Πώς να κερδίσετε χρήματα στο GTA 5 - Υπάρχουν κόλπα και απατεώνες;

Το GTA 5 είναι ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια της Rockstar Games. Είναι ένα παιχνίδι ανοιχτού κόσμου και μπορείτε να ανταλλάξετε μεταξύ τριών χαρακτήρων. Το παιχνίδι, όπως και άλλοι τίτλοι Grand Theft Auto, έχει απατεώνες χρησιμοποιώντας τους οποίους μπορείτε να ξεκλειδώσετε πράγματα που διαφορετικά θα μπορούσαν να είναι πόνο για να αποκτήσετε τα χέρια σας. Ωστόσο, σε αντίθεση με άλλα παιχνίδια GTA, το GTA 5 δεν έχει εξαπατήσει για να κερδίσει χρήματα. Τα χρήματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να αγοράσουν ρούχα, όπλα, αυτοκίνητα και πολλά άλλα στο παιχνίδι. Το να μην υπάρχει εξαπάτηση για να κερδίσετε μετρητά μπορεί να είναι πρόβλημα, καθώς τα χρήματα είναι λιγοστά τις πρώτες ώρες του παιχνιδιού. Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε κόλπα χρησιμοποιώντας τα οποία μπορείτε να κερδίσετε μετρητά στο GTA 5.

Γιατί δεν υπάρχει εξαπάτηση για να κερδίσετε χρήματα στο GTA 5;

Όπως γνωρίζετε, σε παλαιότερες εκδόσεις του GTA όπως το GTA Vice City και το GTA 3, υπήρξαν απατεώνες για την απόκτηση χρημάτων. Δεν έχετε αυτήν την πολυτέλεια στο GTA 5 λόγω του μίνι παιχνιδιού του Χρηματιστηρίου. Το χρηματιστήριο είναι μια νέα ιδέα που εισάγεται στο GTA 5 όπου οι παίκτες μπορούν να αγοράσουν μετοχές συγκεκριμένων εταιρειών.

Για να κάνει το χρηματιστήριο ακόμα πιο ρεαλιστικό, η Rockstar Games το έχει σχεδιάσει έτσι ώστε το χρηματιστήριο να είναι το ίδιο σε κάθε παρουσία του παιχνιδιού. Αυτό σημαίνει ότι το χρηματιστήριο ενός παίκτη μπορεί να επηρεαστεί από έναν άλλο. Εάν υπήρχαν απατεώνες χρημάτων στο παιχνίδι, ο παίκτης που χρησιμοποιεί cheats θα μπορούσε να ελέγχει εύκολα το χρηματιστήριο και θα ήταν άδικο για τους παίκτες που παίζουν χωρίς cheats. Ως εκ τούτου, ο Rockstar αποφάσισε να μην συμπεριλάβει ένα cheat χρημάτων στο παιχνίδι.

GTA 5 Money Tricks για υπολογιστές, XBOX και PS4

Ο λόγος για τον οποίο οι εξαπατήσεις χρημάτων αποκλείστηκαν στο παιχνίδι είναι ότι μπορούν να βοηθήσουν τους παίκτες να κερδίσουν χρήματα γρήγορα. Μπορείτε να ολοκληρώσετε τις αποστολές δολοφονίας στο χρηματιστήριο που έδωσε ο Lester για να χειριστείτε τις τιμές των μετοχών και να πάρετε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό για να επενδύσετε στο χρηματιστήριο και να κάνετε τον εαυτό σας πλούσιο. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να αποχωρήσετε από τις αποστολές δολοφονίας στο χρηματιστήριο έως ότου ολοκληρώσετε τις υπόλοιπες αποστολές τρόπου ιστορίας.

Το χρηματιστήριο επηρεάζεται λόγω αυτών των αποστολών δολοφονίας. Μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτό και να κερδίσετε κάποια χρήματα για τον εαυτό σας. Πρέπει να επενδύσετε σε συγκεκριμένα αποθέματα πριν από την αποστολή και μόλις ολοκληρωθεί η εργασία, μπορείτε να δείτε τις τιμές να αλλάζουν και θα έχετε κέρδος. Αν θέλετε να μάθετε πού πρέπει να επενδύσετε, μην ανησυχείτε καθώς ο ίδιος ο Λέστερ το λέει αυτό καθ 'όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Έτσι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το χρηματιστήριο προς όφελός σας στο GTA 5. Το ίδιο κόλπο ισχύει για την απόκτηση χρημάτων στο GTA 5 Online όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα χρήματα για να αγοράσετε αυτοκίνητα, ρούχα, όπλα και άλλα.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found