Πώς να διορθώσετε το «PIN ξεκλειδώματος δικτύου SIM» σε τηλέφωνα Android

Τα τηλέφωνα Android έχουν μεγάλη ζήτηση. Υπάρχουν διάφορες εταιρείες που κατασκευάζουν τηλέφωνα Android και μερικές από αυτές διαθέτουν κλείδωμα SIM. Το κλείδωμα SIM είναι ένας τεχνικός περιορισμός που είναι ενσωματωμένος σε smartphone GSM / CDMA από τους κατασκευαστές τους. Αυτό το κλείδωμα έχει δημιουργηθεί για τους παρόχους υπηρεσιών, ώστε να μπορούν να περιορίζουν τους χρήστες τους από τη χρήση των τηλεφώνων σε άλλα δίκτυα ή χώρες. Έτσι, εάν σας αρέσει ένα συγκεκριμένο κινητό και δεν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με διαφορετικό χειριστή SIM, έχουμε τρεις τρόπους για να διορθώσετε το "SIM Network Unlock PIN" σε τηλέφωνα Android.

Διαβάστε επίσης- Κορυφαίες καλύτερες εφαρμογές παράδοσης φαγητού για Android

Διορθώστε το "PIN ξεκλειδώματος δικτύου SIM" σε τηλέφωνα Android

Ένας κωδικός ξεκλειδώματος δικτύου SIM μπορεί να ξεκλειδωθεί χρησιμοποιώντας το λογισμικό. Ακολουθούν τρία λογισμικά και εφαρμογές που είναι αξιόπιστες και λειτουργούν άψογα όταν πρόκειται για το «SIM Network Unlock PIN» σε τηλέφωνα Android.

Μέθοδος 1: Επιδιόρθωση προβλήματος "SIM Unlock PIN PIN" Χρήση λογισμικού Android SIM Unlock

 • Πραγματοποιήστε λήψη και εκκίνηση του λογισμικού
 • Συνδέστε το smartphone σας σε έναν υπολογιστή / φορητό υπολογιστή χρησιμοποιώντας ένα USB. Ενεργοποιήστε τον εντοπισμό σφαλμάτων USB, ώστε το τηλέφωνό σας να εντοπίζεται αυτόματα από το λογισμικό. Τώρα κάντε κλικ στο Επόμενο.
 • Ρυθμίστε τη συσκευή σας σε Λειτουργία σέρβις / Ρυθμίσεις USB / Διαγνωστικό πληκτρολογώντας ## 3424 # / * # 0808 # / # 9090 #. Πρέπει να επιλέξετε M + MODEM + ADB ή UART [*] ή CDMAMODEM στο smartphone σας. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Ξεκλείδωμα. Το λογισμικό θα ξεκινήσει τη διαδικασία για να ξεκλειδώσετε την κάρτα SIM. Θα πάρει λίγο χρόνο.
 • Μόλις ξεκλειδωθεί το τηλέφωνο πρέπει να το επαναφέρετε στην κανονική λειτουργία. Πληκτρολογήστε # 3424 # ή # 9090 # ή * # 0808 # στο τηλέφωνό σας και επιλέξτε MTP + ADB ή USB [*] ή PDA στο κρυφό μενού και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Επόμενο. Αυτό θα επαναφέρει το τηλέφωνό σας σε κανονική λειτουργία.

Λήψη Android SIM Ξεκλείδωμα

Μέθοδος 2: Ξεκλείδωμα GalaxSim

Το GalaxSIM είναι μια εφαρμογή την οποία μπορείτε να κατεβάσετε από το Google Play store. Όταν είναι εγκατεστημένο στο τηλέφωνο που χρειάζεται SIM Ξεκλείδωμα, επιτρέψτε στην εφαρμογή να εκτελείται στη συσκευή σας.

 • Η εφαρμογή θα εμφανίσει την κατάσταση του τηλεφώνου σας Android - κλειδωμένο ή ξεκλείδωτο.
 • Θα υπάρχει μια επιλογή ακριβώς κάτω από την κατάσταση κλειδώματος αποθεμάτων που λέει - Ξεκλείδωμα. Κάντε κλικ σε αυτήν την επιλογή για να ξεκλειδώσετε την κάρτα SIM.
 • Χρειάζονται μόνο λίγα δευτερόλεπτα για να ολοκληρωθεί η διαδικασία.
 • Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα δίκτυο SIM της επιλογής σας.

Λήψη GalaxSim Ξεκλείδωμα

Μέθοδος 3: Ξεκλειδώστε το τηλέφωνό σας γρήγορα και με ασφάλεια

Αυτή είναι μια υπηρεσία επί πληρωμή αλλά αξιόπιστη. Μπορείτε εύκολα να λύσετε το πρόβλημα του "SIM Network Unlock PIN" σε τηλέφωνα Android.

 • Πρέπει να κάνετε λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής στο τηλέφωνό σας
 • Υπάρχει μια φόρμα που πρέπει να συμπληρώσετε. Οι λεπτομέρειες περιλαμβάνουν κυρίως το μοντέλο του τηλεφώνου, του δικτύου ή του τηλεφώνου σας, τη χώρα από την οποία αγοράσατε και το IMEI του τηλεφώνου σας.
 • Το επόμενο βήμα είναι η πληρωμή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το PayPal, την πιστωτική κάρτα, το Skrill ή το CoinBase για να πραγματοποιήσετε μια πληρωμή.
 • Στη συνέχεια, θα λάβετε τον κωδικό για να ξεκλειδώσετε το τηλέφωνό σας. Μόλις τελειώσετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κάρτα SIM σε οποιοδήποτε δίκτυο.

Λήψη Ξεκλειδώστε το τηλέφωνό σας γρήγορα και με ασφάλεια

Όλοι αυτοί οι τρόποι είναι εύκολοι και αξιόπιστοι. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε από αυτά για να ξεκλειδώσετε την κάρτα SIM του τηλεφώνου σας Android.

Διαβάστε επίσης- Καλύτερες εφαρμογές Android για μικρά παιδιά

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found