5 προβλήματα Samsung Galaxy S6 και τρόποι επίλυσής τους

Το Galaxy S6 κυκλοφόρησε με πολλές δυνατότητες και αυτό είναι ένα από τα καλύτερα τηλέφωνα της Samsung, αλλά αυτό το τηλέφωνο δίνει επίσης ορισμένα προβλήματα. Εάν σκέφτεστε να αγοράσετε ένα Galaxy S6 ή το έχετε ήδη, τότε είναι μερικά προβλήματα του Samsung Galaxy S6 που μπορεί να αντιμετωπίσετε και οι λύσεις τους.

Συζητήσαμε επίσης 5 κοινά προβλήματα Galaxy S5 και τις λύσεις τους στο Technobezz.

Δείτε επίσης- Πώς να διορθώσετε το πρόβλημα της διάρκειας ζωής της μπαταρίας στο Galaxy S6

Δεν υπάρχει υποδοχή κάρτας microSD

Αυτό είναι ένα από τα πιο ενοχλητικά προβλήματα του Galaxy S6. Πολλοί άνθρωποι είναι αναστατωμένοι με το σχεδιασμό του Galaxy S6 καθώς το τηλέφωνο δεν διαθέτει υποδοχή κάρτας microSD. Αυτό είναι το πρώτο τηλέφωνο της σειράς Galaxy που ήρθε χωρίς καμία υποδοχή κάρτας microSD. Ο εσωτερικός χώρος αποθήκευσης αυτού του smartphone είναι 32 GB, για να αποκτήσετε περισσότερο χώρο αποθήκευσης, πρέπει να αναβαθμίσετε την έκδοση 128 GB ή 64 GB, η οποία θα σας κοστίσει περισσότερο.

Λύσεις

Σε αντίθεση με την επιφάνεια εργασίας, δεν μπορείτε να χαράξετε μια υποδοχή microSD στο Galaxy S6 σας, αλλά υπάρχουν μερικοί εναλλακτικοί τρόποι για να αποκτήσετε επιπλέον χώρο αποθήκευσης. Μπορείτε να λάβετε έναν προσαρμογέα USB κάρτας μνήμης OTG. Τώρα συνδέστε το στη θύρα USB του τηλεφώνου σας και είστε έτοιμοι να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια κάρτα μνήμης, αλλά φυσικά αυτό δεν είναι δυνατό για καθημερινή χρήση, επειδή κανείς δεν θέλει ένα μεγάλο dongle συνδεδεμένο στο τηλέφωνό του.

Ένα άλλο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να δημιουργήσετε έναν φάκελο φωτογραφιών Galaxy S6 στον υπολογιστή σας και να μεταφέρετε όλες τις φωτογραφίες εκεί, θα σώσει τη μνήμη του τηλεφώνου σας.

Το τηλέφωνο δεν είναι αδιάβροχο

Διαπιστώθηκε μέσω διαφορετικών δοκιμών ότι τα Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge είναι ανθεκτικά στο νερό και δεν είναι αδιάβροχα. Οι θύρες USB και οι υποδοχές ακουστικών είναι και οι δύο αδιάβροχες, καθώς δεν χρειάζονται λαστιχένιες σφραγίδες και καθιστά δύσκολη τη χρήση του αδιάβροχου τηλεφώνου.

Λύσεις

Σύμφωνα με το τεστ αντοχής, το υλικό του Galaxy S6 Edge δείχνει ότι δεν είναι αδιάβροχο, αλλά επιβιώνει αφού βυθιστεί στο νερό για 24 λεπτά. Μια πρόσφατη δοκιμή που διεξήγαγε η SquareTrade διαπιστώνει ότι το κανονικό Galaxy S6 επιβιώνει αφού βυθιστεί στο νερό για 10 λεπτά.

Εάν το χειρότερο συμβεί σημαίνει, βάλτε το τηλέφωνο σε ένα πακέτο άψητο ρύζι για λίγες μέρες, βοηθά στην απορρόφηση του νερού που απομένει στο εσωτερικό του τηλεφώνου. Αλλά δεν θα επιλύσει το πρόβλημα εάν παραμείνουν αλάτι ή άλλες εναποθέσεις μέσα στο τηλέφωνο.

Ένα άλλο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε ένα αδιάβροχο κάλυμμα.

Σφάλμα με φλας κάμερας

Το σφάλμα λάμψης της κάμερας είναι ένα άλλο ζήτημα του Galaxy S6 που έχουν ήδη αρχίσει να αντιμετωπίζουν ορισμένοι χρήστες. Σύμφωνα με τους χρήστες, το φλας παραμένει αναμμένο ή σε πλήρη ισχύ ακόμα και όταν η κάμερα δεν χρησιμοποιείται.

Λύσεις

Ακούγεται ότι η Samsung εργάζεται σε αυτό, θα κυκλοφορήσει μια επιδιόρθωση λογισμικού για την επίλυση αυτού του ζητήματος. Επομένως, δεν πρόκειται να σας δώσει πρόβλημα για πολύ.

Εάν το φλας έχει κολλήσει τότε μπορείτε να πραγματοποιήσετε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μεταβαίνοντας στο μενού Ρυθμίσεις και στη συνέχεια Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και Επαναφορά. Στη συνέχεια, προσπαθήστε να μην χρησιμοποιήσετε το Flash έως ότου κυκλοφορήσει η ενημέρωση κώδικα.

Φορτωμένο με bloatware

Ένα από τα συνηθισμένα προβλήματα με κάθε τηλέφωνο Samsung είναι ότι είναι φορτωμένα με φουσκωτές εφαρμογές. Η Samsung είπε ότι θα μειώσει τον αριθμό των bloatware στο Galaxy S6, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν πολλές εφαρμογές στο τηλέφωνο.

Λύσεις

Για να απαλλαγείτε από αυτές τις φουσκωτές εφαρμογές, μπορείτε απλώς να τις κρύψετε. Στην οθόνη της εφαρμογής, το κουμπί EDIT βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία. Μπορείτε να αποκρύψετε τις εφαρμογές πατώντας το κουμπί. Αλλά δεν μπορείτε να τα κρύψετε όλα αυτά. Μία από τις πιο προβληματικές εφαρμογές που πρέπει να ξεφορτωθείτε είναι οι εφαρμογές Galaxy.

Μια άλλη λύση είναι να τις μετακινήσετε στην τελευταία σελίδα ή να δημιουργήσετε ένα φάκελο και να βάλετε τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιείτε σε αυτόν τον φάκελο. Επομένως, δεν χρειάζεται να τα κοιτάζετε κάθε μέρα.

Ο φακός της κάμερας βγαίνει λίγο

Ένα πράγμα που κάνει τους ιδιοκτήτες Galaxy S6 να ανησυχούν λίγο είναι ο φακός της κάμερας. Ο φακός προεξέχει λίγο από το πίσω μέρος του τηλεφώνου που το καθιστά πιο επιρρεπές σε ζημιές από άλλα τηλέφωνα Galaxy όπως το S5.

Μερικοί ιδιοκτήτες του Galaxy S6 διαπίστωσαν ότι μετά τη χρήση του τηλεφώνου για μερικές εβδομάδες, ορισμένα στιγμιότυπα χρωμάτων έχουν αρχίσει να ξεφλουδίζουν γύρω από το φακό. Αυτό είναι το αποτέλεσμα του σχεδιασμού που κάνει το φακό να ξεχωρίζει λίγο από άλλα τηλέφωνα Galaxy.

Λύσεις

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα Galaxy S6 χρησιμοποιήστε μια θήκη, αν και θα καταστρέψει λίγο την εμφάνιση και την αίσθηση του τηλεφώνου, αλλά θα προσθέσει το επιπλέον χιλιοστό στο πίσω πλαίσιο.

Αυτά είναι λοιπόν ορισμένα προβλήματα του Galaxy S6 και τρόποι για την επίλυσή τους.

Δείτε για περισσότερη βοήθεια

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found