Πώς να επιδιορθώσετε το BlackBerry Z10 που πεθαίνει στο 30-15%

Παρόλο που το Z10 έχει αφαιρούμενη μπαταρία 1.800mAh, υπάρχουν μερικά μικρά προβλήματα με αυτήν την μπαταρία που αντιμετωπίζουν οι χρήστες. Πρόσφατα, έχω λάβει ένα παράπονο από έναν χρήστη του Blackberry, δηλώνοντας ότι κάθε φορά που το Blackberry του είναι στο 25%, το τηλέφωνο θα κλείσει αυτόματα. Παρόλο που ορισμένα άτομα μπορεί να συμπεράνουν ότι πρόκειται για προβλήματα λογισμικού ή ενημέρωσης, έτσι δεν είναι.

Μόλις πρόσφατα αγόρασα ένα βατόμουρο z10, ηλικίας μικρότερο των δύο μηνών, αλλά εκπληκτικά δεν μπορεί να λειτουργήσει με το επίπεδο της μπαταρίας στο / κάτω από το 25%, δεν έχω πλέον προειδοποιητικά σημάδια για χαμηλή μπαταρία, απλώς απενεργοποιείται, τι θα μπορούσε να είναι το πρόβλημα ;

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους το Blackberry Z10 σας απενεργοποιείται στο 30-15%. Ένας από τους λόγους είναι τα μαντηλάκια ασφαλείας. Τα μαντηλάκια ασφαλείας πρέπει να λαμβάνονται προσεκτικά με προφυλάξεις, διότι όταν ένας χρήστης ενημερώνει το Blackberry του και εκτελεί σκουπίστε την ασφάλεια, επηρεάζει τον αισθητήρα βαθμονόμησης, προκαλώντας έτσι την μπαταρία να πεθάνει σε χαμηλό ποσοστό.

Πώς να επιδιορθώσετε το BlackBerry Z10 που πεθαίνει στο 30-15%

Για να είναι αποτελεσματικός αυτός ο οδηγός, πρέπει να χρησιμοποιείτε το πιο πρόσφατο λειτουργικό σύστημα του Blackberry. Υπάρχουν τρεις τρόποι για να ενημερώσετε το Blackberry Z10:

 1. Στο δίκτυο
 2. Χρήση του BlackBerry® Link
 3. Από το smartphone σας (over-the-air)

Μεταβείτε στον επίσημο ιστότοπο του Blackberry για να ενημερώσετε το Blackberry Z10

Αφού χρησιμοποιήσετε το πιο πρόσφατο λειτουργικό σύστημα, ακολουθήστε τις οδηγίες.

Δείτε επίσης: Πώς να επιδιορθώσετε το πρόβλημα BlackBerry Slow Wi-Fi

Επανα βαθμονόμηση μπαταρίας - Διορθώστε τη μπαταρία Z10 που πεθαίνει στο 30-15%

Με την εκ νέου βαθμονόμηση της μπαταρίας σας Blackberry Z10, θα επαναφέρει το πλήρες δυναμικό και χωρητικότητά της.

Πηγή - Βικιπαίδεια

Σε περίπτωση υπερθέρμανσης ή υπερφόρτισης, οι μπαταρίες ιόντων λιθίου ενδέχεται να υποστούν θερμική διαφυγή και ρήξη κυττάρων. Σε ακραίες περιπτώσεις αυτό μπορεί να οδηγήσει σε καύση. Η βαθιά εκφόρτιση μπορεί να βραχυκυκλώσει το κελί, οπότε η επαναφόρτιση δεν θα ήταν ασφαλής. Για να μειωθούν αυτοί οι κίνδυνοι, οι μπαταρίες ιόντων λιθίου περιέχουν κύκλωμα ασφαλούς αστοχίας που τερματίζει τη μπαταρία όταν η τάση της βρίσκεται εκτός του ασφαλούς εύρους 3–4,2 V ανά κυψέλη. Όταν αποθηκεύεται για μεγάλα χρονικά διαστήματα, το μικρό ρεύμα του ίδιου του κυκλώματος προστασίας μπορεί να αποστραγγίσει την μπαταρία κάτω από την τάση απενεργοποίησης. Οι κανονικοί φορτιστές είναι τότε αναποτελεσματικοί. Πολλοί τύποι κυττάρων ιόντων λιθίου δεν μπορούν να φορτιστούν με ασφάλεια κάτω από τους 0 ° C

Προμορφώνοντας μια πλήρη επαναβαθμονόμηση, θα κάνει την μπαταρία Blackberry Z10 σας πιο ακριβή. Ακολουθούν τα βήματα για αυτό:

 • Αφαιρέστε τη β κεραία από το Blackberry σας

  Πηγή- forums.crackberry.com

 • Συνδέστε τον αρχικό φορτιστή στο βατόμουρο σας χωρίς να έχει τοποθετηθεί η μπαταρία, VIA PC. Μην το συνδέετε στην πρίζα
 • Αφήστε το εκεί συνδεδεμένο για 30 λεπτά
 • Μετά από αυτό τοποθετήστε την μπαταρία χωρίς να αφαιρέσετε το φορτιστή
 • Αφήστε το βατόμουρο να φορτίσει στο 100%

  Πηγή- helpblog.blackberry.com

 • Όταν η μπαταρία είναι πλήρως φορτισμένη, αφαιρέστε το φορτιστή
 • Αφήστε το Z10 να εξαντληθεί στο 0% (Απαλλαγή) (Κάντε εντατικές εργασίες χρήσης CPU, Παίξτε παιχνίδια, μεταδώστε βίντεο κ.λπ.)
 • Επαναλάβετε αυτά τα βήματα δύο φορές
 • Στη συνέχεια, η μπαταρία θα λάβει τον κύκλο φόρτισης
 • Με αυτήν την εκτέλεση 3 φορές κάθε 6 μήνες, θα διατηρείται η μπαταρία σας σε καλή κατάσταση.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found