Συμβουλές για να επεκτείνετε τη διάρκεια ζωής μπαταρίας του Galaxy Note 3

Το Galaxy Note 3 διαθέτει αφαιρούμενη μπαταρία 3200mAh που είναι στάνταρ και προσφέρει καλή διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Αλλά οι περισσότεροι από εμάς χρησιμοποιούν το smartphone μας συνεχώς και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας εξαρτάται πλήρως από τον τρόπο που χρησιμοποιείται. Η ισχυρή οθόνη και το chipset του Note 3 χρειάζονται επίσης αποτελεσματική ισχύ.

Αν και αυτή η συσκευή Android προσφέρει μια τυπική διάρκεια ζωής της μπαταρίας, αλλά για ορισμένους χρήστες η διάρκεια ζωής της μπαταρίας Galaxy Note 3 επιδεινώνεται. Ακολουθούν ορισμένες τροποποιήσεις για την παράταση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας του Galaxy Note 3.

Δείτε επίσης - Πώς να διορθώσετε το πρόβλημα της μαύρης οθόνης στο Galaxy Note 3

Διαχειριστείτε τις ασύρματες δυνατότητες

Απενεργοποιήστε το GPS, το Wi-Fi και το Bluetooth όταν δεν χρησιμοποιούνται. Αυτές οι λειτουργίες δεν θα επηρεάσουν τα μηνύματα ή τη φωνητική υπηρεσία σας.

> Τραβήξτε προς τα κάτω τη γραμμή κατάστασης από το επάνω μέρος της οθόνης Σημείωση 3 και ανοίξτε τον πίνακα ειδοποιήσεων.

> Θα δείτε GPS, Bluetooth και Wifi στην κορυφή. Κάθε στοιχείο είναι πράσινο σημαίνει ότι είναι ενεργοποιημένο. Πατήστε σε οποιοδήποτε στοιχείο και θα απενεργοποιηθεί.

Αλλάξτε τις ρυθμίσεις οθόνης

Χαμηλή φωτεινότητα οθόνης - Σύρετε τη γραμμή κατάστασης από την κορυφή για να ανοίξετε τον πίνακα ειδοποιήσεων. Τώρα χαμηλώστε το ρυθμιστικό φωτεινότητας στις προτιμήσεις σας.

Απενεργοποίηση αυτόματης φωτεινότητας - Το Galaxy Note 3 διαθέτει μια λειτουργία αυτόματης φωτεινότητας, αλλά δεν είναι τέλειο, η φωτεινότητα της οθόνης θα είναι είτε πολύ φωτεινή είτε πολύ χαμηλή, εξαρτάται από τις συνθήκες φωτισμού. Έτσι, καλύτερη επιλογή είναι να απενεργοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία και να ρυθμίσετε χειροκίνητα το επίπεδο φωτεινότητας.

Μείωση χρονικού ορίου οθόνης - Αυτή είναι μια από τις καλύτερες συμβουλές για όσους αντιμετωπίζουν τη μέση διάρκεια ζωής της μπαταρίας Galaxy Note 3. Από την αρχική οθόνη, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Συσκευή> Οθόνη> Χρονικό όριο οθόνης και, στη συνέχεια, μειώστε το χρονικό όριο οθόνης.

Μεταβείτε σε κανονικές ταπετσαρίες από ζωντανές ταπετσαρίες καθώς αυτές οι ταπετσαρίες εξαντλούν την μπαταρία πιο γρήγορα.

Προσαρμόστε τις ρυθμίσεις email σας

Ο συγχρονισμός email έχει μεγάλο αντίκτυπο στις ώρες ζωής της μπαταρίας Galaxy Note 3. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας βελτιώνεται εάν μειωθεί η συχνότητα του συγχρονισμού email.

> Μεταβείτε στα εισερχόμενα της εφαρμογής Email> Ρυθμίσεις λογαριασμού και στη συνέχεια πρέπει να πατήσετε το όνομα του λογαριασμού.

> Αγγίξτε Ρυθμίσεις συγχρονισμού> Πρόγραμμα συγχρονισμού.

> Τώρα προσαρμόστε τις ρυθμίσεις αιχμής και εκτός αιχμής.

Αλλά ένα πράγμα που πρέπει να θυμάστε ότι η συχνότητα συγχρονισμού δεν μπορεί να προσαρμοστεί στην εφαρμογή Gmail.

Χρησιμοποιήστε το γκουρού μπαταριών Snapdragon

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Snapdragon Battery Guru της Qualcomm εάν χρησιμοποιείτε την παραλλαγή N9005 του Galaxy Note 3. Αυτή η εφαρμογή βελτιώνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας της συσκευής σας, διαχειριζόμενοι τα ραδιόφωνα Bluetooth, το Wi-Fi, την ταχύτητα του ρολογιού και τον ρυθμιστή της CPU.

Θέστε τη συσκευή τύπου πένας S σε λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας

Από την αρχική οθόνη της σημείωσής σας 3, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Συσκευή (Θα βρείτε αυτήν την επιλογή στο επάνω μέρος)> S Pen και, στη συνέχεια, αγγίξτε την επιλογή "Απενεργοποίηση εντοπισμού στυλό". Θα απενεργοποιήσει την ανίχνευση στυλό όταν το S pen διατηρείται μέσα στη Σημείωση 3.

Απενεργοποιήστε όλες τις εφαρμογές S

Η Samsung προσθέτει μερικές επιπλέον εφαρμογές και υπηρεσίες με κάθε συσκευή της και ο κανόνας είναι ίδιος και για τη Σημείωση 3. Αυτές οι υπερβολικές υπηρεσίες ονομάζονται bloatware. Η σημείωση 3 συνοδεύεται από bloatware όπως S-memo, S-planner, S-Cloud, Widget και συνεχίζουν να τρέχουν στο παρασκήνιο που εξαντλεί την τεράστια διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Επομένως, εάν δεν χρησιμοποιείτε αυτά τα bloatware, απενεργοποιήστε τα μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις> Διαχείριση εφαρμογών.

Απενεργοποιήστε τις περιττές χειρονομίες

Το Galaxy Note είναι γεμάτο με ένα σύνολο λειτουργιών βασισμένων σε χειρονομίες που διατηρούν τους αισθητήρες της συσκευής ενεργούς άσκοπα, οι οποίοι με τη σειρά τους εξαντλούν την ισχύ της μπαταρίας από το συνηθισμένο. Επομένως, εάν αυτές οι κινήσεις δεν χρησιμοποιούνται, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Έλεγχος και απενεργοποιήστε τις.

Απενεργοποίηση αφύπνισης φωνής

Το Samsung Galaxy Note 3 διαθέτει δυνατότητα ακρόασης για φωνητικές εντολές που παραμένουν πάντα ενεργές. Το πρόβλημα είναι ότι αυτή η δυνατότητα είναι ενσωματωμένη στο S-Voice και όχι στο Google Now. Επομένως, εάν δεν χρησιμοποιείτε τη λειτουργία S-Voice, βεβαιωθείτε ότι έχετε απενεργοποιήσει τη λειτουργία "αφύπνιση εντολής" και "Φωνή αφύπνιση" μεταβαίνοντας στις ρυθμίσεις της εφαρμογής για να εξοικονομήσετε διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Απενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις push των εφαρμογών Samsung

Κάθε συσκευή Samsung Galaxy διαθέτει το δικό της κατάστημα εφαρμογών της Samsung. Αυτό το κατάστημα εφαρμογών εκτελείται στο παρασκήνιο και λαμβάνει ειδοποιήσεις push από το διακομιστή. Εάν δεν χρησιμοποιείτε εφαρμογές Samsung καλύτερα για να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις push που θα εξοικονομήσουν διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα και παρατείνετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του Galaxy Note 3.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found