5 τρόποι για να διορθώσετε το Facebook Messenger που δεν ανταποκρίνεται στο IPhone

Αυτές τις μέρες, η ζωή δεν μπορεί να φανταστεί κανείς χωρίς τα πιο δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα, όπως το Facebook, το οποίο πάντα προσπαθεί να βελτιώσει την υπηρεσία του. Ένα από τα πράγματα που πρόσθεσαν είναι η δημοφιλής εφαρμογή Facebook messenger όταν οι άνθρωποι μπορούν να ανταλλάσσουν μηνύματα με τους φίλους τους στο Facebook. Για χρήστες iPhone, αυτή η εφαρμογή λειτουργεί τέλεια σχεδόν πάντα, αλλά όπως οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή, μπορεί να μην ανταποκρίνεται. Εάν σας συνέβη αυτό, μην ανησυχείτε, με πολλές απλές επιλογές, θα λειτουργήσει πάλι καλά. Στο παρακάτω κείμενο, μπορείτε να βρείτε 5 τρόπους για να διορθώσετε το Facebook messenger που δεν αποκρίνεται και μια από τις αγαπημένες σας εφαρμογές θα λειτουργήσει ξανά άψογα.

Δείτε επίσης: 5 τρόποι για να διορθώσετε το Facebook που συντρίβει συνεχώς το iPhone

5 τρόποι για να διορθώσετε το Facebook που δεν ανταποκρίνεται στο iPhone

Πηγή: gadgets.ndtv.com

Λύση No.1: Επανεκκινήστε το Facebook messenger

Αυτό το απλό βήμα μπορεί να είναι αρκετό. Εάν η εφαρμογή φαίνεται παγωμένη, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πατήσετε το κουμπί αρχικής οθόνης δύο φορές και μόλις δείτε τη λίστα εφαρμογών, βρείτε αυτήν και σύρετε προς τα επάνω για να την κλείσετε και ανοίξτε την ξανά. Ας ελπίσουμε ότι θα λειτουργήσει μια χαρά.

Λύση No.2: Η εφαρμογή σας είναι ενημερωμένη;

Αυτή είναι μια από τις πιο σημαντικές ερωτήσεις, όταν ορισμένες από τις αγαπημένες σας εφαρμογές δεν λειτουργούν σωστά. Μεταβείτε στο App Store και δείτε εάν υπάρχει ενημέρωση για το Facebook messenger.

Λύση No.3: Επανεγκαταστήστε την εφαρμογή

Βρείτε το εικονίδιο Facebook messenger στην Αρχική οθόνη. Πατήστε παρατεταμένα, έως ότου εμφανιστεί ένα Χ. Κάντε κλικ σε αυτό και η εφαρμογή θα διαγραφεί. Μεταβείτε στο App Store και κατεβάστε και εγκαταστήστε το ξανά.

Λύση No.4: Επανεκκινήστε το iPhone σας

Ανεξάρτητα από το μοντέλο iPhone που διαθέτετε, η επανεκκίνηση είναι πάντα καλή ιδέα όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Πατώντας και κρατώντας πατημένο το κουμπί ύπνου / αφύπνισης, θα δείτε το κόκκινο ρυθμιστικό. Απλώς σύρετέ το και απενεργοποιήστε τη συσκευή σας. Χρησιμοποιήστε τα ίδια κουμπιά και ενεργοποιήστε ξανά το τηλέφωνο.

Λύση 5: Ενημέρωση iOS

Κατά διαστήματα, θα πρέπει να ελέγχετε αν η νέα έκδοση iOS είναι εκτός λειτουργίας. Εάν είναι, κατεβάστε το και εγκαταστήστε το. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Ενημέρωση λογισμικού.

Πρόσθετες συμβουλές:

Είναι επίσης σημαντικό να παρατηρήσετε ότι ενδέχεται να υπάρχουν ορισμένα προβλήματα στον διακομιστή. Έτσι, η εφαρμογή μπορεί να αρχίσει να λειτουργεί καλά μετά από κάποια χρονική περίοδο. Έχετε επίσης την επιλογή να αναφέρετε το πρόβλημα.

Εάν το πρόβλημα εμφανίστηκε μετά την εγκατάσταση μιας νέας εφαρμογής, η νέα εφαρμογή ενδέχεται να προκαλεί το πρόβλημα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ορισμένες εφαρμογές έχουν κακή κωδικοποίηση. Πριν κατεβάσετε μια νέα εφαρμογή, διαβάστε τις κριτικές και τις εμπειρίες άλλων ατόμων. Εάν έχουν αναφέρει κάποια προβλήματα, αποφύγετε την εγκατάσταση της εφαρμογής. Ωστόσο, εάν το έχετε ήδη εγκαταστήσει, διαγράψτε το και δείτε αν αυτό θα διορθώσει το πρόβλημα.

Το τελευταίο πράγμα που μπορείτε να δοκιμάσετε είναι να διαγράψετε όλο το περιεχόμενο και τις ρυθμίσεις. Πριν το κάνετε, δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας όλων των δεδομένων σας. Αφού δημιουργήσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Επαναφορά> Διαγραφή όλου του περιεχομένου και των ρυθμίσεων. Όταν ολοκληρωθεί η διαγραφή, ρυθμίστε το iPhone σας από το μηδέν.

Είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι αυτοί οι 5 τρόποι για να διορθώσετε το Facebook που δεν ανταποκρίνεται στο iPhone θα κάνουν το τέχνασμα και η εφαρμογή που χρησιμοποιούν εκατομμύρια άνθρωποι καθημερινά δεν θα έχουν προβλήματα.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found