Τρόπος επίλυσης προβλημάτων LG V20 Bluetooth

Το LG V20 είναι η επόμενη προσθήκη στη σειρά V που έχει διασκεδάσει τους χρήστες με τα κορυφαία χαρακτηριστικά του, εντυπωσιακό σχεδιασμό, μεγάλη οθόνη και αφαιρούμενη μπαταρία. Η LG έχει διατηρήσει τον ίδιο σχεδιασμό με τον προκάτοχό της, ενώ πρόσθεσε επιπλέον χυμό για να απολαύσετε. Ορισμένοι χρήστες παραπονέθηκαν για ζητήματα Bluetooth LG V20.

Εδώ σε αυτό το άρθρο, θα επισημάνουμε όλες τις πιθανές διορθώσεις για να απαλλαγούμε από τα προβλήματα σύνδεσης Bluetooth LG V20. Έτσι, διαβάστε για να εξερευνήσετε τις λύσεις.

Δείτε επίσης: Τρόπος επίλυσης προβλημάτων απόδοσης LG V20

Πιθανές επιδιορθώσεις για προβλήματα σύνδεσης Bluetooth LG V20

Λύση 1 # Επανεκκίνηση

Ξεκινήστε με την επανεκκίνηση της συσκευής σας. Αυτό μπορεί να μην είναι χρήσιμο για την επίλυση του προβλήματος Bluetooth, ωστόσο, συνιστάται να εκτελέσετε αυτό το βήμα, καθώς μια απλή επανεκκίνηση μπορεί να διορθώσει διάφορες μικρές δυσλειτουργίες. Απενεργοποιήστε λοιπόν τη συσκευή, περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα και ενεργοποιήστε την ξανά. Επίσης, καθώς διαθέτει αφαιρούμενη μπαταρία, ώστε να μπορείτε να τραβήξετε την μπαταρία πρώτα για να περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα και, στη συνέχεια, τοποθετήστε ξανά την μπαταρία για να την ενεργοποιήσετε ξανά. Εάν αυτό το βήμα δεν έχει αποτέλεσμα, προχωρήστε στην επόμενη μέθοδο.

Λύση 2 # Εναλλαγή της σύνδεσης Bluetooth

Το επόμενο βήμα που πρέπει να κάνετε είναι να απενεργοποιήσετε και, στη συνέχεια, στη σύνδεση Bluetooth στη συσκευή LG V20. Αυτό είναι το πιο απλό βήμα που μπορεί να λειτουργήσει σαν γοητεία και να λύσει αμέσως το ζήτημα σύνδεσης Bluetooth. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο εικονίδιο Bluetooth από την περιοχή ειδοποιήσεων. Λοιπόν, τραβήξτε προς τα κάτω την οθόνη και αποκτήστε πρόσβαση στην περιοχή ειδοποιήσεων. Αναζητήστε το εικονίδιο Bluetooth εκεί. Στη συνέχεια, αγγίξτε το, περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα και ενεργοποιήστε το ξανά.

Λύση 3 # Εναλλαγή της λειτουργίας αεροπλάνου

Εάν οι παραπάνω λύσεις δεν θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν στην επίλυση των προβλημάτων Bluetooth LG V20, δοκιμάστε αυτήν τη μέθοδο. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να μεταβείτε στην περιοχή ειδοποιήσεων και να αναζητήσετε τη λειτουργία αεροπλάνου. Ενεργοποιήστε το, περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα και απενεργοποιήστε το για να δείτε εάν το Bluetooth στη νέα σας συσκευή λειτουργεί όπως πριν. Όταν η λειτουργία Airplane είναι ενεργοποιημένη και απενεργοποιημένη, παρέχει μια νέα εκκίνηση σε όλη τη συνδεσιμότητα στη συσκευή σας και έτσι το Bluetooth μπορεί να επανέλθει στην κανονική του κατάσταση λειτουργίας. Ωστόσο, εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε το ίδιο πρόβλημα, δοκιμάστε μια άλλη εξηγημένη μέθοδο παρακάτω.

Λύση 4 # Διαγράψτε τα δεδομένα Bluetooth

Πολλές φορές η προσωρινή μνήμη μπορεί μερικές φορές να δημιουργήσει ένα πρόβλημα και αρχίζετε να αντιμετωπίζετε προβλήματα Bluetooth. Τα αρχεία προσωρινής μνήμης είναι σημαντικά. Αποθηκεύουν τα προσωρινά δεδομένα και έτσι διευκολύνουν την εναλλαγή μεταξύ εφαρμογών. Ωστόσο, όταν τα δεδομένα της προσωρινής μνήμης είναι υπερφορτωμένα, μπορεί να δημιουργήσει ορισμένα προβλήματα και πρέπει να διαγράψετε τα δεδομένα για να βεβαιωθείτε ότι δεν επηρεάζει την απόδοση της συσκευής. Έτσι, όταν το Bluetooth δεν λειτουργεί στο LG V20, δοκιμάστε να εκκαθαρίσετε την προσωρινή μνήμη και τα δεδομένα του Bluetooth για να δείτε αν μπορεί να επιλύσει το πρόβλημα για εσάς. Ακολουθούν τα βήματα για αυτό.

  • Μεταβείτε στην αρχική οθόνη της συσκευής σας και πατήστε στο εικονίδιο της εφαρμογής
  • Στη συνέχεια, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Διαχείριση εφαρμογών και σύρετε προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά για πρόσβαση στην καρτέλα "Όλα"
  • Θα εμφανίσει όλες τις εφαρμογές στη συσκευή σας. Αναζητήστε λοιπόν Bluetooth και πατήστε σε αυτό.
  • Αρχικά, πατήστε Αναγκαστική διακοπή
  • Στη συνέχεια, πατήστε Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης και, στη συνέχεια, πατήστε Εκκαθάριση δεδομένων
  • Μόλις τελειώσετε, επανεκκινήστε τη συσκευή.

Λύση 5 # Εκκινήστε τη συσκευή σε ασφαλή λειτουργία

Μερικές φορές δεν είναι τίποτα άλλο από μια εφαρμογή τρίτου μέρους που μπορεί να είναι η πραγματική αιτία του προβλήματος. Έτσι, αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να εκκινήσετε το LG V20 σε ασφαλή λειτουργία και να δείτε εάν το ζήτημα Bluetooth εξακολουθεί να συμβαίνει. Για να εκκινήσετε το LG V20 σε ασφαλή λειτουργία, απενεργοποιήστε πλήρως τη συσκευή σας και, στη συνέχεια, κάντε επανεκκίνηση. Όταν το λογότυπο LG εμφανίζεται στην οθόνη, απλώς πατήστε το κουμπί μείωσης έντασης έως ότου μπορείτε να δείτε την αρχική οθόνη. Τώρα η συσκευή θα τεθεί σε ασφαλή λειτουργία. Η ασφαλής λειτουργία θα γραφτεί στο αριστερό κάτω μέρος της οθόνης.

Εάν δεν υπάρχουν ζητήματα Bluetooth στην ασφαλή λειτουργία και η συσκευή λειτουργεί κανονικά, τότε πρέπει να είναι μια εφαρμογή τρίτου μέρους για τη δημιουργία του ζητήματος. Επομένως, δοκιμάστε να μάθετε την εφαρμογή ένοχου απεγκαθιστώντας τους μία προς μία.

Λύση 6 # Διαβάστε το εγχειρίδιο για να επαναφέρετε τη σύνδεση

Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε ιδιαίτερα το πρόβλημα σύνδεσης Bluetooth στη συσκευή LG V20 ενώ τη συνδέετε στο αυτοκίνητο, τότε αυτή η λύση μπορεί να σας βοηθήσει.

  • Αρχικά, ελέγξτε το εγχειρίδιο του κατασκευαστή για το αυτοκίνητό σας
  • Βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε σωστά όλα τα αναφερόμενα βήματα
  • Επίσης, κατευθυνθείτε προς τις ρυθμίσεις και το Bluetooth και κάντε κάποιες αλλαγές εάν απαιτείται
  • Προτείνεται επίσης να διαγράψετε όλα τα προηγούμενα ζευγάρια και να τα ορίσετε από το μηδέν.

Λύση 7 # Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων

Τέλος, εάν δεν λειτουργεί τίποτα, μπορείτε να πραγματοποιήσετε επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων. Η εργοστασιακή επαναφορά θα σβήσει τα πάντα και θα πρέπει να ρυθμίσετε τη συσκευή σας από το μηδέν. Πριν ξεκινήσετε, δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας.

Για εργοστασιακή επαναφορά κατευθυνθείτε προς τις ρυθμίσεις> Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά> Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων> Επαναφορά συσκευής και, στη συνέχεια, πατήστε "διαγραφή όλων" για επιβεβαίωση της διαδικασίας.

Έτσι, αναφέρονται όλα τα πιθανά βήματα για την επίλυση προβλημάτων LG V20 Bluetooth. Δοκιμάστε να τα ακολουθήσετε ένα προς ένα και θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε εύκολα από το ζήτημα.

Δείτε επίσης: Τρόπος επίλυσης προβλημάτων Wi-Fi LG V20

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found