Τρόπος επίλυσης προβλήματος αποστράγγισης μπαταρίας LG G2

Εάν διαθέτετε μια νέα συσκευή LG G2 και αντιμετωπίζετε το πρόβλημα της διάρκειας ζωής της μπαταρίας, τότε ίσως να ανησυχείτε και να σκεφτείτε πώς να χειριστείτε αυτό το ζήτημα. Ωστόσο, αυτό είναι ένα κοινό ζήτημα και το πρόβλημα μπορεί να επιλυθεί εύκολα. Κανονικά, αυτό το πρόβλημα παρουσιάζεται εάν χρησιμοποιείτε διάφορες εφαρμογές συνολικά ή λόγω συγκεκριμένων εφαρμογών που καταναλώνουν περισσότερη μπαταρία. Μπορεί επίσης να υπάρχουν και άλλοι λόγοι. Ωστόσο, αυτό το πρόβλημα LG G2 Fast Battery Drainage μπορεί να διορθωθεί με τα παρακάτω βήματα.

Τρόπος επίλυσης προβλήματος αποστράγγισης μπαταρίας LG G2

Δείτε επίσης- Πώς να διορθώσετε το LG G2 mic που δεν λειτουργεί και το πρόβλημα των ήχων κρούσματα

Βήματα για την επίλυση προβλήματος αποστράγγισης μπαταρίας LG G2

Βήμα πρώτο: Εκκινήστε το τηλέφωνο σε ασφαλή λειτουργία

> Πρώτα εκκινήστε το τηλέφωνο σε ασφαλή λειτουργία για να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν προβλήματα στο υλικό. Πατήστε παρατεταμένα το κουμπί λειτουργίας θα δώσει την επιλογή απενεργοποίησης.

> Επιλέξτε απενεργοποίηση και κρατήστε το.

> Ορίστε την επιλογή «Επανεκκίνηση σε ασφαλή λειτουργία» και πατήστε OK.

> Το τηλέφωνό σας θα επανεκκινηθεί μετά την επανεκκίνηση και η ασφαλής λειτουργία θα εμφανιστεί στην οθόνη στην κάτω αριστερή γωνία.

Τώρα το τηλέφωνό σας βρίσκεται σε ασφαλή λειτουργία. Παρατηρήστε ότι εάν το ζήτημα εξακολουθεί να υπάρχει. Εάν η μπαταρία εξαντληθεί με τον ίδιο ρυθμό με τις προηγούμενες και δεν υπάρχουν αλλαγές, μπορείτε να παρατηρήσετε ότι οι βασικές υπηρεσίες και οι προεγκατεστημένες εφαρμογές προκαλούν το πρόβλημα. Διαφορετικά, οποιαδήποτε εφαρμογή τρίτου μέρους είναι ο λόγος αυτού του ζητήματος γρήγορης αποστράγγισης μπαταρίας LG G2. Και στις δύο περιπτώσεις, η εργοστασιακή επαναφορά είναι η καλύτερη επιλογή για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Βήμα δεύτερο: Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων

> Μεταβείτε στις ρυθμίσεις συστήματος από το Μενού

> Επιλέξτε γενικό και μετακινηθείτε προς τα κάτω για να βρείτε Προσωπικά.

> Επιλέξτε αντίγραφα ασφαλείας και Επαναφορά

> Επιλέξτε Επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων

> Τώρα πατήστε Επαναφορά τηλεφώνου και στη συνέχεια Διαγραφή όλων.

> Πατήστε ok για να επιτρέψετε την επαναφορά του εργοστασίου ακολουθώντας όλες τις προειδοποιήσεις.

Το πρόβλημά σας θα πρέπει να επιλυθεί με αυτήν τη διαδικασία. Ωστόσο, φροντίστε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας όλων των δεδομένων πριν ξεκινήσετε την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found