Καλύτερες δυνατότητες του Google Pixel 2

Μετά τον προκάτοχό του Pixel, η Google κυκλοφόρησε την τελευταία ναυαρχίδα Pixel 2 τον Οκτώβριο. Το Pixel 2 είναι επίσης μια από τις πρώτες συσκευές που έχουν το Android Oreo ως λειτουργικό σύστημα. Το Pixel 2 είναι ένα καθαρό τηλέφωνο Android, επειδή θα είναι το πρώτο που θα λαμβάνει όλες τις ενημερώσεις από το Android. Το τηλέφωνο διαθέτει εξαιρετικές δυνατότητες και λαμβάνεται καλά μεταξύ των χρηστών. Αν σκοπεύετε να μάθετε περισσότερα για το smartphone και να το αγοράσετε, ακολουθεί μια λίστα με τις καλύτερες δυνατότητες του Google Pixel 2.

Διαβάστε επίσης - Συνηθισμένα προβλήματα Google Pixel και πώς να τα διορθώσετε

Λίστα των καλύτερων δυνατοτήτων του Google Pixel 2

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ

Το Pixel 2 διαθέτει πίσω κάμερα 12,2 megapixel και μπροστινή κάμερα 8 megapixel για τις selfies. Χρησιμοποιώντας μηχανική εκμάθηση, η κάμερα του smartphone δημιουργεί κατακόρυφη λειτουργία με έναν μόνο φακό. Η λειτουργία λειτουργεί και στην πίσω και στην μπροστινή κάμερα. Η υποστήριξη Motion Photo έχει επίσης συμπεριληφθεί στο τηλέφωνο. Η DxOMark σημείωσε τη φωτογραφική μηχανή Pixel 2 με 98. Λαμβάνετε ευκρινέστερες εικόνες σε περιβάλλον με χαμηλό φωτισμό.

Βοηθός Google

Δεν θα υπήρχε ένα τηλέφωνο καλύτερο από το Google που θα συνεργαζόταν με τον Βοηθό Google τόσο άψογα. Ο Βοηθός Google είναι μια από τις καλύτερες δυνατότητες που έχουν ενσωματωθεί στο Pixel 2. Απλώς πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη λέξη αφύπνισης "Ok Google" και να έχετε αμέσως τον εικονικό βοηθό στην υπηρεσία σας.

Ενεργό άκρο

Αναφέρεται ως Squeezable Sides, αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εκτέλεση διαφορετικών εργασιών. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τον Βοηθό Google με μια απαλή συμπίεση στο τηλέφωνο. Μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε τις κλήσεις χρησιμοποιώντας αυτήν τη λειτουργία - το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πιέσετε. Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα από τις Ρυθμίσεις> Εφαρμογές και Ειδοποιήσεις> Προεπιλεγμένες εφαρμογές> Υποστήριξη & Είσοδος φωνής> Ενεργό άκρο.

Επαυξημένης πραγματικότητας

Το Augmented Reality χρησιμοποιείται ήδη από αρκετές εταιρείες για να δουλέψει τέλεια προκειμένου να βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη. Αυτή είναι μια από τις πιο όμορφες δυνατότητες του Google Pixel 2. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εικόνες AR και να τοποθετήσετε εικονικά προγράμματα στον πραγματικό κόσμο για κοινωνικά μηνύματα και παιχνίδια.

Google Lens

Το Google Lens είναι μια συναρπαστική λειτουργία και όταν εστιάζετε την κάμερα του smartphone σας σε ορόσημα, εικόνες, κείμενο ή αριθμούς, το Google Lens το αναζητά και εμφανίζει τις λεπτομέρειες στο τηλέφωνό σας.

Παρόλο που υπάρχουν πολλά άλλα σημαντικά χαρακτηριστικά του Pixel 2, αυτά είναι μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα.

Διαβάστε επίσης - 5 πρώτα πράγματα που πρέπει να κάνετε με το νέο σας τηλέφωνο Google Pixel

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found