Πώς να ακυρώσετε την υπηρεσία Comcast;

Όπως γνωρίζετε ήδη, το Comcast είναι μια καλωδιακή υπηρεσία που δεν μπορείτε να ακυρώσετε εύκολα. Θα πολεμούσαν με κάθε κόκαλο στο σώμα τους για να μας κρατήσουν ως πελάτες τους. Εάν σκοπεύετε να το κάνετε, το πιο εύκολο πράγμα θα πρέπει να είναι να μετακινηθείτε κάπου που δεν παρέχουν την υπηρεσία. Θα μπορούσατε να ακολουθήσετε τις επόμενες συμβουλές που συγκεντρώσαμε από άτομα στο Διαδίκτυο.

  1. Πείτε μια απλή και πιστευτή ιστορία

Πριν καλέσετε την Comcast, ορίστε μια σωστή ιστορία όπως «Μετακομίζω σε μια νέα πόλη και υπάρχει internet στο εξωτερικό» ή «Μετακομίζω με τον σύντροφό μου και έχουν υπηρεσία». Αυτό θα πρέπει να λειτουργεί καλά, καθώς δεν θα κάνουν πολλή έρευνα για να ελέγξουν αν ψέματα ή όχι.

  1. Επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών

Μπορείτε είτε να καλέσετε την εξυπηρέτηση πελατών είτε εάν δεν θέλετε να περιμένετε, μπορείτε επίσης να στείλετε email στην ακύρωση και να περιμένετε να σας καλέσουν.

  1. Καταγράψτε την κλήση

Καταγράψτε την κλήση σας και εάν η ακύρωση δεν γίνει, μπορείτε να την δείξετε σε έναν εκπρόσωπο και να εξοικονομήσετε πολύ περισσότερο χρόνο από ό, τι προσπαθείτε να εξηγήσετε τι σας είπαν προηγουμένως.

  1. Κρατήστε την ιστορία σας απλή

Μην τους πείτε περισσότερες πληροφορίες για το πού κινείστε. Μπορείτε επίσης να πείτε ότι δεν γνωρίζετε τη μελλοντική σας διεύθυνση ή άλλες πληροφορίες. Θα θέλουν να προωθήσουν τον τελευταίο λογαριασμό στη νέα σας διεύθυνση, αλλά μπορείτε επίσης να τον πληρώσετε online.

Εάν εξακολουθείτε να έχετε συμβόλαιο, θα πρέπει να πληρώσετε ποινή για ακύρωση της υπηρεσίας. Ελέγξτε αν συμβαίνει αυτό και πότε λήγει. Εάν έληξε, τότε δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε ποινή.

  1. Δοκιμάστε να πείτε την αλήθεια

Θα μπορούσατε επίσης να αισθανθείτε ότι έχετε φτάσει σε έναν αντιπρόσωπο κατανόησης και να τους πείτε την αλήθεια. Πιθανότατα θα προσπαθήσουν να σας πείσουν ότι χρειάζεστε την υπηρεσία τους, αλλά ίσως να το ξεφορτωθείτε. Εάν αυτό δεν λειτουργεί, καλέστε ξανά και πείτε στον άλλο εκπρόσωπο την «συγκινητική» ιστορία.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found