Πώς να κλειδώσετε εφαρμογές στο Huawei Mate 10 Pro

Τα smartphone έχουν γίνει ουσιαστικό μέρος της ζωής μας. Αποθηκεύουμε όλα τα είδη δεδομένων στα τηλέφωνά μας, από προσωπικά έως επαγγελματικά αρχεία. Είτε πρόκειται για προσωπική συνομιλία, βίντεο ή φωτογραφίες, δεν είμαστε άνετοι να το μοιραστούμε με όλους. Θα μπορούσατε επίσης να έχετε τα τραπεζικά σας στοιχεία που ενδέχεται να περιέχουν τα προσωπικά σας διαπιστευτήρια. Μαζί με πολλά άλλα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά ασφαλείας, το Huawei Mate 10 Pro σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να κλειδώσετε τις εφαρμογές που θέλετε να ασφαλίσετε. Δείτε πώς μπορείτε να κλειδώσετε εφαρμογές στο Huawei Mate 10 Pro.

Δείτε επίσης: Κορυφαίοι λόγοι για να αγοράσετε το Huawei Mate 10 Pro

Βήματα για το κλείδωμα εφαρμογών στο Huawei Mate 10 Pro

Για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα κλειδώματος εφαρμογών, πρέπει να ενεργοποιήσετε την ασφάλεια της συσκευής στο τηλέφωνό σας, το δακτυλικό σας αποτύπωμα, το PIN ή το μοτίβο. Τώρα προχωρήστε με τα παρακάτω βήματα για να κλειδώσετε εφαρμογές στο Huawei Mate 10 Pro.

  • Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις
  • Πατήστε Ασφάλεια και απόρρητο
  • Κάντε κύλιση προς τα κάτω και εντοπίστε το App Lock
  • Όταν το πατήσετε, θα λάβετε μια επιλογή που θα σας ζητήσει να χρησιμοποιήσετε το δακτυλικό σας αποτύπωμα, ώστε να μπορείτε να ξεκλειδώσετε την εφαρμογή ή να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό πρόσβασης για να συνδεθείτε
  • Μόλις επιλέξετε τον τρόπο ασφαλείας, θα σας καθοδηγήσει σε μια οθόνη όπου έχετε μια λίστα εφαρμογών.
  • Εντοπίστε την εφαρμογή ή τις εφαρμογές που θέλετε να κλειδώσετε και ασφαλίσετε και ενεργοποιήστε τη λειτουργία ΕΝΕΡΓΟ
  • Καθώς αλλάζετε τη λειτουργία ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ η κατάσταση κάτω από την εφαρμογή θα αλλάξει από Μη Κλειδωμένη σε Κλειδωμένη.
  • Βγείτε από την οθόνη μόλις κάνετε τις αλλαγές.
  • Τώρα δοκιμάστε να ανοίξετε την εφαρμογή που έχετε κλειδώσει. Καθώς κάνετε κλικ σε αυτό για να ξεκινήσει, θα εμφανιστεί μια οθόνη που θα σας ζητά να σαρώσετε το δακτυλικό αποτύπωμα ή τον κωδικό πρόσβασής σας. Μόλις ολοκληρώσετε το πρωτόκολλο ασφαλείας μόνο τότε θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή ή να χρησιμοποιήσετε τα περιεχόμενά της.

Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία και ασφαλίστε τις εφαρμογές στο τηλέφωνό σας.

Διαβάστε επίσης- Συμβουλές και κόλπα Huawei Mate 10 Lite

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found