Τρόπος διόρθωσης κωδικού σφάλματος Samsung Galaxy S5 34

Ο κωδικός σφάλματος S5 34 είναι ένα πολύ κοινό σφάλμα. Η Samsung έχει καταλάβει τον κόσμο των κινητών, εφευρίσκοντας νέες συσκευές η μια μετά την άλλη και είναι περιττό να πούμε ότι όλες οι συσκευές τους είναι γεμάτες με εξαιρετικές δυνατότητες. Οι προδιαγραφές υλικού προσελκύουν τους λάτρεις του τηλεφώνου σε συσκευές Samsung και γι 'αυτό πολλοί χρήστες μεταβαίνουν στη Samsung. Το Samsung Galaxy S5 είναι μια από τις καλύτερες συσκευές που κυκλοφόρησε η Samsung και είναι επίσης γεμάτη με πολλές δυνατότητες.

Κωδικός σφάλματος Samsung Galaxy S5 34

Δείτε επίσης- Πώς να διορθώσετε το πρόβλημα μικροφώνου και Bluetooth στο Galaxy S5

Ωστόσο, ορισμένοι χρήστες του Samsung Galaxy S5 αντιμετωπίζουν ορισμένα προβλήματα. Ο κωδικός σφάλματος Samsung Galaxy S5 34 είναι ένας από αυτούς. Ένας μεγάλος αριθμός κατόχων Galaxy S5 αντιμετώπισαν αυτό το πρόβλημα και κάνει άλλους ανθρώπους να σκεφτούν πριν αγοράσουν αυτό το ακουστικό. Αυτό το σφάλμα εμφανίζεται κυρίως όταν οι χρήστες προσπαθούν να στείλουν μηνύματα κειμένου. Το τηλέφωνο καθυστερεί στην αποστολή SMS και μερικές φορές οι χρήστες δεν μπορούν να στείλουν μηνύματα κειμένου καθόλου ακόμη και αφού προσπαθήσουν αρκετές φορές, αλλά είναι σε θέση να λάβει τα μηνύματα. Ακολουθούν οι πιθανές διορθώσεις για το ζήτημα.

Πιθανές διορθώσεις για τον κωδικό σφάλματος Samsung Galaxy S5 34

Θα μπορούσαν να υπάρχουν αρκετοί λόγοι για το ζήτημα του κωδικού σφάλματος Samsung Galaxy S5 34. Θα μπορούσε να οφείλεται σε αλλαγή στην κατοικία ή στο ζήτημα του σήματος. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 • Αυτό που πρέπει να δοκιμάσετε πρώτα για να διορθώσετε το πρόβλημα είναι να ενημερώσετε το προφίλ σας PRL. Η έννοια του PRL είναι προτιμώμενη λίστα περιαγωγής.
 • Επίσης, προσπαθήστε να ενημερώσετε το προφίλ σας. Για αυτό απενεργοποιήστε το Galaxy S5, αφαιρέστε την κάρτα SIM και την κάρτα SD εάν χρησιμοποιείτε και αφήστε το τηλέφωνο σε αυτήν την κατάσταση για 5 λεπτά. Τώρα βάλτε τα πάντα πίσω και ενεργοποιήστε το τηλέφωνο. Στη συνέχεια, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Σχετικά με το τηλέφωνο> Ενημέρωση προφίλ και, στη συνέχεια, επιλέξτε.

www.youtube.com

 • Ίσως χρειαστεί επίσης να κάνετε μια κύρια επαναφορά για να διορθώσετε αυτό το ζήτημα. Αλλά φροντίστε να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας πρώτα, καθώς θα διαγράψει όλα τα δεδομένα σας από τη συσκευή.

Μόλις τελειώσετε με τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, στη συνέχεια προχωρήστε στη διαδικασία επαναφοράς εργοστασιακών ρυθμίσεων, δείτε πώς μπορείτε να το εκτελέσετε στο Galaxy S5 σας.

 • Απενεργοποιήστε πρώτα τη συσκευή σας.
 • Στη συνέχεια, κρατήστε πατημένο το κουμπί Home, Power και Volume Up για λίγα δευτερόλεπτα έως ότου εμφανιστεί το λογότυπο Android στην οθόνη.
 • Αφήστε τα κουμπιά τότε. Χρησιμοποιήστε το κουμπί μείωσης έντασης για να επισημάνετε τυχόν επιλογές και το πλήκτρο λειτουργίας για επιβεβαίωση. Έτσι, επισημάνετε την επιλογή επαναφοράς εργοστασιακών ρυθμίσεων και επιβεβαιώστε τη χρησιμοποιώντας το κουμπί λειτουργίας.
 • Στη συνέχεια, επιλέξτε "διαγραφή όλων των δεδομένων χρήστη" και επιβεβαιώστε τα.
 • Περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα για να δείτε την επιλογή «επανεκκίνηση συστήματος τώρα» και επιλέξτε το. Το τηλέφωνο θα επανεκκινηθεί τότε και πρέπει να το ρυθμίσετε ξανά από το μηδέν.

Μυστικοί κωδικοί Galaxy S5 για επαναφορές Master και άλλα

Εάν κανένα από αυτά δεν λειτουργεί για εσάς, επικοινωνήστε με την υποστήριξη πελατών, θα σας βοηθήσουν να επιλύσετε το ζήτημα του Samsung Galaxy S5 Error Code 34.

Λύση 2

Μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας και να επαναφέρετε το φάκελο EFS για να λύσετε αυτό το πρόβλημα. Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν αγνοήσει αυτήν την απλή λύση ενώ λειτούργησε για πολλούς.

Παρόλο που πολλοί χρήστες δεν γνωρίζουν αυτόν τον φάκελο EFS, περιέχει μερικές χρήσιμες πληροφορίες, όπως τον αριθμό IMEI και όταν το τηλέφωνο ενημερώνεται με προσαρμοσμένο λογισμικό ROM ή beta, ο φάκελος EFS διαγράφεται με αποτέλεσμα να μην υπάρχει σύνδεση στο δίκτυο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ή η επαναφορά αυτού του φακέλου EFS είναι σημαντική. Ωστόσο, έχει παρατηρηθεί ότι ορισμένοι χρήστες μπόρεσαν να απαλλαγούν από το ζήτημα του κωδικού σφάλματος Samsung Galaxy S5 34 κάνοντας απλά αυτά τα βήματα. Δείτε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας και να επαναφέρετε το φάκελο EFS στη συσκευή σας Galaxy S5.

 • Πρώτα, κατεβάστε μια εφαρμογή που ονομάζεται «EFS Pro». Αλλά πριν βεβαιωθείτε ότι το τηλέφωνό σας έχει ρίζες, διαφορετικά αυτό το εργαλείο δεν θα λειτουργήσει στη συσκευή.
 • Στη συνέχεια, κατεβάστε το Microsoft.NET Framework 4.0 στον υπολογιστή σας για να κάνετε την εφαρμογή EFS Pro να λειτουργεί στον υπολογιστή. Μετά τη λήψη, αποσυμπιέστε το αρχείο και εγκαταστήστε το στον υπολογιστή.
 • Συνδέστε τη συσκευή σας με τον υπολογιστή και στη συνέχεια χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο USB. Εκτελέστε το EFS Pro και ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά του φακέλου EFS. Αυτό είναι και η διαδικασία ολοκληρώθηκε.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found