Πώς να βελτιώσετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας LG G4

Όσον αφορά το LG G4 και τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, υπάρχουν μερικές μικτές κριτικές. Ενώ μερικοί άνθρωποι είναι ικανοποιημένοι, οι άλλοι παραπονιούνται για την εξάντληση της μπαταρίας. Εάν είστε ένας από τους ανθρώπους που πρέπει να φορτίζουν τη συσκευή της κάθε λίγες ώρες και αν αναρωτιέστε πώς να βελτιώσετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας LG G4, διαβάστε τις συμβουλές που έχουμε ετοιμάσει για εσάς. Το πιο σημαντικό είναι ότι τα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να κρατήσετε τη μπαταρία διαρκεί περισσότερο είναι πολύ απλά. Ας δούμε.

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Πώς να επιδιορθώσετε το πρόβλημα LG G4 Slow Charging

Πώς να βελτιώσετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας LG G4

www.techradar.com

Απενεργοποιήστε τα Bluetooth, Wi-Fi, 4G και GPS όταν δεν χρησιμοποιούνται

Ας ξεκινήσουμε με το προφανές. Όταν είναι ενεργοποιημένο το Wi-Fi ή το 4G, η μπαταρία στη συσκευή σας θα εξαντληθεί γρηγορότερα. Απενεργοποιήστε τα όταν δεν τα χρησιμοποιείτε ή τα χρειάζεστε να απενεργοποιήσουν αυτές τις υπηρεσίες. Ας πάρουμε το Wi-Fi ως παράδειγμα. Εάν βρίσκεστε στο εστιατόριο ή στο πάρκο, οπουδήποτε αλλού, η συσκευή σας θα συνεχίσει να αναζητά το δίκτυο εάν είναι ενεργοποιημένη η υπηρεσία. Αυτό είναι ένα απλό πράγμα που πρέπει να κάνετε, αλλά μπορεί να είναι αρκετά αποτελεσματικό.

Ρυθμίστε χειροκίνητα το επίπεδο φωτεινότητας

Το άλλο απλό πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να μειώσετε το επίπεδο φωτεινότητας. Για να το αλλάξετε, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Οθόνη> Φωτεινότητα και, στη συνέχεια, καταργήστε την επιλογή "Αυτόματη φωτεινότητα". Μετακινήστε τη γραμμή για να ρυθμίσετε το επίπεδο φωτεινότητας.

Χρονικό όριο οθόνης

Εάν το χρονικό όριο οθόνης ρυθμιστεί για ένα λεπτό, δύο ή περισσότερα σημαίνει ότι κάθε φορά που βάζετε τη συσκευή σας κάτω, η οθόνη θα ενεργοποιείται για μερικά ακόμη λεπτά. Είναι πραγματικά απαραίτητο; Φυσικά και όχι. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να ορίσετε το χρονικό όριο οθόνης σε 30 δευτερόλεπτα. Για να το κάνετε αυτό, απλώς μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Οθόνη, πατήστε το χρονικό όριο οθόνης και επιλέξτε την κατάλληλη ώρα.

Κατεβάστε το Greenify

Υπάρχουν τόνοι χρήσιμων εφαρμογών στο Play Store και μία από τις εφαρμογές που μπορούν να σας βοηθήσουν με το πρόβλημα εξάντλησης της μπαταρίας στο LG G4 σας είναι το Greenify. Δεδομένου ότι ενδέχεται να έχετε εγκαταστήσει ορισμένες εφαρμογές που ενδέχεται να έχουν κακή συμπεριφορά που θα επηρεάσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και το Greenify θα θέσει τέτοιες εφαρμογές σε κατάσταση αδρανοποίησης όταν δεν τις χρησιμοποιείτε. Με αυτόν τον τρόπο, οι εφαρμογές δεν θα προκαλέσουν προβλήματα με την μπαταρία και δεν θα επιβραδύνουν τη συσκευή σας.

Κατεβάστε το Snapdragon Battery Guru

Μια άλλη χρήσιμη εφαρμογή είναι το Snapdragon Battery Guru. Η εφαρμογή μαθαίνει πώς χρησιμοποιείτε το smartphone σας και στη συνέχεια βελτιστοποιεί τη συσκευή σας ώστε η μπαταρία να διαρκεί περισσότερο χωρίς να απενεργοποιείται η λειτουργικότητα του τηλεφώνου. Φροντίστε να το δοκιμάσετε, είναι πολύ φοβερό.

Επιλογές συγχρονισμού

Θα πρέπει να ελέγξετε τις επιλογές Συγχρονισμού και να απενεργοποιήσετε αυτό που δεν χρειάζεστε. Μπορείτε να το κάνετε με μερικά κλικ, απλώς μεταβείτε στις Ρυθμίσεις, Γενικά> Λογαριασμοί> Google και, στη συνέχεια, ακολουθήστε τις επιλογές για να απενεργοποιήσετε τα πράγματα που δεν χρησιμοποιείτε ή δεν χρειάζεστε.

Χρησιμοποιήστε την Εξοικονόμηση μπαταρίας

Οι κατασκευαστές προσπαθούν το καλύτερο δυνατό για να κάνουν τη μπαταρία να διαρκέσει περισσότερο, και τα μοντέρνα smartphone έρχονται με την επιλογή Εξοικονόμηση μπαταρίας. Όταν είναι ενεργοποιημένη αυτή η επιλογή, απενεργοποιεί ορισμένες επιλογές για να διαρκέσει περισσότερο η μπαταρία. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Εξοικονόμηση μπαταρίας και ενέργειας> Εξοικονόμηση μπαταρίας και ενεργοποιήστε την.

Αυτά είναι μερικά απλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να κάνετε την μπαταρία LG G4 να διαρκεί περισσότερο μεταξύ των φορτίων, οπότε φροντίστε να τις δοκιμάσετε!

Πηγή εικόνας: www.alphr.com

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Τρόπος επίλυσης προβλημάτων απόδοσης LG G4

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found