Πώς να επαναφέρετε ένα κατεψυγμένο Samsung Galaxy S7

Το μεγαλείο του Samsung Galaxy S7 δεν είναι κρυμμένο. Η κορυφαία σχεδίαση αλουμινίου και το γεμάτο γυαλί σημαίνει ότι η μπαταρία του smartphone δεν είναι αφαιρούμενη, η οποία έχει θέσει πολλά ερωτήματα σχετικά με τον τρόπο επανεκκίνησης του Samsung Galaxy S7 εάν παγώσει. Το σφάλμα θα κάνει την οθόνη να γίνει μαύρη και θα αποκρίνεται. Για ορισμένες συσκευές, ο ήχος θα είναι φυσιολογικός, αλλά η οθόνη δεν θα ενεργοποιηθεί.

Υπάρχουν πολλοί χρήστες που αντιμετώπισαν αυτό το πρόβλημα και γι 'αυτό έχουμε αναφέρει μερικές από τις λύσεις για να δείξουμε πώς να επαναφέρετε ένα κατεψυγμένο Samsung Galaxy S7.

Διαβάστε επίσης: Πώς να εκκαθαρίσετε την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής και τα δεδομένα στο Galaxy S7

Πριν προχωρήσετε στις λύσεις:

  • Βεβαιωθείτε ότι το Samsung Galaxy S7 διαθέτει μπαταρία τουλάχιστον 5%. Εάν το επίπεδο της μπαταρίας είναι μικρότερο από 5%, το smartphone σας δεν θα ενεργοποιηθεί μετά την επανεκκίνηση.

Βήματα για την επαναφορά ενός κατεψυγμένου Samsung Galaxy S7

Λύση 1

Μια προσωρινή επιδιόρθωση θα μπορούσε να είναι να κρατήσετε πατημένο το πλήκτρο μείωσης έντασης και το κουμπί λειτουργίας για λίγα δευτερόλεπτα. Αυτό θα επανεκκινήσει το Samsung Galaxy S7 και η οθόνη σας θα αρχίσει να λειτουργεί ξανά.

Πηγή - visihow.com

Λύση 2

Μερικές φορές ο παραπάνω τρόπος αντιμετώπισης μπορεί να επαναφέρει το πρόβλημα μιας παγωμένης οθόνης, οπότε μπορείτε να κρατήσετε μαζί τα κουμπιά Home, Power και Volume up για λίγα δευτερόλεπτα, θα δείτε το λογότυπο Samsung στην οθόνη μετά το οποίο θα είναι το μενού ανάκτησης αποκάλυψε. Χρησιμοποιώντας το κουμπί αύξησης έντασης, επισημάνετε το σύστημα επανεκκίνησης και τέλος, το κουμπί λειτουργίας για να ορίσετε αυτήν την επιλογή.

Οι παραπάνω λύσεις είναι πολύ απλές και θα επαναφέρουν εύκολα μια κατεψυγμένη συσκευή. Εάν βρείτε το τηλέφωνό σας να μην επανεκκινήσει, συνδέστε το σε μια πηγή τροφοδοσίας και αφήστε τη μπαταρία να φορτιστεί για περίπου 30 λεπτά και, στη συνέχεια, εκτελέστε τις παραπάνω λύσεις.

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε: Πώς να εκκινήσετε το Samsung Galaxy S7 Edge σε ασφαλή λειτουργία

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found