Πώς να επιδιορθώσετε την τυχαία αποσυνδεδεμένη σύνδεση Wifi στο Galaxy S5

Η ενημέρωση του Android lollipop 5.0 ήταν καλή είδηση ​​για όλους τους χρήστες του Android, αλλά φαίνεται ότι πολλοί ιδιοκτήτες του Galaxy S5 άρχισαν να αντιμετωπίζουν προβλήματα συνδεσιμότητας Wi-Fi μετά την ενημέρωση. Πολλοί άνθρωποι ανέφεραν ότι αντιμετωπίζουν τυχαία αποσυνδεδεμένη σύνδεση Wi-Fi Στο Galaxy S5, το τηλέφωνο αποσυνδέεται από το δίκτυο Wi-Fi και επανασυνδέεται μετά από λίγα λεπτά.

Δείτε επίσης- Πώς να βρείτε το χαμένο τηλέφωνό σας: Android, τηλέφωνο Windows και iPhone

Το πρόβλημα είναι ότι αυτή η συνεχής αποσύνδεση και επανασύνδεση της σύνδεσης Wi-Fi εξαντλεί επίσης την μπαταρία γρηγορότερα επειδή δεν αφορά μόνο το wifi αλλά και τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας. Όταν το τηλέφωνο αποσυνδέεται από το δίκτυο Wifi, αρχίζει να προσπαθεί να συνδεθεί σε δεδομένα κινητής τηλεφωνίας, έτσι ώστε οι χρήστες του τηλεφώνου να έχουν σταθερή σύνδεση στο Διαδίκτυο. Αλλά αυτό είναι σίγουρο ότι οι κάτοχοι του Galaxy S5 που έχουν εγγραφεί για τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας για αυτούς τους χρήστες μόνο το τηλέφωνο θα προσπαθήσουν να συνδεθούν με τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας. Ωστόσο, με αυτόν τον τρόπο η μπαταρία του τηλεφώνου εξαντλείται γρηγορότερα.

Βήματα για τη διόρθωση της σύνδεσης Wifi που τυχαία αποσυνδέθηκε στο Galaxy S5

Υπάρχουν δύο τρόποι για να διορθώσετε την τυχαία αποσυνδεδεμένη σύνδεση Wifi στο Galaxy S5. Το πρώτο βήμα είναι να απενεργοποιήσετε τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας και ο άλλος τρόπος είναι να αποτρέψετε το Galaxy S5 σας από την αυτόματη εναλλαγή ενός δικτύου σε άλλο. Αλλά αν απενεργοποιήσετε τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας, τότε δεν θα μπορείτε να στείλετε ή να λάβετε μηνύματα εικόνας ή MMS.

Η δεύτερη μέθοδος είναι επίσης πολύ αποτελεσματική όπως η πρώτη μέθοδος, αλλά σε αυτήν τη μέθοδο, θα εξακολουθείτε να μπορείτε να στέλνετε και να λαμβάνετε μηνύματα εικόνας ή MMS. Εδώ είναι τα βήματα για αυτό:

> Αγγίξτε το εικονίδιο εφαρμογών από την αρχική οθόνη του Galaxy S5.

> Αγγίξτε Ρυθμίσεις.

> Αγγίξτε Wifi.

> Αποεπιλέξτε το πλαίσιο ελέγχου που βρίσκεται δίπλα στον διακόπτη έξυπνου δικτύου

Τώρα θα πρέπει να επιλυθεί η σύνδεση Wifi με τυχαία αποσύνδεση στο Galaxy S5.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found