Καλύτεροι δωρεάν ιστότοποι λήψης Mp3

Το Διαδίκτυο είναι το ιδανικό μέρος για να βρείτε συλλογές Mp3, ήχους κλήσης και ούτω καθεξής. Υπάρχουν πολλοί δωρεάν ιστότοποι λήψης μουσικής Mp3. Μερικά από αυτά είναι οργανωμένα επαγγελματικά τα τραγούδια, έτσι μπορείτε να έχετε εύκολη πρόσβαση σε αυτά. Άλλοι πωλούν νόμιμα την υπηρεσία ροής μουσικής και τραγούδια, όπως το iTunes, το AmazonMp3, το Npaster, το Google Music, το Spotify, το Rdio και άλλα. Εδώ, θα συζητήσουμε μόνο δωρεάν ιστότοπους λήψης Mp3, οι οποίοι προσφέρουν δωρεάν ροή και την επιλογή λήψης αρχείων Mp3.

Καλύτεροι δωρεάν ιστότοποι λήψης Mp3

www.last.fm

Πηγή: last.fm

Προς το παρόν, το Last.fm εξακολουθεί να είναι διαθέσιμο σε έκδοση beta, αλλά μπορείτε εύκολα να κατεβάσετε τη μουσική μέσω του πλαισίου αναζήτησης ή στην ενότητα Όλες οι δωρεάν λήψεις. Αυτός ο ιστότοπος έχει έναν πολύ καλό σχεδιασμό ιστοσελίδων με υπέροχα κινούμενα σχέδια. Μπορείτε να μεταβείτε στην ενότητα Ζωντανά για να βρείτε τα τραγούδια που παίχτηκαν πρόσφατα ή να αναζητήσετε ανά είδος και έτος μεταβαίνοντας στην ενότητα γράφημα. Είναι ωραία!

Το άλλο ενδιαφέρον πράγμα από το Last.fm είναι ότι μπορείτε να βρείτε την κοντινότερη μουσική εκδήλωσης από την τοποθεσία σας. Αυτός ο δωρεάν ιστότοπος λήψης μουσικής Mp3 αξίζει να επισκεφθείτε.

www.jamendo.com

Πηγή: jamendo.com

Το Jamendo είναι το μέρος για να κατεβάσετε όλα τα Mp3 για προσωπική χρήση, νόμιμα. Έχουν περίπου 500K μουσικές συλλογές από όλα τα είδη. Μπορείτε να βρείτε το αγαπημένο σας τραγούδι μεταβαίνοντας στο Discovery και να βρείτε κομμάτια, άλμπουμ και καλλιτέχνες στις πιο δημοφιλείς, τις περισσότερες λήψεις αυτήν την εβδομάδα, τις περισσότερες φορές αυτήν την εβδομάδα και τις τελευταίες κυκλοφορίες. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το τραγούδι για εμπορική ανάγκη, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του για να ρωτήσετε σχετικά με τη νομιμότητα. Αυτός ο ιστότοπος είναι απλός και εύκολος στην εξερεύνηση.

emp3world.to

Πηγή: emp3world.to

Ο σχεδιασμός μοιάζει με mp3skull.com. Σε αυτόν τον ιστότοπο μπορούμε να βρούμε το πλαίσιο αναζήτησης, τις κορυφαίες λήψεις, την τελευταία προσθήκη και τις τάσεις τώρα. Ο τρόπος λήψης της μουσικής είναι παρόμοιος με το mp3skull.com: πατήστε το αγαπημένο σας τραγούδι >> πατήστε το κουμπί Λήψη και στο παράθυρο αναπαραγωγής, κάντε δεξί κλικ και, στη συνέχεια, Αποθήκευση ως. Το θετικό πλεονέκτημα είναι ότι μπορείτε να κατεβάσετε ένα πλήρες άλμπουμ και ένα κουμπί ενσωμάτωσης ως σύνδεσμος αναπαραγωγής για τον ιστότοπό σας.

διαβάστε επίσης: Διαρροές Εικόνες των Lumia 950, Lumia 950 XL και αξεσουάρ Continuum Dock

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found