Πώς να επαναφέρετε ένα παγωμένο γαλαξία Σημείωση 5

Το τηλέφωνο Samsung Galaxy Note 5 είναι μια καταπληκτική συσκευή από τη Samsung που έρχεται με μια φωτεινή και κομψή εμφάνιση. Η προσθήκη του σχεδιασμού αλουμινίου και γυαλιού το έκανε πιο ελκυστικό και οι άνθρωποι έδειξαν μεγαλύτερο ενδιαφέρον να το κατέχουν. Ένας ισχυρός επεξεργαστής 8 πυρήνων, 4 GB RAM και το πιο πρόσφατο Android 5.1.1 Lollipop συνέβαλε σε μια ταχύτερη απόδοση αυτού του Galaxy Note 5. Επίσης, η οθόνη Quad HD 5,7 ιντσών, η κάμερα 16 MP, ο ασύρματος φορτιστής και άλλοι ελκυστικοί είναι οι λόγοι Η συσκευή έγινε μια από τις πιο δημοφιλείς στην αγορά smartphone.

Συνολικά, αυτή η συσκευή είναι υπέροχη, αλλά το μόνο μειονέκτημα είναι η μη αφαιρούμενη μπαταρία. Επίσης, δεν μπορείτε να επεκτείνετε τον αποθηκευτικό χώρο χρησιμοποιώντας μια κάρτα micro SD, καθώς δεν υπάρχει τέτοια υποδοχή για αυτήν την επιλογή. Η σχεδίαση αλουμινίου και γυαλιού είναι ο λόγος που δεν μπορείτε να αφαιρέσετε την μπαταρία. Παρόλο που άφησε τους χρήστες να απολαμβάνουν μια υπέροχη και ταχύτερη απόδοση, αλλά μπορεί να υπάρξει η στιγμή που αυτό το premium Galaxy Note 5 παγώνει για άγνωστο λόγο. Σε πολλά άλλα μοντέλα Samsung, μπορείτε να κάνετε επανεκκίνηση τραβώντας την μπαταρία και θα λύσει το πρόβλημα αμέσως. Αλλά όταν πρόκειται για το Samsung Galaxy Note 5 ή το Galaxy S6, αυτό το τέχνασμα δεν πρόκειται να γίνει καθώς δεν διαθέτουν αφαιρούμενη μπαταρία. Λοιπόν, πώς θα εκτελέσετε επανεκκίνηση ή μαλακή επαναφορά εάν η συσκευή σας δεν ανταποκρίνεται;

Αυτό το πρόβλημα μπορεί να λυθεί εύκολα αν περάσετε την πρώτη διαδικασία ρύθμισης στο Galaxy Note 5 πολύ προσεκτικά που προσφέρει μερικά πολύ χρήσιμα κόλπα και συμβουλές. Μια συμβουλή λέει ότι «σε περίπτωση που η συσκευή σας δεν ανταποκρίνεται, απλώς πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας και μείωσης της έντασης ήχου για τουλάχιστον 7-10 δευτερόλεπτα και θα γίνει επανεκκίνηση του τηλεφώνου».

Ωστόσο, η διαδικασία εξηγείται εδώ λεπτομερώς.

Τρόποι εκτέλεσης επαναφοράς στο Galaxy Note 5:

Μαλακή επαναφορά:

  • Ακριβώς όπως και τα άλλα Smartphone, η παρατεταμένη πίεση σε ορισμένα κουμπιά θα κάνει τη δουλειά για εσάς. Απλώς πατήστε και κρατήστε πατημένο το πλήκτρο έντασης και το κουμπί λειτουργίας για 10 δευτερόλεπτα.
  • Θα αισθανθείτε δόνηση και η συσκευή θα επανεκκινηθεί ως συνήθως. Μπορεί επίσης να επανεκκινήσει στη λειτουργία επανεκκίνησης συντήρησης. Αν συμβαίνει αυτό, χρησιμοποιήστε το κουμπί έντασης πάνω και κάτω για πλοήγηση.
  • Ορίστε την επιλογή μόνο επανεκκίνηση χρησιμοποιώντας το κουμπί λειτουργίας. Και θα επανεκκινήσει τη συσκευή σας. Αυτό είναι. Στη συνέχεια, η συσκευή σας θα είναι εκτός λειτουργίας.

www.youtube.com

Σκληρή επαναφορά:

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να εκτελέσετε μια σκληρή επαναφορά εάν θέλετε. Η σκληρή επαναφορά δεν είναι δυνατή μέσω του λειτουργικού συστήματος καθώς η συσκευή είναι εντελώς παγωμένη. Επομένως, πρέπει να κάνετε χρήση του συνδυασμού κουμπιών για να το εκτελέσετε. Εδώ είναι πώς:

  • Πρώτα απενεργοποιήστε εντελώς τη συσκευή.
  • Στη συνέχεια, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί έντασης και το κουμπί λειτουργίας για λίγα δευτερόλεπτα συνολικά.
  • Θα παρατηρήσετε το λογότυπο της Samsung στην οθόνη. Αφήστε το πλήκτρο λειτουργίας αλλά συνεχίστε να κρατάτε πατημένο το κουμπί αύξησης έντασης για λίγα δευτερόλεπτα και θα χρειαστεί η οθόνη ανάκτησης του Android. Αφήστε τότε το κουμπί αύξησης της έντασης.
  • Χρησιμοποιήστε τα κουμπιά αύξησης και μείωσης της έντασης ήχου για πλοήγηση και μεταβείτε στην επιλογή διαγραφής δεδομένων ή στην επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.
  • Χρησιμοποιήστε το κουμπί λειτουργίας για να επιλέξετε την εργοστασιακή επαναφορά.
  • Στη συνέχεια, μεταβείτε στην επιλογή "Ναι" και επιλέξτε το χρησιμοποιώντας το κουμπί λειτουργίας για να επιβεβαιώσετε τη διαδικασία.
  • Παρομοίως, πλοηγηθείτε και ορίστε την επιλογή «επανεκκίνηση συστήματος τώρα» για επανεκκίνηση της συσκευής. Αυτό είναι και η συσκευή σας θα είναι σε κατάσταση κατάψυξης.

www.pinterest.com

Έτσι, μπορείτε τώρα να πραγματοποιήσετε γρήγορη επαναφορά χρησιμοποιώντας το συνδυασμό πλήκτρων σε περίπτωση που το Samsung Galaxy Note 5 είναι παγωμένο ή δεν αποκρίνεται. Και οι δύο μέθοδοι είναι χρήσιμες και μπορείτε να απαλλαγείτε από το παγωμένο ζήτημα χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε από αυτές. Αλλά αν προτιμάτε να εκτελέσετε τη δεύτερη μέθοδο, βεβαιωθείτε ότι έχετε το αντίγραφο ασφαλείας όλων των εγγράφων της συσκευής σας, καθώς η εργοστασιακή επαναφορά θα διαγράψει κάθε ένα από το τηλέφωνο και θα πρέπει να το ρυθμίσετε από την αρχή. Έτσι, τώρα εάν το τηλέφωνό σας Samsung Galaxy Note 5 είναι παγωμένο ή δεν ανταποκρίνεται για οποιονδήποτε λόγο, ακολουθήστε τις αναφερόμενες μεθόδους και σύντομα θα ξεφύγετε από αυτό το πρόβλημα.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found