Πώς να επεκτείνετε τη διάρκεια ζωής μπαταρίας του Galaxy Note 4

Η μπαταρία του Galaxy Note 4 είναι 3220 mAh, η οποία είναι στάνταρ και δίνει καλή διάρκεια ζωής της μπαταρίας στους χρήστες. Αλλά το τηλέφωνο διαθέτει τόνους χαρακτηριστικών, ισχυρό επεξεργαστή και οθόνη QHD που χρησιμοποιούν μεγάλη ισχύ μπαταρίας ανάλογα με τον τρόπο χρήσης του τηλεφώνου. Έτσι, πολλοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν προβλήματα διάρκειας ζωής μπαταρίας Galaxy Note 4. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας ενός τηλεφώνου εξαρτάται πάντα από τον τρόπο που χρησιμοποιείτε, όσο περισσότερο χρησιμοποιείται, τόσο πιο γρήγορα τελειώνει η μπαταρία του τηλεφώνου.

Εάν χρησιμοποιείτε αυτό το τηλέφωνο και η σύντομη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας δίνει προβλήματα, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα. Εδώ θα συζητήσω για τις συμβουλές διάρκειας ζωής της μπαταρίας Galaxy Note 4.

Δείτε επίσης- Πώς να επιδιορθώσετε το πρόβλημα του Galaxy Note 4 που παρουσιάζει σφάλμα ή κατάψυξη

Συμβουλές για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας Galaxy Note 4

Ελέγξτε τις ρυθμίσεις της οθόνης

Η Samsung διαθέτει μια φωτεινή και όμορφη οθόνη στο Galaxy Note 4, αλλά αυτή η οθόνη AMOLED είναι αρκετά μόνη για να καταναλώσει μεγάλο μέρος της διάρκειας ζωής της μπαταρίας εάν η φωτεινότητα είναι ενεργοποιημένη. Πολλοί άνθρωποι έχουν την ιδέα ότι η μπαταρία εξαντλείται μόνο όταν παρακολουθείτε ένα βίντεο ή ακούτε τραγούδια, αλλά στην πραγματικότητα η μπαταρία εξαντλείται κάθε φορά που ενεργοποιείτε την οθόνη.

Για να βελτιώσετε τις ώρες ζωής της μπαταρίας Galaxy Note 4, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις οθόνης. Εκεί ελέγξτε τις επιλογές και αν θέλετε μπορείτε να μειώσετε τη φωτεινότητα. Μπορεί να γίνει σύροντας επίσης τη γραμμή ειδοποιήσεων. Η αυτόματη φωτεινότητα είναι αρκετά καλή για ορατότητα και έτσι για αποστράγγιση μπαταρίας. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε την αυτόματη φωτεινότητα εάν είναι πολύ φωτεινή για τα μάτια. Επίσης, μειώστε το χρονικό όριο της οθόνης.

Ελέγξτε τις διαδικασίες και τις εφαρμογές

Οι περισσότερες από τις εφαρμογές Android λειτουργούν καλά και δεν δημιουργούν προβλήματα, αλλά υπάρχουν μία ή δύο κακές εφαρμογές που καταναλώνουν την περισσότερη ισχύ μπαταρίας. Υπάρχουν ορισμένες εφαρμογές που παραμένουν λανθασμένες στο παρασκήνιο και σκοτώνουν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Εάν παρατηρήσετε ότι η μπαταρία εξαντλείται γρηγορότερα από το συνηθισμένο, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Μπαταρία και δείτε τι καταναλώνει περισσότερη ισχύ μπαταρίας. Εάν παρατηρήσετε ότι μία ή δύο εφαρμογές που δεν έχετε χρησιμοποιήσει σε 2-3 ημέρες αλλά απαιτούν μεγάλη ισχύ μπαταρίας, ήρθε η ώρα να ρίξετε μια ματιά σε αυτές τις εφαρμογές. Εάν δεν τα χρησιμοποιείτε πολύ, είναι καλύτερα να τα αφαιρέσετε ή να επικοινωνήσετε με αυτόν τον προγραμματιστή εφαρμογών.

Κρατήστε μαζί σας προσαρμοστικό γρήγορο φορτιστή για έκτακτη ανάγκη

Ένας προσαρμοστικός γρήγορος φορτιστής συνοδεύεται από κάθε Galaxy Note 4 που φορτίζει το τηλέφωνο με υψηλότερο ρυθμό από το συνηθισμένο. Μπορεί να βοηθήσει στη γαλαξία να σημειώσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας Android 4, αν και ο προσαρμοστικός γρήγορος φορτιστής μπορεί να μην είναι εφικτός όλη την ώρα. Εάν θέλετε να το μεταφέρετε μαζί σας, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε αυτό που συνοδεύει το τηλέφωνο για να έχετε τη γρηγορότερη δυνατή φόρτιση.

Έχετε ένα αντίγραφο ασφαλείας φόρτισης QI

Το Galaxy Note 4 δεν συνοδεύεται από την ασύρματη φόρτιση QI, αλλά τώρα η Samsung πωλεί ανταλλακτικά πίσω καλύμματα που έχουν τη δυνατότητα να προσθέσουν τη δυνατότητα αν θέλετε. Το στυλ θα είναι λίγο σαν το S-View Flip Cover ή κάτι σαν stock cover. Το ένα είναι το τελευταίο είναι λίγο πιο παχύ, οπότε μπορεί να επηρεάσει τις περιπτώσεις εάν χρησιμοποιείτε κάποια.

Άλλα λίγα σημεία που πρέπει να θυμάστε για να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας Galaxy Note 4 είναι:

  • Προσπαθήστε να μην χρησιμοποιείτε ζωντανές ταπετσαρίες καθώς καταναλώνουν περισσότερη μπαταρία.
  • Όταν φορτίζετε το τηλέφωνο, μην το αποσυνδέετε μέχρι να φτάσει το 100%.
  • Απενεργοποιήστε τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας, το GPS, το Bluetooth και το Wi-Fi όταν δεν χρησιμοποιούνται.
  • Τα απτικά σχόλια πρέπει να απενεργοποιηθούν εάν θέλετε να αυξήσετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.
  • Εάν είναι δυνατόν, από τον αυτόματο συγχρονισμό λογαριασμών.
  • Χρησιμοποιήστε τις δυνατότητες εξοικονόμησης ενέργειας της Σημείωσης 4.
  • Χρησιμοποιήστε τον αρχικό φορτιστή και την μπαταρία.

Αφού ακολουθήσετε όλα αυτά τα βήματα, επίσης, εάν τα προβλήματα διάρκειας ζωής της μπαταρίας Galaxy Note 4 δεν επιλυθούν, τότε σκεφτείτε να αντικαταστήσετε την μπαταρία.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found