Οι καλύτεροι ιστότοποι για ανάγνωση κόμικς στο διαδίκτυο

Εάν είστε λάτρης των κόμικς, στοιχηματίζουμε ότι έχετε ήδη διαβάσει κάποια από αυτά στο διαδίκτυο ή σκοπεύετε να ξεκινήσετε να το κάνετε αυτό. Ίσως ψάχνετε περισσότερους ιστότοπους που προσφέρουν κόμικς για ανάγνωση, και σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε μερικά από τα πιο δημοφιλή. Χωρίς άλλη παραλλαγή, ας δούμε μερικούς από τους καλύτερους ιστότοπους για να διαβάσετε κόμικς στο διαδίκτυο.

Δείτε επίσης: Πού μπορείτε να κατεβάσετε βιβλία δωρεάν

Θαύμα

Η Marvel δεν χρειάζεται καμία εισαγωγή. Θεωρείται πρωτοπόρος στον κόσμο των κόμικ καθώς και στον κινηματογράφο. Ακόμα και εκείνοι που δεν θεωρούνται λάτρεις των κόμικς γνωρίζουν μερικά από τα πιο δημοφιλή κόμικς της Marvel, συμπεριλαμβανομένων των Spiderman, Deal Pool, The Avengers και πολλά άλλα. Εάν θέλετε να πάρετε τα χέρια σας σε αυτά τα εξαιρετικά διάσημα κόμικς, πρέπει να κατευθυνθείτε κατευθείαν στον ιστότοπό του. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα κόμικς τους σε όλες τις πλατφόρμες: Windows, iOS και Android. Σας επιτρέπουν ακόμη και να εξοικονομήσετε έως και 12 κόμικς για χρήση εκτός σύνδεσης. Μόλις κάνετε κλικ στην ενότητα κόμικ, θα μπορείτε να περιηγηθείτε στα κόμικς που είναι διαθέσιμα στον ιστότοπο. Υπάρχει επίσης μια επιλογή για αναζήτηση ανά σειρά, χαρακτήρα, δημιουργό και εκδήλωση. Θα βρείτε εύκολα όλα τα τελευταία κόμικς. Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε 20.000 + κόμικς, η τιμή είναι 9,99 $ το μήνα.

Επισκεφθείτε το Marvel

Comic Book Plus

Εδώ είναι ένας άλλος υπέροχος ιστότοπος όπου μπορείτε να διαβάσετε κόμικς. Το Comic Book Plus διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από κόμικς και pulp fiction. Όλο το διαθέσιμο περιεχόμενο εδώ είναι δωρεάν, οπότε δεν θα χρειαστεί να ξοδέψετε ούτε ένα λεπτό, αλλά θα συνεχίσετε να απολαμβάνετε τα κόμικς. Υπάρχει μια ενότητα με τις πιο πρόσφατες μεταφορτώσεις, βρετανικές εφημερίδες, κόμικς και πολλά άλλα. Επιπλέον, θα βρείτε επίσης μη αγγλικά κόμικς. Είναι εύκολο να περιηγηθείτε στα κόμικς, οπότε φροντίστε να επισκεφθείτε το Comic Book Plus. Είναι σίγουρα αξίζει τον κόπο.

Επισκεφτείτε τα Comic Books Plus

ComiXology

Το ComiXology σας προσφέρει πολλές διαφορετικές επιλογές που θα μπορούσαν να είναι γραφικά μυθιστορήματα, Indie, Manga ή κορυφαίες επιτυχίες κόμικς. Ο ιστότοπος σάς επιτρέπει να διαβάσετε δωρεάν χιλιάδες κόμικς, αλλά να αποκτήσετε όλες τις δυνατότητες του ιστότοπου που χρειάζεστε για να λάβετε τη συνδρομή για 5,99 $ / μήνα, κάτι που θα σας επιτρέψει να διαβάσετε πάνω από 10.000 μυθιστορήματα γραφικών και Manga ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε. Θα βρείτε επίσης γρήγορους συνδέσμους στη δεξιά πλευρά της οθόνης που μπορεί να είναι πολύ βολικοί. Υπάρχουν DC, Marvel Comics, κορυφαία κόμικς, ερωτικές ιστορίες και πολλά άλλα.

Επισκεφτείτε την ComiXology

DigitalComicMuseum

Ένας άλλος ιστότοπος που αξίζει να αναφερθεί. Αυτός ο ιστότοπος κόμικ επιτρέπει τη δωρεάν λήψη του κωμικού περιεχομένου τους Οι νέοι χρήστες πρέπει να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό και να συνδεθούν - και μόλις το κάνουν, είναι καλό να πάνε. Μπορείτε εύκολα να περιηγηθείτε στα κόμικς και να βρείτε κάτι ενδιαφέρον για ανάγνωση. Υπάρχουν ενότητες όπως τα πιο πρόσφατα μεταφορτωμένα κόμικς, τα κορυφαία κόμικς και τα περισσότερα που έχουν ληφθεί. Θα βρείτε επίσης καναδικά κόμικς, κόμικς Avon, κόμικς Κολούμπια και πολλά άλλα.

Επισκεφτείτε το DigitalComicMuseum

DC Παιδιά

Αν ψάχνετε για έναν ιστότοπο που προσφέρει κόμικς για νεότερες γενιές, αυτό είναι πιθανώς το καλύτερο μέρος εκεί έξω. Οι νέοι θα απολαύσουν το περιεχόμενο, αυτό είναι σίγουρο. Ενώ ορισμένοι άλλοι ιστότοποι έχουν πολύ περισσότερα κόμικς από τα παιδιά DC, εξακολουθεί να είναι το καλύτερο μέρος για παιδιά που τους αρέσουν τα κόμικς.

Επισκεφτείτε το DC Kids

Κωμικό Blitz

Ένας άλλος σπουδαίος ιστότοπος όπου μπορείτε να διαβάσετε κόμικς. Διαθέτει μια υπέροχη συλλογή βιβλίων και σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ράφια βιβλίων και προσαρμοσμένες λίστες. Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες σειρές που είναι υπέροχα νέα για όλους τους λάτρεις των κόμικς. Το Comic Blitz προσφέρει δύο επιλογές όσον αφορά τη συνδρομή. Υπάρχει ένα δωρεάν πρόγραμμα που σας επιτρέπει να διαβάσετε κόμικς που εμπίπτουν μόνο σε δωρεάν θέματα. Από την άλλη πλευρά, μπορείτε να πάρετε για απεριόριστο πακέτο που κοστίζει 7,99 $ το μήνα, αλλά με αυτό το πρόγραμμα, μπορείτε να διαβάσετε όσα θέλετε.

Επισκεφθείτε το Comic Blitz

Κόμικς DriveThru

Το DriveThru Comics διαθέτει πολλά δωρεάν βιβλία κόμικς που μπορείτε να διαβάσετε. Η περιήγηση στην προσφορά είναι εξαιρετικά απλή. Μόλις επισκεφθείτε τον ιστότοπό τους, θα δείτε «Περιήγηση κατηγοριών» στην αριστερή πλευρά της οθόνης. Εκεί, μπορείτε να περιηγηθείτε στα κόμικς από το κοινό (ενήλικος, γενικός ή φιλικός προς τα παιδιά), είδος, τύπο προϊόντος και μορφή Υπάρχουν επίσης κόμικς διαθέσιμα σε άλλες γλώσσες όπως Franch, Spanish, Italian κ.λπ.

Επισκεφτείτε το DriveThru Comics

Πρόσφατες δημοσιεύσεις