Πώς να επιδιορθώσετε ζητήματα Wi-Fi iPhone 6 ή γκρίζα ή αμυδρό

Η αντιμετώπιση προβλημάτων Wi-Fi στο iPhone 6 είναι κάτι που αντιμετώπισαν πολλοί χρήστες. Μερικά από τα πιθανά ζητήματα είναι:

 • Το Wi-Fi δεν μπορεί να εντοπίσει σημείο πρόσβασης Wi-Fi και συνεχίζει να αναζητά συνεχώς.
 • Μπορεί να βρει hotspot wifi, αλλά δεν μπορεί να συνδεθεί σε αυτό.
 • Μπορεί να συνδεθεί στο σημείο πρόσβασης Wi-Fi, αλλά δεν μπορεί να συνδεθεί στο Διαδίκτυο.
 • Κουμπί εναλλαγής Wi-Fi στη ρύθμιση γκρίζα ή αμυδρό.

Εδώ, θα μοιραστούμε δύο μεθόδους που μπορείτε να δοκιμάσετε για να διορθώσετε τα προβλήματα, τη μέθοδο DIY και τη μέθοδο Expert.

Αποποίηση ευθυνών Technobezz: Η Technobezz δεν θα θεωρηθεί υπεύθυνη για τυχόν ζητήματα που ενδέχεται να εμφανιστούν κατά τη δοκιμή αυτής της μεθόδου αντιμετώπισης προβλημάτων. Εάν επιλέξετε να το κάνετε ούτως ή άλλως, θα το κάνετε με δική σας ευθύνη.

Πριν ξεκινήσετε, σας προτείνω:

 • Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του iPhone 6, Βλέπε - Ultimate Guide Πώς να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας για iPhone 6 και iPhone 6 plus σε Mac / PC
 • Εάν το iPhone 6 σας εξακολουθεί να καλύπτεται από εγγύηση, έχετε το πλήρες δικαίωμα να αναφέρετε το πρόβλημά σας πριν ή μετά τη δοκιμή αυτής της μεθόδου DIY. Επικοινωνήστε με την Applecare ή τον πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο πάροχο υπηρεσιών της Apple ή μέσω ενός μπαρ ιδιοφυΐας στο Apple Store.
Διαβάστε επίσης - Τρόπος διόρθωσης μη έγκυρης κάρτας SIM iPhone 6 μετά την ενημέρωση του ζητήματος iOS 8.2

Κάντε τη μέθοδο σας (DIY)

Συγουρεύομαι:

 • Βεβαιωθείτε ότι το πρόβλημα wifi στο iPhone 6 εμφανίζεται σε όλα τα σημεία πρόσβασης Wi-Fi.
 • Εάν το ζήτημα παρουσιάζεται σε συγκεκριμένα σημεία πρόσβασης, όπως το σπίτι ή το γραφείο σας, επικοινωνήστε με τον πάροχο Wi-Fi.

Αντιμετώπιση προβλημάτων iOS

 • Επανεκκινήστε το iPhone σας πατώντας και κρατώντας πατημένο το κουμπί λειτουργίας και αρχικής οθόνης μέχρι να γίνει επανεκκίνηση.
 • Απενεργοποιήστε το iPhone πατώντας το κουμπί λειτουργίας "Slide Power Off" εμφανίζεται και, στη συνέχεια, σύρετε το προς τα δεξιά. Στη συνέχεια, ενεργοποιήστε ξανά το τηλέφωνο.
 • Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις - Λειτουργία αεροπλάνου (σύρετε το On και περιμένετε περίπου 15 δευτερόλεπτα και, στη συνέχεια, απενεργοποιήστε το ξανά).
 • Απενεργοποίηση υπηρεσίας δικτύου Wi-Fi. Αυτή η υπηρεσία είναι συνδεδεμένη στο δίκτυο υπηρεσίας τοποθεσίας. Παω σε:

Ρυθμίσεις - Απόρρητο - Υπηρεσία τοποθεσίας - Υπηρεσία συστήματος (απενεργοποιήστε την).

 • Εάν το iPhone σας μπορεί να συνδεθεί σε Wi-Fi, αλλά δεν μπορεί να μείνει, δοκιμάστε το "Forget Network"

Ρυθμίσεις - Wi-Fi - αγγίξτε το όνομα κεντρικού υπολογιστή wifi και, στη συνέχεια, πατήστε Ξεχάστε αυτό το δίκτυο.

Εάν η σύνδεση στο Διαδίκτυο εξακολουθεί να μην λειτουργεί, αλλάξτε το DNS σε αυτό το όνομα κεντρικού υπολογιστή wifi. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις - Wi-Fi - πατήστε το όνομα του κεντρικού υπολογιστή wifi και, στη συνέχεια, μετακινηθείτε μέχρι να βρείτε το DNS, αγγίξτε το. Αλλάξτε το DNS που χρησιμοποιείται πιο συχνά όπως το DNS google 8.8.8.8 ή άλλο openDNS.

  • Επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου iPhone. Ρυθμίσεις - Γενικά - Επαναφορά - Επαναφορά όλων των ρυθμίσεων δικτύου.
  • Διαγράψτε όλο το περιεχόμενο και τις ρυθμίσεις. Ρυθμίσεις - Γενικά - Επαναφορά - Διαγραφή όλου του περιεχομένου και των ρυθμίσεων.
  • Επαναφέρετε το iPhone. Συνδέστε το iPhone σε Mac / PC και, στη συνέχεια, ξεκινήστε το iTunes. Πατήστε "Εμπιστοσύνη" στο iPhone σας εάν εμφανιστεί ένα αναδυόμενο μήνυμα. Το iPhone σας θα εντοπιστεί στο iTunes και στην περίληψη της καρτέλας κάντε κλικ στην επαναφορά. Θα γίνει λήψη του υλικολογισμικού πρώτα και θα πρέπει να περιμένετε να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Διαβάστε επίσης - Τρόπος επίλυσης του προβλήματος τυχαίας επανεκκίνησης του iPhone 6

Μέθοδος ειδικών

Έλεγχος και αντιμετώπιση προβλημάτων υλικού

Εάν οι προηγούμενες λύσεις δεν έλυσαν το πρόβλημα, μεταβείτε στο κατάστημα της Apple, ειδικά εάν η συσκευή σας εξακολουθεί να είναι υπό εγγύηση. Η Apple θα δώσει μια αντικατάσταση για το iPhone 6 σας, αυτό είναι ένα τυπικό πρόβλημα για το πρόβλημα Wi-Fi, μια αντικατάσταση με το νέο, εάν δεν έκαναν μια αντιμετώπιση προβλημάτων υλικού μέσα ή θα αντικαταστήσουν ένα συγκεκριμένο μέρος

Εάν όχι, μπορείτε να δοκιμάσετε τη λύση υλικού.

Ένα μέρος που έχει σημασία εδώ είναι το wifi IC, το οποίο βρίσκεται στον πίνακα λογικής. Για να το διορθώσετε, θα χρειαστείτε σταθμό επανεπεξεργασίας ζεστού αέρα, ώστε να μπορείτε να θερμάνετε το εξάρτημα.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found