5 κοινά προβλήματα με το Galaxy S6 και τρόποι επίλυσής τους

Επί του παρόντος, το Galaxy S6 είναι ένα από τα καλύτερα smartphone στην αγορά που είναι γεμάτο με πολλές δυνατότητες τελευταίας τεχνολογίας και λειτουργεί σε Android 5.0 γλειφιτζούρι, αλλά ορισμένοι χρήστες που έχουν ήδη αγοράσει αυτό το τηλέφωνο αντιμετωπίζουν τα κοινά προβλήματα όπως και άλλα smartphone.

Η Samsung και οι συνεργάτες της έχουν παρουσιάσει ενημερώσεις για τη διόρθωση σφαλμάτων για την αντιμετώπιση ορισμένων από τα ζητήματα, αλλά δεν θα τα αντιμετωπίσουν όλα.

Εδώ έχουμε αναφέρει 5 κοινά προβλήματα με το Galaxy S6 και τα βήματα για την επίλυσή τους. Στην άλλη μας ανάρτηση θα βρείτε 5 ασυνήθιστα προβλήματα με το Galaxy S6 και τις λύσεις τους.

Εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα μπαταρίας με το Galaxy S6, επισκεφθείτε εδώ για να λάβετε τις λύσεις.

Δείτε επίσης- Πώς να διορθώσετε το πρόβλημα εξάντλησης της μπαταρίας Galaxy S6

Προβλήματα και λύσεις WiFi

Η κακή συνδεσιμότητα Wi-Fi είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα με το Galaxy S6 που οι χρήστες άρχισαν να αντιμετωπίζουν. Η σύνδεση διακόπτεται απότομα και το αργό Wi-Fi είναι τα περισσότερα παράπονα από τους κατόχους Galaxy S6 στο φόρουμ. Ευτυχώς, υπάρχουν ορισμένοι τρόποι για να διορθώσετε αυτό το ζήτημα.

Βήμα 1: Επανεκκινήστε πρώτα το τηλέφωνό σας πατώντας και κρατώντας πατημένο το πλήκτρο λειτουργίας. Τρυπήστε ξανά το κλειδί για να ενεργοποιήσετε το τηλέφωνο. Είναι μια πολύ απλή διαδικασία, αλλά μερικές φορές διορθώνει το πρόβλημα Wifi.

Βήμα 2: Εάν το πρώτο βήμα δεν λειτουργεί, επανεκκινήστε το δρομολογητή σας εάν δεν γίνει για λίγες ημέρες. Αποσυνδέστε το δρομολογητή, περιμένετε 30 δευτερόλεπτα και συνδέστε τον. Μπορείτε επίσης να κάνετε το ίδιο πράγμα για το μόντεμ. Μπορείτε επίσης να ενημερώσετε το υλικολογισμικό του δρομολογητή, αλλά εάν δεν λειτουργεί, ακολουθήστε το επόμενο βήμα.

Βήμα 3: Τώρα είναι ώρα να ζητήσετε από τη συσκευή σας να ξεχάσει το δίκτυο Wifi. Για αυτό μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Συνδέσεις. Επιλέξτε Wifi εκεί, αγγίξτε το επιθυμητό δίκτυο και έπειτα πρέπει να επιλέξετε το Forget. Τώρα συνδέστε ξανά το δίκτυο Wifi.

Βήμα 4: Εάν το 3ο βήμα δεν λειτουργεί, κατευθυνθείτε στο Wifi, πατήστε Περισσότερα που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία και, στη συνέχεια, επιλέξτε Advanced. Βεβαιωθείτε ότι η επιλογή Επιτρέπει πάντα τη σάρωση είναι ενεργοποιημένη. Επίσης, ελέγξτε και υπομείνετε ότι το Keep Wifi On During Sleep έχει ρυθμιστεί σε Always.

Προβλήματα και λύσεις Bluetooth

Το ζήτημα Bluetooth είναι ένα άλλο κοινό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες του Galaxy S6.

Βήμα 1: Αυτοί οι χρήστες Galaxy S6 που αντιμετωπίζουν πρόβλημα Bluetooth, ενεργοποιούν και απενεργοποιούν πρώτα το Bluetooth. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Σύνδεση> Bluetooth. Ενεργοποιήστε το Bluetooth και μετά ενεργοποιήστε το μετά από λίγα δευτερόλεπτα. Εάν δεν λειτουργεί, ξεχάστε τη σύνδεση. Για αυτό, μεταβείτε στο Bluetooth από τις Ρυθμίσεις, αγγίξτε τη σύνδεση και, στη συνέχεια, πρέπει να επιλέξετε Ξεχάστε. Τώρα συνδεθείτε ξανά.

Βήμα 2: Εάν δοκιμάζετε τη σύνδεση Bluetooth στο αυτοκίνητο, πρέπει να συμβουλευτείτε το εγχειρίδιο του αυτοκινήτου για να επαναφέρετε το Bluetooth του αυτοκινήτου. Η διαδικασία είναι διαφορετική για κάθε μοντέλο. Αφού επαναφέρετε τη σύνδεση Bluetooth του αυτοκινήτου και ξεχάσετε τη σύνδεση Bluetooth Galaxy S6, επανασυνδέστε ξανά για να ελέγξετε αν λειτουργεί.

Βήμα 3: Εκκινήστε το Galaxy S6 σε ασφαλή λειτουργία εάν κανένα από τα παραπάνω βήματα δεν λειτουργεί. Θα σας επιτρέψει να ελέγξετε εάν οποιαδήποτε εφαρμογή τρίτου μέρους είναι ο ένοχος. Ακολουθήστε τα βήματα για την εκκίνηση του τηλεφώνου σας σε ασφαλή λειτουργία:

> Απενεργοποιήστε το Galaxy S6. Στη συνέχεια, πατήστε και κρατήστε πατημένο το πλήκτρο μείωσης έντασης και το κουμπί λειτουργίας.

> Αφήστε το κουμπί λειτουργίας μόλις ξεκινήσει το τηλέφωνο, αλλά μην αφήσετε το πλήκτρο μείωσης έντασης.

> Θα εμφανιστεί ένα κείμενο «Ασφαλής λειτουργία» στην κάτω αριστερή γωνία όταν το τηλέφωνο εισέλθει στην ασφαλή λειτουργία.

Προβλήματα και λύσεις GPS Galaxy S6

Ορισμένοι χρήστες του Galaxy S6 έχουν αναφέρει σχετικά με το ζήτημα του GPS. Ακολουθούν ορισμένες διορθώσεις που μπορείτε να δοκιμάσετε προτού ζητήσετε βοήθεια από το κέντρο σέρβις ή τον τεχνικό.

Βήμα 1: Όταν αντιμετωπίζετε πρόβλημα GPS με το Galaxy S6, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να μεταβείτε στην καρτέλα Ρυθμίσεις> Προσωπικά> Απόρρητο και ασφάλεια> Τοποθεσία> Μέθοδος τοποθεσίας. Τώρα προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε GPS, δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και Wi-Fi και προσπαθήστε να παρακολουθείτε την τοποθεσία σας. Εάν δεν είναι ακριβής, χρησιμοποιήστε δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και Wi-Fi και δοκιμάστε. Εάν τότε δεν είναι ακριβές, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε μόνο GPS. Ενεργοποιήστε την Τοποθεσία ενεργοποιημένη, στη συνέχεια απενεργοποιημένη και, στη συνέχεια, για να δείτε εάν λειτουργεί.

Βήμα 2: Εάν το παραπάνω βήμα δεν επιλύσει το ζήτημα, εκκινήστε το Galaxy S6 σε ασφαλή λειτουργία για να δείτε αν τυχόν εφαρμογές τρίτων προκαλούν το πρόβλημα.

Προβλήματα και λύσεις περιστροφής οθόνης Galaxy S6

Ορισμένοι χρήστες του Galaxy S6 έχουν αναφέρει το πρόβλημα της περιστροφής της οθόνης. Είναι ένα πολύ ενοχλητικό πρόβλημα και η Samsung αναγνώρισε αυτό το πρόβλημα.

Εάν δεν θέλετε να επιλύσετε το πρόβλημα μόνοι σας, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Samsung. Η Samsung δήλωσε ότι γνωρίζει αυτό το ζήτημα που επηρεάζει πολύ μικρό αριθμό χρηστών. Είπαν επίσης ότι όσοι αντιμετωπίζουν αυτό το ζήτημα τηλεφωνούν στο 1-800-SAMSUNG για βοήθεια.

Όσοι θέλουν να το λύσουν μόνοι τους, δοκιμάστε να επαναφέρετε το τηλέφωνο. Εάν δεν λειτουργεί, πραγματοποιήστε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Προβλήματα εφαρμογών και λύσεις της

Βήμα 1: Οι χρήστες του Galaxy S6 που αντιμετωπίζουν προβλήματα με εφαρμογές μπορούν να δοκιμάσουν μερικά βήματα. Πρώτα απ 'όλα, ενημερώστε την προβληματική εφαρμογή. Υπάρχει μια πιθανότητα ότι ο προγραμματιστής παρουσίασε μια διόρθωση σφαλμάτων που θα μπορούσε να λύσει το πρόβλημα.

Βήμα 2: Εγκαταστήστε ξανά την εφαρμογή που δημιουργεί πρόβλημα. Θα μπορούσε να λύσει το πρόβλημα.

Βήμα 3: Εάν το πρόβλημα παραμένει, επικοινωνήστε με τον προγραμματιστή της εφαρμογής και ενημερώστε τους για το πρόβλημα. Στη συνέχεια, μπορούν να εντοπίσουν το πρόβλημα και να το επιδιορθώσουν μέσω μιας ενημέρωσης.

Δείτε για περισσότερη βοήθεια

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found