Ο Sims φέρνει μάγισσες και εμπόδια με το "The Sims 4: Realm Of Magic"

Οι λάτρεις της μαγείας, των μαγισσών, των πολέμων, των ιπτάμενων σκουπόξυλων, του ξόρκι, των μαγικών ξυλογραφιών είναι για μια απόλαυση καθώς το The Sims 4 φέρνει μια νέα επέκταση, δηλαδή το The Sims 4: Realm of Magic. Η EA και η Maxis κυκλοφόρησαν επίσης τρέιλερ για το επερχόμενο DLC που πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο.

Η EA εισάγει τελικά το πιο αναμενόμενο Realm of Magic που περιλαμβάνει μαγεία και μαγεία. Το DLC είναι το τέλειο παράδειγμα όπου ο Maxis άκουσε τις εκκλήσεις των θαυμαστών να επιδιορθώσουν ένα DLC με τη μαγεία ως πυρήνα. Στο νέο κόσμο της μαγείας, οι Sims μπορούν να ετοιμάσουν φίλτρα, να κάνουν ξόρκια, να κάνουν βόλτες και να συμμετάσχουν σε μια μονομαχία.

Οι τελευταίες στιγμές του τρέιλερ δείχνουν ότι το πακέτο επέκτασης θα κυκλοφορήσει για πρώτη φορά σε Mac και PC στις 10 Σεπτεμβρίου 2019. Οι παίκτες της κονσόλας πρέπει να περιμένουν σχεδόν ένα μήνα για να παίξουν το DLC στο PlayStation 4 και στο Xbox One. Το τρέιλερ παρέχει επίσης την ημερομηνία κυκλοφορίας της σειράς επέκτασης για τις κονσόλες παιχνιδιών στις 15 Οκτωβρίου 2019.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το Sims franchise παρουσίασε ξόρκια και μαγεία

Η πρώτη δόση των Sims, The Sims 1, είχε επίσης μια μαγική επέκταση DLC με το όνομα "Makin" Magic. " Μετά από δύο δεκαετίες, ο Sims φέρνει και πάλι το ταλέντο της μαγείας και τα ξόρκια στο "The Sims 4" με το Realm of Magic.

Το τρέιλερ περιστρέφεται γύρω από έναν όμορφο νεαρό άνδρα με ξανθά μαλλιά που περπατά μέσα από μια πράσινη πύλη περπατώντας στην εξοχή. Ο ανώνυμος χαρακτήρας βρίσκεται σε μια μαγική σφαίρα γεμάτη με μωβ πλωτά νησιά όπου οι ξόρκι φορούσαν δίχτυα. Το άλλο μισό του τρέιλερ διαθέτει μια εντυπωσιακή μονομαχία μεταξύ ενός χαρακτήρα που δεν φοράει ζακέτα και του ευγενικού κυρίου. Η επίσημη περιγραφή του παιχνιδιού υποδηλώνει ότι οι αντίστοιχοι Sims πρόκειται να εκπαιδευτούν για να γίνουν ξόρκι.

Η υπόθεση του Realm of Magic

Στη νέα επέκταση, οι Sims θα πρέπει να συλλέξουν και να ρίξουν διαφορετικά ξόρκια για να πολεμήσουν άλλους Sims. Οι Sims μπορούν επίσης να μετατρέψουν τους άλλους Sims σε αντικείμενα. Το sim θα εκπαιδευτεί επίσης για να επιμεληθεί τα πόσιμα φίλτρα για να κάνει άλλες ερωτικές ερωτήσεις, να ζήσει για πάντα ή να αφαιρέσει μια θανατηφόρα κατάρα. Όπως και η Sabrina, οι συνομιλητές έχουν επίσης ένα οικείο όπως μια νεράιδα, ένας δράκος, γάτες και σκύλοι.

Οι Sims μπορούν να προσαρμόσουν την εμφάνισή τους, τα χτενίσματα, τα ρούχα και τα ραβδιά τους. Σύμφωνα με τον προγραμματιστή, η επέκταση θα παρουσιάσει δύο ολοκαίνουργιους κόσμους, δηλαδή το Glimmerbrook και η δεύτερη θέση είναι το Magic Realm. Στις αρχές Αυγούστου, το The Sims 4 κυκλοφόρησε με ένα πακέτο Moschino Stuff Pack το οποίο διαθέτει μια μεγάλη γκάμα ρούχων και μια νέα καριέρα ανεξάρτητου φωτογράφου.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found