5 τρόποι για να επιδιορθώσετε το πρόβλημα iPhone 5 με το Siri

Το iPhone διαθέτει πολλές ενδιαφέρουσες εφαρμογές που μπορείτε να χρησιμοποιείτε καθημερινά. Ένα από τα πιο συναρπαστικά ήταν σίγουρα το Siri, το οποίο είναι βασικά ο προσωπικός βοηθός που μπορείτε να έχετε στην αγαπημένη σας συσκευή. Έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθά και μπορεί να απαντήσει στις ερωτήσεις σας, να σας καθοδηγήσει, να κάνει προτάσεις και πολλά άλλα ενδιαφέροντα πράγματα. Ωστόσο, έχει κάποια σφάλματα, και κατά καιρούς, μπορεί να μην λειτουργεί. Εάν αντιμετωπίσατε ορισμένα προβλήματα με αυτήν την εφαρμογή, μην ανησυχείτε, υπάρχουν μερικές ιδέες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να την λύσετε. Σε αυτό το άρθρο, μπορείτε να βρείτε 5 τρόπους για να διορθώσετε το πρόβλημα iPhone 5 με το Siri.

Πρέπει να διαβάσετε: 5 τρόποι για να επιδιορθώσετε το πρόβλημα με το σπίτι στο iPhone 5 με το iOS 8

Πρέπει να διαβάσετε: 5 Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του IOS 8.1

5 τρόποι επίλυσης του προβλήματος IPhone 5 με το Siri

Πηγή: imore.com

Λύση No.1: Απενεργοποιήστε το Siri και το Hey Siri και, στη συνέχεια, ενεργοποιήστε ξανά

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις και επιλέξτε Γενικά. Βρείτε το Siri και απενεργοποιήστε το. Περιμένετε ένα λεπτό και ενεργοποιήστε ξανά το Siri.

support.apple.com

Εάν η εναλλαγή του Siri δεν κάνει καμία διαφορά, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Siri> και απενεργοποιήστε το Να επιτρέπεται το "Hey Siri" και, στη συνέχεια, ενεργοποιήστε το ξανά.

osxdaily.com

Λύση No.2: Επανεκκινήστε το τηλέφωνό σας

Όσον αφορά τις πιθανές λύσεις, αυτός είναι ο απλούστερος και των 5 τρόπων για να διορθώσετε το πρόβλημα iPhone 5 με το Siri. Μερικές φορές, όταν χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας χωρίς επανεκκίνηση για λίγο, μπορεί να προκαλέσει κάποια προβλήματα και ένα από αυτά είναι με το Siri. Απλώς επανεκκινήστε το iPhone 5 και, μόλις το κάνετε, ελέγξτε αν η εφαρμογή λειτουργεί σωστά.

  • Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί Sleep / Wake
  • Σύρετε για απενεργοποίηση
  • Όταν η συσκευή είναι απενεργοποιημένη, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί Sleep / Wake

www.iphonehacks.com

Λύση No.3: Βεβαιωθείτε ότι ο Siri σας ακούει σωστά

Το Siri δεν θα λειτουργήσει όπως θα έπρεπε αν κάτι μπλοκάρει τον ήχο. Πρέπει να μιλήσετε καθαρά και πρέπει να ελέγξετε την υποδοχή υποδοχής και το μικρόφωνο. Όταν πρόκειται για το βύσμα υποδοχής, δεν πρέπει να συνδεθεί τίποτα σε αυτό. Ελέγξτε εάν το μικρόφωνό σας είναι μπλοκαρισμένο με συντρίμμια ή ακαθαρσίες και καθαρίστε το. Με αυτόν τον τρόπο, το Siri θα σας ακούσει σωστά και θα λειτουργήσει τέλεια.

Λύση No.4: Σύνδεση στο Διαδίκτυο

Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο είναι σταθερή και ότι όλα λειτουργούν σωστά. Εάν χρησιμοποιείτε Wi-Fi, μεταβείτε σε δεδομένα κινητής τηλεφωνίας και αντίστροφα. Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία αεροπλάνου και, στη συνέχεια, να την ενεργοποιήσετε ξανά. Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο, μπορείτε να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις δικτύου. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Επαναφορά και πατήστε Επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου.

www.transphone.net

Λύση 5: Ενημερώστε το λογισμικό iOS

Ελέγξτε εάν πρέπει να ενημερώσετε το iOS. Συνδέστε τη συσκευή σας σε μια πηγή τροφοδοσίας και στο δίκτυο Wi-Fi. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις, πατήστε Γενικά και επιλέξτε Ενημέρωση λογισμικού. Στη συνέχεια, πατήστε Λήψη και εγκατάσταση.

www.basictechtricks.com

Εδώ είναι ο πλήρης οδηγός: Πώς να ενημερώσετε το iOS σε iPhone, iPad και iPod Touch

Τι άλλο?

Μερικές φορές, το μόνο που χρειάζεστε είναι μια καθαρή πλάκα. Πάντα να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας. Συνδέστε το iPhone 5 στον υπολογιστή με το καλώδιο. Επιλέξτε τη συσκευή σας όταν βλέπετε το iTunes. Μεταβείτε στον πίνακα Περίληψη και επιλέξτε Επαναφορά. Για άλλη μια φορά, κάντε κλικ στην επιλογή Επαναφορά, για να επιβεβαιώσετε την ενέργεια. Θα γίνει επανεκκίνηση του iPhone σας και θα εμφανιστεί μια οθόνη καλωσορίσματος. Ρυθμίστε τη συσκευή σας ως νέα.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found