Πώς να επιδιορθώσετε το πρόβλημα υπερθέρμανσης στο Nexus 5

Σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξω πώς να επιδιορθώσετε το πρόβλημα υπερθέρμανσης στο Nexus 5. Το Nexus 5 είναι καλά αποδεκτό από πολλούς χρήστες, καθώς διατίθεται σε προσιτή γκάμα με φρέσκο ​​σχεδιασμό και προφανώς γεμάτο με ελκυστικά χαρακτηριστικά. Ωστόσο, το smartphone δεν έχει καθόλου σφάλματα, καθώς πολλοί από τους χρήστες του έχουν παραπονεθεί για κάποια προβλήματα στα φόρουμ. Μεταξύ πολλών ζητημάτων, το πρόβλημα υπερθέρμανσης στο Nexus 5 είναι ένα κοινό και αντιμετωπίζει έντονα οι χρήστες του.

Διαβάστε πρώτα - Γιατί το τηλέφωνό μου Android ζεσταίνεται και υπερθερμαίνεται;

Ίσως σας αρέσει επίσης: Πώς να προσαρμόσετε την αναπτυσσόμενη γραμμή ειδοποιήσεων στο Nexus 5

Λόγοι προβλήματος υπερθέρμανσης στο Nexus 5 και τις λύσεις του

www.pcworld.com

Μια αναφορά ανέφερε ότι το πρόβλημα υπερθέρμανσης στο Nexus 5 οφείλεται κυρίως σε βαρύ gaming με υψηλή απόδοση γραφικών και η θερμοκρασία του τηλεφώνου μπορεί να αυξηθεί έως και 60 μοίρες.

Τα πιθανά βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για την επίλυση του προβλήματος υπερθέρμανσης στο Nexus 5 είναι:

  • Όταν παίζετε βαριά παιχνίδια στο Nexus 5, μεταβείτε σε ένα καλά αεριζόμενο μέρος ή κάτω από τον ανεμιστήρα, έτσι ώστε το τηλέφωνο να έχει την ευκαιρία να κρυώσει.
  • Όταν παίζετε παιχνίδια με υψηλή γραφική παράσταση, αφαιρέστε την θήκη του τηλεφώνου έτσι ώστε η ζέστη να πάρει τη θέση να ξεφύγει.
  • Μην παίζετε παιχνίδια στο Nexus 5 όταν το τηλέφωνο είναι συνδεδεμένο σε πηγή τροφοδοσίας για φόρτιση.

Εκτός από το πρόβλημα υπερθέρμανσης στο Nexus 5, Ένα άλλο πολύ κοινό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες και μπορούν να επηρεάσουν το πρόβλημα υπερθέρμανσης στο Nexus είναι το πρόβλημα της μπαταρίας. Το smartphone διαθέτει οθόνη 4,95 ιντσών, ενώ η μπαταρία τροφοδοτείται με μόνο 2300 mAh. Έτσι, οι χρήστες παραπονιούνται ότι το Nexus 5 τους αποστραγγίζεται τόσο γρήγορα που πρέπει να φορτίζουν το τηλέφωνο δύο φορές την ημέρα. Η αποφόρτιση και φόρτιση της μπαταρίας συχνά μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα υπερθέρμανσης.

Δείτε επίσης: Πώς να επιδιορθώσετε εύκολα το πρόβλημα της μπαταρίας Nexus 5

  • Μειώστε τη διάρκεια λήξης οθόνης και χαμηλώστε τη φωτεινότητα της οθόνης.
  • Όταν δεν χρησιμοποιείτε Bluetooth, δεδομένα κινητής τηλεφωνίας, NFC και Android Beam, απενεργοποιήστε τα για εξοικονόμηση ενέργειας μπαταρίας.
  • Όταν βρίσκεστε σε τέτοιο μέρος όπου το τηλέφωνό σας αναζητά συνεχώς ένα δίκτυο, απενεργοποιήστε το Wi-Fi στο τηλέφωνό σας.
  • Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις στο τηλέφωνό σας και, στη συνέχεια, μεταβείτε στην περιοχή Τοποθεσία> Λειτουργία και χρησιμοποιήστε την Εξοικονόμηση μπαταρίας για GPS αντί για υψηλή ακρίβεια.
  • Μεταβείτε στο Google Now στο Nexus 5 και, στη συνέχεια, πατήστε Ρυθμίσεις> Φωνή και απενεργοποιήστε την Ανίχνευση λέξεων-κλειδιών για να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία "Ok Google".
  • Ανοίξτε την εφαρμογή Gallery, μετά από αυτές τις Ρυθμίσεις και, στη συνέχεια, απενεργοποιήστε το συγχρονισμό των Φωτογραφιών Google.

Η μείωση της χρήσης της μπαταρίας μπορεί επίσης να διορθώσει το πρόβλημα υπερθέρμανσης στο Nexus 5

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found