Τρόπος επίλυσης προβλημάτων Galaxy S6 Edge Bluetooth

Το Samsung Galaxy S6 Edge είναι ένα ισχυρό smartphone με χαρακτηριστικά τελευταίας τεχνολογίας όπως ασύρματη φόρτιση, οθόνη Quad HD, κάμερα 16 Mega Pixel. Ωστόσο, οι τελικοί χρήστες έχουν προσεγγίσει διαδικτυακά φόρουμ και κέντρα εξυπηρέτησης για να επιλύσουν μια σειρά από προβλήματα Bluetooth. Οι άνθρωποι έχουν παρουσιάσει μια ποικιλία καταγγελιών όπως:

  1. η σύνδεση Bluetooth είναι ασταθής.
  2. η σύνδεση Bluetooth στο αυτοκίνητο αποσυνδέεται πάντα.
  3. Η απενεργοποίηση του Bluetooth κάνει επανεκκίνηση του τηλεφώνου.
  4. Το Bluetooth αποσυνδέεται από αντιστοιχισμένες συσκευές λίγο μετά τη σύζευξή τους.

Εδώ δεν ευθύνεται η δυσλειτουργία του υλικού. Είναι μάλλον η συμβατότητα των ζευγαρωμένων συσκευών. Το Galaxy S6 Edge είναι ένα τηλέφωνο νέας γενιάς και οι χρήστες θα δυσκολευτούν να δημιουργήσουν μια σύνδεση με τις παλαιότερες συσκευές αναπαραγωγής Bluetooth στα αυτοκίνητά τους.

Διαβάστε επίσης: Πώς να τραβήξετε στιγμιότυπο οθόνης στο Samsung Galaxy S6 και S6 edge

Εδώ είναι ο οδηγός αρχικής οθόνης Galaxy S6 και S6 edge

Τούτου λεχθέντος, οι ακόλουθες προτάσεις θα σας βοηθήσουν να επιλύσετε τα περισσότερα από τα προβλήματα που σχετίζονται με το Bluetooth:

  1. Η ενημέρωση μιας συσκευής επιλύει προβλήματα συμβατότητας

Κάθε συσκευή διαθέτει το μοναδικό της σύνολο πρωτοκόλλων Bluetooth. Αυτά τα πρωτόκολλα εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιεί το smartphone. Ένα χάσμα παραγωγής σε σχέση με το λειτουργικό σύστημα μεταξύ δύο συσκευών θα προκαλέσει προβλήματα ζευγαρώματος και οι λειτουργίες Bluetooth δεν θα λειτουργούν ομαλά. Τα λειτουργικά συστήματα νεότερης γενιάς είναι κατασκευασμένα με σχετικά προηγμένα πρωτόκολλα Bluetooth και τα τηλέφωνα παλαιότερης γενιάς δεν θα είναι συμβατά με αυτά. Η ενημέρωση συστήματος είναι μια λύση σε αυτό το ζήτημα για όλους τους τύπους χρηστών του λειτουργικού συστήματος.

Οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων ή οι χρήστες ακουστικών Bluetooth που αντιμετωπίζουν προβλήματα συμβατότητας Bluetooth όταν προσπαθούν να δημιουργήσουν τη σύνδεση με τηλέφωνα νέας εποχής, όπως το Galaxy S6 ή το HTC One M9, ενημερώνουν το σύστημα Bluetooth του κιτ αποθεμάτων ή αγοράζουν ακουστικά νεότερης γενιάς.

  1. Επανεκκίνηση Bluetooth στο τηλέφωνο

Επανεκκινήστε το Bluetooth ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

Ρυθμίσεις> Συνδέσεις> Bluetooth. Εναλλαγή του κουμπιού από πάνω σε απενεργοποίηση και μετά σε σε μερικά δευτερόλεπτα.

Εάν αυτό δεν επιλύσει το πρόβλημα, δοκιμάστε να επανασυνδεθείτε στη συσκευή επιλέγοντας πρώτα "Ξεχάστε τη συσκευή" και, στη συνέχεια, επιλέξτε ξανά.

www.phonearena.com

  1. Εκκίνηση του τηλεφώνου σε ασφαλή λειτουργία

Μερικές φορές το πρόβλημα με το Bluetooth σας μπορεί να οφείλεται σε κάποια άλλη εφαρμογή που εκτελείται στο τηλέφωνό σας. Η είσοδος στην ασφαλή λειτουργία απενεργοποιεί αυτές τις εφαρμογές τρίτων, μία από τις οποίες ενδέχεται να διαταράξει τη λειτουργία του Bluetooth σας. Η οθόνη θα δείξει ότι έχετε εισέλθει στην «ασφαλή λειτουργία» στην κάτω αριστερή γωνία. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να μπείτε στην «ασφαλή λειτουργία» στο Samsung Galaxy S6 Edge.

Απενεργοποιήστε το τηλέφωνο> Στη συνέχεια, ενεργοποιήστε το πατώντας το πλήκτρο λειτουργίας για λίγα δευτερόλεπτα> Πατήστε το πλήκτρο μείωσης έντασης για μερικά δευτερόλεπτα έως ότου εμφανιστεί η οθόνη κλειδώματος> η συσκευή σας θα είχε εισέλθει στην «ασφαλή λειτουργία».

4. Εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης

Είναι σημαντικό να διασφαλίσετε ότι η προσωρινή μνήμη της συσκευής σας είναι φρέσκια. Ορισμένες φορές, οι ενημερώσεις συστήματος προκαλούν προβλήματα λειτουργικότητας Bluetooth και ενδέχεται να επιλυθούν διαγράφοντας το διαμέρισμα προσωρινής μνήμης του τηλεφώνου σας. Είναι καλύτερο από το να κάνετε πλήρη εργοστασιακή επαναφορά και είναι σχετικά χωρίς προβλήματα, επειδή δεν υπάρχει απαίτηση για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να πραγματοποιήσετε εκκαθάριση προσωρινής μνήμης στο τηλέφωνό σας:

Απενεργοποιήστε το τηλέφωνο> Πατήστε ταυτόχρονα τα κουμπιά λειτουργίας, αύξησης έντασης και αρχικής οθόνης για λίγα δευτερόλεπτα> Κατά την ενεργοποίηση της συσκευής, αφήστε το κουμπί λειτουργίας αλλά συνεχίστε να κρατάτε τα άλλα δύο> αυτό θα προκαλέσει την οθόνη ανάκτησης Android εμφανιστεί> επιλέξτε "σκουπίστε διαμέρισμα cache" χρησιμοποιώντας το κουμπί μείωσης έντασης ήχου> επιβεβαιώστε την επιλογή σας πατώντας το κουμπί λειτουργίας> περιμένετε ενώ η κρυφή μνήμη εκκαθαρίζεται> επιλέξτε την επιλογή "Επανεκκίνηση συστήματος τώρα" χρησιμοποιώντας το κουμπί αύξησης / μείωσης έντασης> Πατήστε το κουμπί τροφοδοσίας για επιβεβαίωση της επιλογής σας> το τηλέφωνό σας θα επανεκκινήσει.

www.youtube.com

  1. Επανεκκίνηση του τηλεφώνου σε λειτουργία ανάκτησης

Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν την επανεκκίνηση του τηλεφώνου τους σε λειτουργία ανάκτησης είτε μέσω μιας εφαρμογής τρίτου μέρους, όπως η Γρήγορη εκκίνηση είτε χειροκίνητα, πατώντας ταυτόχρονα το πλήκτρο λειτουργίας, την ένταση του ήχου και την Αρχική Μόλις είστε σε λειτουργία ανάκτησης, δοκιμάστε να δημιουργήσετε τη σύνδεση Bluetooth στο smartphone σας με μια άλλη κοντινή διαθέσιμη συσκευή. Αυτό θα δημιουργήσει τη σύνδεση Bluetooth με την κοντινή συσκευή και είναι δυνατή η σύζευξη. Η σύνδεση μέσω ζευγαρώματος που πραγματοποιείται από χρήστες στη Λειτουργία ανάκτησης είναι επίσης διαθέσιμη εάν το τηλέφωνο επανεκκινήσει κανονικά.

  1. Επιλογή επαναφοράς εργοστασιακών ρυθμίσεων

Αυτή είναι η τελευταία λύση όταν όλα τα άλλα αποτυγχάνουν να αποκαταστήσουν τη λειτουργία του Bluetooth του τηλεφώνου σας. Η «Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων» ουσιαστικά σημαίνει να επιστρέψετε στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις του τηλεφώνου και να απενεργοποιήσετε όλα τα άλλα που το σύστημα μπορεί να έχει αποκτήσει στη διάρκεια ζωής του.

Συνιστάται στον χρήστη να δημιουργήσει ένα αντίγραφο ασφαλείας των δεδομένων που είναι αποθηκευμένα στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου πριν πραγματοποιήσει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Να πώς πρέπει να το κάνετε:

Απενεργοποιήστε το τηλέφωνο> Πατήστε ταυτόχρονα τα κουμπιά λειτουργίας, αύξησης έντασης και αρχικής οθόνης για μερικά δευτερόλεπτα> απελευθερώστε όλα τα κουμπιά κατά την εμφάνιση του μενού ανάκτησης Android> Επιλέξτε την επιλογή «Διαγραφή δεδομένων» ή «Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων» με τη βοήθεια πλήκτρων αύξησης / μείωσης έντασης> για επιβεβαίωση της επιλογής σας πατήστε το κουμπί λειτουργίας.

Η Samsung δεν έχει κυκλοφορήσει επίσημα κανένα πρόγραμμα εντοπισμού σφαλμάτων λογισμικού ή υλικού για την επίλυση των προβλημάτων στη σύνδεση Bluetooth, αλλά γνωρίζει τέτοια προβλήματα. Μια αναβάθμιση λογισμικού που αντιμετωπίζει αυτό το ζήτημα μπορεί να αναμένεται από τη Samsung με όλες τις δυνατότητες.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found