να επιλύσει το πρόβλημα, προσπαθήστε να ελευθερώσετε λίγο χώρο στην εφαρμογή κάμερας, καθώς η μνήμη μπορεί να δημιουργήσει αυτό το ζήτημα. Για να το κάνετε αυτό, ανοίξτε την εφαρμογή κάμερας και μεταβείτε στις ρυθμίσεις. Εδώ επιλέξτε "Άλλα" από το αναπτυσσόμενο μενού και μεταβείτε στην επιλογή "Προτιμώμενη τοποθεσία αποθήκευσης". Στη συνέχεια, πατήστε την κάρτα SD.
 • Επίσης, διαγράψτε όλες αυτές τις άχρηστες φωτογραφίες και βίντεο για να ελευθερώσετε χώρο στη συσκευή.
 • Τέλος, εκτελέστε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Πρόβλημα 5: Θέμα υπερθέρμανσης τιμής 6

Το ζήτημα θέρμανσης Honor 6 ή Honor 6x κατά τη φόρτιση είναι ένα ζήτημα που αντιμετωπίζουν τόσα πολλά άτομα της Huawei. Αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα υλικού, αλλά χρειάζονται ορισμένα μικρά τσιμπήματα στο μενού ρυθμίσεων και μπορείτε να το επιδιορθώσετε σε χρόνο μηδέν. Εδώ είναι μερικές πιθανές λύσεις για αυτό.

Λύσεις:

 • Αρχικά, επανεκκινήστε τη συσκευή.
 • Στη συνέχεια, εάν χρησιμοποιείτε μια θήκη, αφαιρέστε την ενώ παρακολουθείτε ταινίες ή παίζετε παιχνίδια υψηλών προδιαγραφών, καθώς αυτά προκαλούν έντονη πίεση στον επεξεργαστή που έχει ως αποτέλεσμα πρόβλημα υπερθέρμανσης.
 • Επίσης, φροντίστε να αφαιρέσετε τη θήκη ενώ τοποθετείτε το τηλέφωνο για φόρτιση.
 • Περιορίστε ζωντανές ταπετσαρίες, widget κ.λπ.
 • Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε το φορτιστή που συνοδεύει τη συσκευή σας. Είναι καλύτερο από τη χρήση άλλων φορτιστών τρίτων.
 • Μην χρησιμοποιείτε το τηλέφωνο κατά τη φόρτιση.
 • Οποιαδήποτε εφαρμογή τρίτου μέρους μπορεί επίσης να προκαλέσει αυτό το ζήτημα. Επομένως, δοκιμάστε να το βρείτε και να το απεγκαταστήσετε. Και αν δεν είστε βέβαιοι ποια εφαρμογή προκαλεί αυτό το ζήτημα, εκτελέστε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Πρόβλημα 6: Το Huawei Honor 6 δεν φορτίζει

Το τηλέφωνο δεν φορτίζει είναι ένα άλλο πολύ κοινό πρόβλημα. Μπορεί να υπάρχουν διάφοροι λόγοι όπως ελαττωματική μπαταρία, σφάλμα λογισμικού, ελαττωματικός φορτιστής κ.λπ. Ωστόσο, αναφέρονται όλοι οι πιθανοί λόγοι μαζί με τις λύσεις τους.

Λύσεις:

 • Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε τον ίδιο φορτιστή για να φορτίσετε άλλο τηλέφωνο για να δείτε εάν ο φορτιστής λειτουργεί. Εάν ναι, τότε το ζήτημα αφορά μόνο το τηλέφωνό σας Honor 6. Μεταβείτε στην επόμενη μέθοδο.
 • Επανεκκινήστε το τηλέφωνο μία φορά, επειδή το ζήτημα συμβαίνει λόγω κάποιου σφάλματος λογισμικού, τότε η επανεκκίνηση θα διορθώσει αυτό το μικρό ζήτημα.
 • Επίσης, ελέγξτε την μπαταρία, εάν λειτουργεί σε άλλη συσκευή. Επειδή, αυτό το είδος προβλήματος μη φόρτισης μπορεί να οφείλεται και σε κάποια ελαττωματική μπαταρία.
 • Ελέγξτε εάν η θύρα USB είναι καθαρή. Φυσήξτε αέρα για να καθαρίσετε τυχόν σκόνη που έχει συσσωρευτεί στη θύρα φόρτισης που δεν δημιουργεί καμία σύνδεση.

 • Τέλος, πραγματοποιήστε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στη συσκευή, καθώς θα διαγράψει τα πάντα από το τηλέφωνο και θα την αφήσει ως νέα συσκευή.

Πρόβλημα 7: Πρόβλημα Wi-Fi

Πολύ αργό Διαδίκτυο ή αλλιώς δεν μπορείτε να συνδεθείτε στο δίκτυο Wi-Fi είναι ένα ζήτημα που δεν περιορίζεται μόνο σε αυτό το smartphone Honor 6, αλλά οι χρήστες των περισσότερων από τα smartphone αντιμετωπίζουν αυτό το ζήτημα. Τέλος πάντων, οι πιο κοινές διορθώσεις για αυτό το ζήτημα Wi-Fi αναφέρονται εδώ.

Λύσεις:

 • Ελέγξτε εάν η λειτουργία του αεροπλάνου είναι ενεργοποιημένη. Εάν ναι, απενεργοποιήστε τη λειτουργία αεροπλάνου. Αλλά αν όχι τότε ενεργοποιήστε τη λειτουργία αεροπλάνου, καθώς αυτό θα προσφέρει ανανέωση σε όλη τη συνδεσιμότητα, επομένως μπορεί να λύσει το πρόβλημα Wi-Fi ταυτόχρονα.
 • Επανεκκινήστε τη συσκευή μία φορά για να δείτε αν μπορεί να διορθώσει το πρόβλημα. Επαναφέρετε επίσης το δρομολογητή και το μόντεμ. Αποσυνδέστε τα από την πηγή τροφοδοσίας, περιμένετε 30 δευτερόλεπτα και συνδέστε ξανά για να ενεργοποιήσετε.
 • Εάν η κατάσταση παραμένει ίδια, ελέγξτε εάν αυτό το δίκτυο Wi-Fi λειτουργεί σε άλλες συσκευές.
 • Ξεχάστε και επανασυνδέστε το δίκτυο Wi-Fi μεταβαίνοντας στις ρυθμίσεις και τη σύνδεση δικτύου.
 • Εάν λάβετε κάποιο μήνυμα "Ο έλεγχος ταυτότητας απέτυχε", αυτό συμβαίνει λόγω λανθασμένου κωδικού πρόσβασης. Εισαγάγετε λοιπόν τον σωστό κωδικό πρόσβασης και δοκιμάστε ξανά.
 • Ελέγξτε εάν η λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας είναι ενεργοποιημένη, καθώς αυτό θα περιορίσει τη σύνδεση Wi-Fi για εξοικονόμηση μπαταρίας στη συσκευή.

Πρόβλημα 8: Πρόβλημα Bluetooth

Μην ανησυχείτε καθόλου που αντιμετωπίζετε το ζήτημα Bluetooth στη συσκευή σας Huawei Honor 6, καθώς έχουμε κάποιες πιθανές διορθώσεις για να επιλύσουμε σίγουρα το ζήτημα.

Λύσεις:

 • Επανεκκινήστε πρώτα τη συσκευή.
 • Στη συνέχεια, διαγράψτε όλα τα προηγούμενα ζευγάρια Bluetooth και προσπαθήστε να τα ρυθμίσετε από το μηδέν.
 • Βεβαιωθείτε ότι η σύνδεση Bluetooth είναι ανιχνεύσιμη.
 • Στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι η συσκευή Huawei Honor 6 είναι ανιχνεύσιμη μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις> Bluetooth. Τώρα ενεργοποιήστε την Ορατότητα με εναλλαγή του διακόπτη Bluetooth. Στη συνέχεια, διαμορφώστε για πόσο καιρό το τηλέφωνο θα είναι ανιχνεύσιμο πατώντας περισσότερα και επιλέγοντας το χρονικό όριο ορατότητας.

 • Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων της συσκευής.

Πρόβλημα 9: Πρόβλημα οθόνης αφής

Όταν η οθόνη αφής της συσκευής σταματήσει να λειτουργεί σωστά, η κατάσταση γίνεται πραγματικά ενοχλητική, επειδή εάν η οθόνη αφής δεν ανταποκρίνεται όπως θα έπρεπε, δεν θα μπορείτε να εκτελέσετε καμία εργασία. Ωστόσο, εδώ είναι οι πιθανές διορθώσεις. Οι λύσεις είναι και πάλι περιορισμένες, καθώς η οθόνη αφής δεν ανταποκρίνεται.

Λύσεις:

 • Επανεκκινήστε πρώτα τη συσκευή και σε περίπτωση που δεν μπορείτε να το κάνετε και, στη συνέχεια, εκτελέστε σκληρή επαναφορά τραβώντας την μπαταρία, περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα για να την τοποθετήσετε ξανά και να την ενεργοποιήσετε ξανά.
 • Στη συνέχεια, πηγαίνετε για να σκουπίσετε το διαμέρισμα της προσωρινής μνήμης φέρνοντας το Huawei Honor 6 σε λειτουργία ανάκτησης. Η διαδικασία για να γίνει αυτό εξηγείται παραπάνω.
 • Εκτελέστε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων χρησιμοποιώντας το κουμπί σκληρού δίσκου εάν δεν μπορείτε να το εκτελέσετε από το μενού ρυθμίσεων.

Πρόβλημα 10: Μη λήψη μηνύματος κειμένου

Δεν λαμβάνετε μήνυμα κειμένου στο smartphone Huawei Honor 6; Μην ανησυχείτε καθόλου. Ακολουθούν οι διορθώσεις για το πρόβλημα.

Λύσεις:

 • Επανεκκινήστε πρώτα τη συσκευή.
 • Ελέγξτε τη σύνδεση δικτύου της συσκευής σας μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις και στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας.
 • Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής μηνυμάτων σας, καθώς πάρα πολλές κρυφές μνήμες μπορούν να δημιουργήσουν αυτό το ζήτημα. Γι 'αυτό φροντίστε να τα διαγράφετε πολύ συχνά.
 • Τέλος, η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων της συσκευής, επειδή εάν δημιουργηθεί κάποιο άλλο πρόβλημα, τότε η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων θα το διορθώσει σίγουρα.

Δείτε επίσης: Τρόπος επίλυσης του προβλήματος της μπαταρίας του Huawei Mate 9

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found