Πώς να διορθώσετε το σφάλμα Google Play Store 24

Εάν χρησιμοποιείτε μια συσκευή Android για έναν τελευταίο χρόνο ή περισσότερο, πρέπει να έχετε εγκαταστήσει τις ενημερώσεις KitKat 4.4 στο τηλέφωνό σας, καθώς αυτή η ενημέρωση ήταν διαθέσιμη για τις περισσότερες από τις συσκευές Android της τρέχουσας γενιάς. Οι ενημερώσεις συνοδεύτηκαν από πολλές νέες δυνατότητες και οι χρήστες σημείωσαν βελτίωση στην απόδοση. Αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν κάποια σφάλματα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες. Το σφάλμα Google Play Store 24 είναι ένα από αυτά. Αυτό το σφάλμα εμφανίζεται κυρίως όταν οι χρήστες προσπαθούν να ενημερώσουν ή να εγκαταστήσουν ορισμένες εφαρμογές στο Google Play. Εάν αντιμετωπίσατε το σφάλμα Google Play Store 24, τότε ίσως έχετε παρατηρήσει ότι αυτό το σφάλμα επηρεάζει τις εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες στο ART (Android RunTime).

Μεταξύ πολλών εφαρμογών, το WhatsApp είναι μια τέτοια εφαρμογή που επηρεάζεται από αυτό το σφάλμα 24. Ωστόσο, σε αυτήν την ανάρτηση θα συζητήσω τις μεθόδους για να διορθώσετε αυτό το σφάλμα Google Play Store 24. Ακολουθήστε τις και απαλλαγείτε από αυτό το σφάλμα.

Δείτε επίσης - Πώς να διορθώσετε το σφάλμα του Google Play store rpc

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα Google Play Store 24

Βήματα για τη διόρθωση του σφάλματος Google Play Store 24

Μέθοδος 1 : Αυτή η μέθοδος θα διορθώσει σίγουρα το σφάλμα, αλλά χρειάζεται root

> Πρώτα πρέπει να εγκαταστήσετε έναν διαχειριστή αρχείων, όπως το Root Manager.

> Περιηγηθείτε στην εσωτερική αποθήκευση android / data / com.whatsapp

> Στη συνέχεια, ο φάκελος με το όνομα com.whatsapp πρέπει να διαγραφεί.

> Τώρα εγκαταστήστε ξανά το WhatsApp από το Google Play store.

Μέθοδος 2 : Διαγράψτε τα ανεπιθύμητα αρχεία μέσω του Cleanmaster

> Εγκαταστήστε το Claenmaster στη συσκευή σας Android.

> Απεγκαταστήστε την εφαρμογή WhatsApp.

> Εκκινήστε το Claenmaster, αναζητήστε τα ανεπιθύμητα αρχεία και απλώς καθαρίστε τα. Εάν εντοπιστούν σημαντικά αρχεία από το Claenmaster, αποεπιλέξτε τα πριν διαγράψετε.

Μέθοδος 3

Αν οι δύο πρώτες μέθοδοι δεν επιλύσουν το σφάλμα Google Play Store 24, τότε πρέπει να πραγματοποιήσετε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Αλλά πριν από αυτό, δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας των σημαντικών δεδομένων και εφαρμογών στη συσκευή σας Android.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found