Οι οδηγίες Yalu Jailbreak για iOS 10.0.1 - 10.2

Σήμερα θα μιλήσουμε για το iOS 10.0.1 - 10.2 Yalu Jailbreak και θα σας διδάξουμε πώς να το εγκαταστήσετε στο iDevice σας. Πρώτα απ 'όλα, πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτή η έκδοση εξακολουθεί να θεωρείται έκδοση BETA και μερικές φορές μπορεί να καταρρεύσει τυχαία, οπότε χρησιμοποιήστε την με δική σας ευθύνη.

Απαιτήσεις:

  • Ένας υπολογιστής που λειτουργεί σε Windows ή Mac.
  • Η τελευταία έκδοση του iTunes που είναι εγκατεστημένη στον υπολογιστή.
  • Το αρχείο Yalu .ipa.
  • Cydia Impactor
  • Ένα συμβατό iDevice.

Συμβατές συσκευές:

  • iPad Air, iPad Air 2, iPad Pro, iPad Mini 2, iPad Mini 3, iPad Mini 4;
  • iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone SE, iPhone 7, iPhone 7 Plus.
  • iPod Touch 6.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Πριν ξεκινήσετε να εγκαθιστάτε αυτό το jailbreak στη συσκευή σας, πρέπει να αναφέρουμε ότι είναι ημι-συνδεδεμένο, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να το ενεργοποιήσετε ξανά στη συσκευή σας κάθε φορά που κάνετε επανεκκίνηση ή τερματισμό της συσκευής.

Η συσκευή θα λειτουργεί κανονικά μετά την επανεκκίνηση / τερματισμό λειτουργίας, αλλά όλες οι τροποποιήσεις θα σταματήσουν να λειτουργούν. Η Cydia και όλες οι άλλες εφαρμογές που έχουν καταστραφεί από το jailbreak θα εξακολουθούν να είναι ορατές στην αρχική οθόνη, αλλά δεν θα λειτουργούν.

Για να ξανα-jailbreak το ακουστικό σας, θα πρέπει να ανοίξετε την εφαρμογή yalu102, να πατήσετε "Μετάβαση" και να περιμένετε να μετατραπεί η συσκευή σας σε κατάσταση jailbroken. Πρέπει να αναφέρουμε ότι σε περίπτωση επανεκκίνησης της συσκευής σας μετά από μία εβδομάδα, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το "Impactor" για άλλη μια φορά για επανεκκίνηση, επειδή το προσωρινό πιστοποιητικό διαρκεί μόνο 7 ημέρες.

Αλλαγή κωδικού πρόσβασης ρίζας

Μετά την εγκατάσταση του iOS 10.0.1 - 10.2 Yalu Jailbreak στο iDevice σας, θα εγκατασταθεί από προεπιλογή ένας δαίμονας SSH. Ένας δαίμονας SSH είναι πολύ χρήσιμος, αλλά ταυτόχρονα μπορεί να είναι αρκετά επικίνδυνος, καθώς μετατρέπει τη συσκευή σας σε διακομιστή με απομακρυσμένη πρόσβαση σύνδεσης. Με άλλα λόγια, εάν κάποιος γνωρίζει τον κωδικό πρόσβασης ρίζας σας, θα μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση και να ελέγξει από απόσταση τον υπολογιστή σας χωρίς να το παρατηρήσετε. Ο προεπιλεγμένος κωδικός πρόσβασης για τον λογαριασμό "root" σε συσκευές Apple είναι "alpine" και σας προτείνουμε να τον αλλάξετε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

ΙΧΝΟΣ: Τα καλά νέα είναι ότι οι προγραμματιστές του Yalu αποφάσισαν να απενεργοποιήσουν το SSH μέσω Wi-Fi στην τελευταία έκδοση του jailbreak, αλλά είναι πάντα καλύτερο να είναι ασφαλές από το συγγνώμη και απλά να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης ρίζας.

Λήψη 10.0.1 - 10.2 Yalu Jailbreak

  • Κατεβάστε το Yalu jailbreak .ipa από τον επίσημο ιστότοπο Yalu.
  • Κατεβάστε το Cydia Impactor από τον επίσημο ιστότοπο του Cydia Impactor.

Υπάρχουν πολλοί ιστότοποι απάτης εκεί έξω και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αποφασίσαμε να τοποθετήσουμε τον απευθείας σύνδεσμο στους επίσημους ιστότοπους, ώστε να μην λάβετε κακόβουλο λογισμικό στη συσκευή σας.

Εγκατάσταση10.0.1 - 10.2 Yalu Jailbreak

Πρώτα απ 'όλα, θα πρέπει να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας της συσκευής σας μέσω του iTunes, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκαταστήσει το iTunes στον υπολογιστή σας. Μόλις το κάνετε αυτό, συνδέστε το iDevice στον υπολογιστή και δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας όλων των σημαντικών δεδομένων σας.

Μετά τη λήψη του αρχείου Yalu .ipa και του Cydia Impactor (θα πρέπει επίσης να αποσυσκευάσετε αυτό), θα πρέπει να συνδέσετε το iDevice με τον υπολογιστή. Η συσκευή σας θα σας ρωτήσει εάν εμπιστεύεστε τον υπολογιστή και θα πρέπει να επιλέξετε το κουμπί "Trust". Επίσης, σε περίπτωση αυτόματης εκκίνησης του iTunes, θα πρέπει να το κλείσετε.

Εκτελέστε το Cydia Impactor και επαληθεύστε εάν το αναγνωριστικό της συσκευής και το μοντέλο εμφανίζονται στο κύριο παράθυρο. Σε περίπτωση που δεν τα βλέπετε, αυτό σημαίνει ότι το iDevice δεν έχει αναγνωριστεί και θα πρέπει να κλείσετε το Cydia Impactor, να συνδέσετε ξανά το κινητό σας τηλέφωνο στον υπολογιστή και να προσπαθήσετε ξανά. Αφού αναγνωριστεί η συσκευή σας, θα χρειαστεί να σύρετε το αρχείο .ipa στο Cydia Impactor και να εισαγάγετε το Apple ID και τον κωδικό πρόσβασής σας όταν το ζητήσει η εφαρμογή.

Μεταβείτε στην κινητή συσκευή σας και μεταβείτε στις Ρυθμίσεις-> Γενικά-> Διαχείριση συσκευών, επιλέξτε το Apple ID που χρησιμοποιήσατε στο προηγούμενο βήμα και επιλέξτε "Εμπιστοσύνη". (εάν διαθέτετε λογαριασμό επί πληρωμή προγραμματιστή, μπορείτε να παραλείψετε αυτό το βήμα). Τώρα, ξεκινήστε την εφαρμογή "yalu102" στο iDevice σας, πατήστε "Μετάβαση" και περιμένετε έως ότου η συσκευή φτάσει στην κατάσταση jailbroken.

Τέλος, απλώς ξεκλειδώστε το ακουστικό και δείτε αν έχει προστεθεί το Cydia στη συσκευή σας. Εάν μπορείτε να το δείτε εκεί, τότε η συσκευή σας μόλις έχει καταστραφεί. Απολαμβάνω!

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found