3 καλύτερες εφαρμογές Android Movie2k και Movie25 2015

Οι εφαρμογές ταινιών Android είναι πραγματικά δύσκολο να βρεθούν στο διαδίκτυο. Οι περισσότερες από τις εφαρμογές ταινιών που βρίσκονται στο διαδίκτυο δεν είναι δωρεάν και χρεώνουν στους χρήστες μια συνδρομή. Ωστόσο, έχω ερευνήσει μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές ταινιών για Android (Galaxy, Nexus, HTC κ.λπ.). Αυτές οι εφαρμογές για κινητά ταινιών μοιάζουν πολύ με αυτές των Movie2k.com και Movie25.com- Δημοφιλείς ιστότοποι για να παρακολουθώ δωρεάν τελευταίες ταινίες στο διαδίκτυο . Αυτές είναι οι συλλογές μου για το Android and the b est m ovie2k και m ovie25.

Οι καλύτερες εφαρμογές Android Movie2k και Movie25

Flipps

play.google.com

Το Flipps είναι μια τεράστια βιβλιοθήκη βίντεο που δεν περιορίζεται μόνο σε ταινίες. Μπορείτε να βρείτε σχεδόν κάθε ιογενές βίντεο σε αυτήν την εφαρμογή και αν σας αρέσει η μουσική τότε μπορείτε να ακούσετε μουσική και μέσω του Flipps HD. Εκτός από τη ροή ταινιών στο τηλέφωνό σας, μπορείτε επίσης να τις μεταδώσετε σε ροή στην τηλεόρασή σας. Εκτός από την παρακολούθηση ταινιών, έχετε επίσης την επιλογή να τις κατεβάσετε στη συσκευή σας. Για μια εφαρμογή που επιτρέπει την εύκολη παρακολούθηση και λήψη βίντεο, δύσκολα μπορείτε να ζητήσετε περισσότερα.

Θέατρο

www.bloggenpost.com

Το Viewster έχει ήδη τραβήξει την προσοχή μας σε άλλες πλατφόρμες. Με το Android να καθιστά τα κινητά τηλέφωνα πηγή εύκολης ψυχαγωγίας, ο Viewster έφτασε γρήγορα στο Android για να εξερευνήσει μεγάλο αριθμό πιθανών πελατών. Το Viewster δεν απαιτεί εγγραφή για ροή ταινιών. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ξεκινήσετε την εμπειρία της ταινίας σας χωρίς καθυστέρηση.

Tubi TV

www.androidpit.com

Μια άλλη εφαρμογή ταινίας που προσφέρει εξαιρετική εμπειρία παρακολούθησης ταινιών στο TubiTV. Είναι δημοφιλές μεταξύ πολλών χρηστών Android και έχει ληφθεί από περισσότερους από ένα εκατομμύριο χρήστες. Η εφαρμογή καλύπτει ταινίες όλων των ειδών και διαθέτει επίσης μια λειτουργία ζωντανής τηλεόρασης για όσους θέλουν να παρακολουθούν αυτό που παίζει τώρα. Είναι μια δωρεάν εφαρμογή και η παρακολούθηση ταινιών δεν σας κοστίζει ούτε.

Δωρεάν ταινίες

Με πάνω από 5.000 ταινίες για παρακολούθηση, μπορείτε να αναζητήσετε τα αγαπημένα σας στις Δωρεάν ταινίες και να παρακολουθήσετε αυτές τις ταινίες δωρεάν. Πάνω από 10 εκατομμύρια χρήστες έχουν κατεβάσει αυτήν την εφαρμογή από το Play Store που δείχνει μόνο πόσο καλή μπορεί να είναι. Το μέγεθος της εφαρμογής δεν είναι πολύ μεγάλο που σημαίνει ότι σας εξυπηρετεί καλά εάν έχετε προβλήματα αποθήκευσης και δεν θέλετε να κατεβάσετε μια μεγάλη εφαρμογή.

Ταινίες με μεγάλο αστέρι

play.google.com

Με μια τεράστια βιβλιοθήκη που περιλαμβάνει τεράστιο αριθμό τίτλων από πολλά είδη, το Big Star Movies είναι μια άλλη εφαρμογή που είναι δημοφιλής στους άπληστους θεατές ταινιών. Ωστόσο, όλοι οι τίτλοι ταινιών δεν είναι δωρεάν, οπότε ίσως χρειαστεί να πληρώσετε για ορισμένες ταινίες. Αλλά αν σας αρέσουν τα πράγματα δωρεάν, τότε έχει πολλούς δωρεάν τίτλους ταινιών που μπορείτε να περιηγηθείτε και να απολαύσετε την παρακολούθηση.

Σχετικά - Οι καλύτερες φωτογραφίες Android

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found