Συμβουλές και κόλπα Samsung Galaxy S8

Τόσο τα μοντέλα smartphone Samsung Galaxy S8 όσο και Galaxy S8 Plus είναι τα καλύτερα της σειράς του. Προσφέρουν την ίδια εμπειρία χρήστη. Οι μόνες διαφορές και στα δύο μοντέλα smartphone είναι στο μέγεθος και στις προδιαγραφές της μπαταρίας. Εκτός από αυτό, και οι δύο τρέχουν στο λειτουργικό σύστημα Android Nougat 7.0 μαζί με την παρουσία της τελευταίας έκδοσης TouchWiz UI από τη Samsung. Εάν έχετε τα χέρια σας στη σειρά Samsung Galaxy S8, τότε πρέπει να γνωρίζετε ορισμένες συμβουλές και κόλπα του Samsung Galaxy S8 για να μεγιστοποιήσετε την εμπειρία σας από τη χρήση του τηλεφώνου. Ακολουθούν μερικές από τις κορυφαίες κρυφές δυνατότητες του Samsung Galaxy S8 που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε.

Δείτε επίσης: Πώς να ρυθμίσετε και να χρησιμοποιήσετε το Bixby στο Galaxy S8

Οι καλύτερες συμβουλές και κόλπα Samsung Galaxy S8

Ενεργοποίηση Edge Lighting

Ο φωτισμός Edge είναι ένα από τα πιο καινοτόμα χαρακτηριστικά που προσφέρει το smartphone. Εάν στο παρελθόν έχετε χρησιμοποιήσει κάποια από τις συσκευές Samsung Edge, τότε πρέπει να γνωρίζετε τη λειτουργία φωτισμού Samsung Edge. Αυτή η δυνατότητα είναι επίσης ενσωματωμένη στα μοντέλα Samsung Galaxy S8 και Galaxy S8 smartphone. Η δυνατότητα φωτισμού Samsung Galaxy S8 edge είναι πολύ προηγμένη καθώς αυτό το νέο μοντέλο δεν είναι καμπύλο όπως τα μοντέλα Samsung Edge. Και μόνο και μόνο επειδή το μοντέλο Galaxy S8 δεν είναι καμπύλο, η δυνατότητα φωτισμού άκρων δεν είναι τόσο φωτεινή όσο στα προηγούμενα μοντέλα. Ωστόσο, αξίζει να ενεργοποιήσετε τη δυνατότητα φωτισμού άκρων και στο μοντέλο Samsung Galaxy S8. Θα αποδειχθεί πολύ ωφέλιμο.

Εάν θέλετε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία φωτισμού άκρης Samsung Galaxy S8, τότε πρέπει να προχωρήσετε στις Ρυθμίσεις και, στη συνέχεια, να αναζητήσετε την καρτέλα Εμφάνιση. Στην ενότητα Display, οι χρήστες μπορούν να κάνουν κλικ στο εικονίδιο Edge Screen και στη συνέχεια να ενεργοποιήσουν το Edge Lighting από κάτω. Από αυτήν την ενότητα, οι χρήστες μπορούν να αποφασίσουν εάν επιθυμούν να εμφανίσουν τη δυνατότητα φωτισμού άκρης όταν η οθόνη είναι ενεργοποιημένη όταν η οθόνη είναι απενεργοποιημένη ή πάντα στα smartphone τους.

 

Προσαρμογή των μεγεθών εικονιδίων στην αρχική οθόνη

Για όσους δεν το ήξεραν, μπορούν να προσαρμόσουν το μέγεθος των διαφορετικών εικονιδίων που υπάρχουν στην αρχική οθόνη. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί πατώντας κάτω στον πίνακα της αρχικής οθόνης. Μόλις το κάνετε αυτό, μπορείτε στη συνέχεια να πατήσετε στις Ρυθμίσεις της αρχικής οθόνης. Στην ενότητα ρυθμίσεων, μπορείτε να προσαρμόσετε το πλέγμα της αρχικής οθόνης. Υπάρχουν επίσης διάφορες επιλογές μεγέθους από τις οποίες μπορεί να διαλέξει ο χρήστης. Μερικές από τις κοινές επιλογές μεγέθους που προσφέρονται είναι 4 X 5, 4 X 6 και 5 X 5. Εκτός από το μέγεθος των εικονιδίων στην αρχική οθόνη, το πλέγμα οθόνης της εφαρμογής μπορεί επίσης να τροποποιηθεί. Αυτό μπορεί να τροποποιηθεί από 4 X 5 σε 4 X6 ή 5 X 6. Αυτή είναι μια άλλη σημαντική συμβουλή Samsung Galaxy S8 που θα μπορούσε να είναι χρήσιμη για τους χρήστες.

 

Αλλαγή των μασκών οθόνης στο σαρωτή Iris

Η προεπιλεγμένη ρύθμιση που είναι διαθέσιμη για ξεκλείδωμα των Samsung Galaxy S8 και Galaxy S8 Plus με το σαρωτή Iris του smartphone έρχεται με μια εξαιρετικά εντυπωσιακή βιομετρική δυνατότητα. Επιπλέον, με τη βοήθεια των πρόσφατων συμβουλών και κόλπων του Samsung Galaxy S8, έχει σημειώσει συναρπαστικές εξελίξεις στο σαρωτή Iris του smartphone. Η εταιρεία έχει προσθέσει ενδιαφέρουσες μάσκες οθόνης κινουμένων σχεδίων στο σαρωτή Iris. Οι χρήστες του Samsung Galaxy S8 μπορούν να ενεργοποιήσουν αυτήν τη ρύθμιση μεταβαίνοντας στην εφαρμογή ρυθμίσεων και στη συνέχεια προχωρώντας στην επιλογή "Κλείδωμα οθόνης και ασφάλεια". Κάτω από αυτό, μπορούν να αναζητήσουν το "Iris Scanner" και μετά το "Preview screen mask". Τώρα, μπορούν να επιλέξουν τη «μάσκα». Μόλις ενεργοποιηθεί αυτό το μοναδικό χαρακτηριστικό του Galaxy S8, οι χρήστες μπορούν να παρατηρήσουν μερικές αστείες και συναρπαστικές επιλογές κινουμένων σχεδίων για το σαρωτή Iris.

Δημιουργία κινούμενων GIF με το Smart Select Edge Panel

Με τη βοήθεια των μοντέλων Samsung Galaxy S8 και Galaxy S8 Plus, γίνεται πολύ πιο εύκολο για τη δημιουργία κινούμενων GIF. Για να ενεργοποιηθεί το ίδιο, οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιήσουν τον πίνακα Smart Select Edge. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μεταβαίνοντας στην εφαρμογή Ρυθμίσεις και μετά προχωρώντας στην ενότητα "Εμφάνιση". Κάτω από αυτό, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν "Edge Screen" και στη συνέχεια "Edge Panels". Αυτό θα επέτρεπε στο Smart Select Edge Panel του smartphone τους ελέγχοντας το Smart Select Edge panel όπως επισημαίνεται στο συγκεκριμένο μενού. Αφού ενεργοποιήσουν το ίδιο, οι χρήστες μπορούν να ανοίξουν την εφαρμογή που θα ήθελαν να χρησιμοποιήσουν για τη δημιουργία κινούμενων GIF. Η εφαρμογή θα μπορούσε να είναι Netflix ή YouTube. Το χαρακτηριστικό της δημιουργίας κινούμενων GIF επιτρέπει στους χρήστες smartphone να καταγράφουν το ίδιο για περίπου 15 δευτερόλεπτα.

Όταν οι χρήστες άρχισαν να παίζουν ένα συγκεκριμένο βίντεο από το YouTube ή το Netflix, οι χρήστες μπορούν στη συνέχεια να το σύρουν στο πλαίσιο Edge από την άκρη της οθόνης. Στη συνέχεια, μπορούν να μετακινηθούν στον πίνακα Έξυπνη επιλογή. Το κουμπί Animation πρέπει να πατηθεί. Μόλις οι χρήστες πατούσαν το κουμπί Animation, θα συναντούσαν ένα παράθυρο με δυνατότητα αλλαγής μεγέθους στην οθόνη του τηλεφώνου. Από εκεί, μπορούν να ορίσουν την ποιότητα εγγραφής του συγκεκριμένου GIF. Η υψηλή ποιότητα κυμαίνεται σε περίπου 10 MB και η κανονική ποιότητα κυμαίνεται σε περίπου 4 MB. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό που προσφέρεται από τα smartphone Samsung Galaxy S8 και Galaxy S8 Plus.

Προσαρμογή του "Πάντα" στην οθόνη

Ως χρήστης Samsung Galaxy S8 ή Galaxy S8 Plus, πρέπει να έχετε παρατηρήσει ότι η οθόνη και των δύο smartphone είναι πάντα ενεργοποιημένη στη λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης. Η λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης χρησιμοποιείται για την εμφάνιση της ημερομηνίας, της ώρας, των ειδοποιήσεων εφαρμογών και των στοιχείων ελέγχου μέσων στην ενότητα εμφάνισης του τηλεφώνου.

Μία από τις καλύτερες συμβουλές και κόλπα του Samsung Galaxy S8 είναι ότι μπορείτε να προσαρμόσετε το "Πάντα" στην οθόνη του smartphone σας. Για αυτό, θα πρέπει να μεταβείτε στις "Ρυθμίσεις" του τηλεφώνου. Στη συνέχεια, μπορείτε να προχωρήσετε στην επιλογή "Κλείδωμα οθόνης και ασφάλεια" κάτω από την οποία θα βρείτε το εικονίδιο "Πάντα στην οθόνη". Σε αυτό το μενού, μπορείτε στη συνέχεια να προσαρμόσετε τη συνολική διάταξη του ρολογιού του τηλεφώνου, το φόντο και τα χρώματα της φωτογραφίας και πολλά άλλα. Εκτός από αυτό, οι χρήστες μπορούν επίσης να ορίσουν την ώρα κατά την οποία θέλετε να απενεργοποιήσετε τη συγκεκριμένη λειτουργία. Αυτή η λειτουργία είναι βολική σε περίπτωση που δεν θέλετε να εμφανίζεται η οθόνη και να ανάβει ακόμα και όταν κοιμάστε.

Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση και ρύθμιση των πάνελ Edge

Τα Edge Panels που υπάρχουν στα Samsung Galaxy S8 και Galaxy S8 Plus είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμα. Οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιήσουν και να απενεργοποιήσουν το Edge Panel μεταβαίνοντας στην εφαρμογή Ρυθμίσεις στο τηλέφωνο. Μόλις φτάσουν εκεί, μπορούν να προχωρήσουν στο Display> Edge Screen> Edge Panels. Μόλις φτάσουν στην ενότητα Edge Panels, οι χρήστες μπορούν στη συνέχεια να ενεργοποιήσουν ή να απενεργοποιήσουν το ίδιο.

Μόλις οι χρήστες ενεργοποιήσουν τα Edge Panels, μπορούν να αποφασίσουν εάν θέλουν να το χρησιμοποιήσουν στα δεξιά ή στα αριστερά. Αυτή η δυνατότητα είναι πολύ διαμορφώσιμη και μπορεί να γίνει με το άνοιγμα της οθόνης Edge. Μετά από αυτό, μπορεί να πατηθεί το εικονίδιο με το γρανάζι. Από εδώ, οι χρήστες θα πρέπει να ανοίξουν το εικονίδιο "Περισσότερες επιλογές" κάνοντας κλικ στο μενού με τις τρεις κουκκίδες. Μετά από αυτό, μπορούν να κάνουν κλικ στις ρυθμίσεις "λαβή" και στη συνέχεια να αλλάξουν τη θέση είτε προς τα αριστερά είτε προς τα δεξιά σύμφωνα με την επιλογή τους. Κάτω από τις Ρυθμίσεις λαβής, οι χρήστες μπορούν επίσης να προσαρμόσουν τις δυνατότητες διαφάνειας, δόνησης και μεγέθους.

Ενεργοποίηση της λειτουργίας εξοικονόμησης ενέργειας

Εάν θέλετε να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας στα μοντέλα Samsung Galaxy S8 και Galaxy S8 Plus, τότε αυτό είναι επίσης μία από τις σημαντικές συμβουλές και κόλπα του Samsung Galaxy S8. Η προσαρμογή στη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας μπορεί να γίνει με μεγάλη ευκολία. Μπορείτε να δείτε τη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας κάτω από το εικονίδιο Ρυθμίσεις του smartphone. Στην περιοχή Ρυθμίσεις, μπορείτε να προχωρήσετε στη Συντήρηση συσκευής και, στη συνέχεια, να προχωρήσετε στην ενότητα Μπαταρία. Κάτω από το εικονίδιο της μπαταρίας, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν είτε το Max είτε το Mid για να επεκτείνουν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του smartphone σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Όταν οι χρήστες έκαναν την επιλογή Max, θα απενεργοποιούσαν τις μέγιστες εφαρμογές που θα τρέχουν αυτήν τη στιγμή στο smartphone. Αυτό αντικατοπτρίζει απλώς μια κενή οθόνη. Με αυτήν τη λειτουργία, το smartphone μπορεί να επιβιώσει για μερικές ακόμη ώρες ακόμη και με ένα μονοψήφιο ποσοστό της μπαταρίας του τηλεφώνου. Ομοίως, όταν οι χρήστες κάνουν χρήση της επιλογής Mid, θα μειώσει τη συνολική φωτεινότητα του τηλεφώνου. Τείνει επίσης να απενεργοποιήσει προσωρινά τις λειτουργίες όπως "Πάντα" στο τηλέφωνο. Ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό που προσφέρεται στους χρήστες κάτω από το εικονίδιο της μπαταρίας είναι το "App power monitor". Αυτή η συγκεκριμένη δυνατότητα επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν την επιλογή των εφαρμογών που θα θέλατε να σταματήσει να χρησιμοποιεί την μπαταρία του τηλεφώνου ενώ το smartphone βρίσκεται σε λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης.

 

Απαλλαγή από το συρτάρι εφαρμογών

Τα Samsung Galaxy S8 και S8 Plus προσφέρουν πάντα τη δυνατότητα στους χρήστες του να εμφανίζουν όλες τις εφαρμογές στην Αρχική οθόνη με την αφαίρεση του συρταριού εφαρμογών. Οι χρήστες μπορούν να επιτύχουν το ίδιο πατώντας για μεγάλο χρονικό διάστημα την Αρχική οθόνη και έπειτα πατώντας στην επιλογή Ρυθμίσεις αρχικής οθόνης. Κάτω από αυτό, οι χρήστες μπορούν να μετακινηθούν στην επιλογή διάταξης αρχικής οθόνης. Υπάρχουν δύο επιλογές για να διαλέξετε: Αρχική οθόνη μόνο και Αρχική οθόνη και οθόνη εφαρμογών. Όταν ο χρήστης επιλέξει την επιλογή "Μόνο αρχική οθόνη", αυτό θα απαλλαγεί από το συρτάρι της εφαρμογής. Ως αποτέλεσμα, όλες οι εφαρμογές θα υπήρχαν στις αρχικές οθόνες.

 

Δημιουργία πλήρους οθόνης των εφαρμογών

Η δυνατότητα που κάνει τόσο το Samsung Galaxy S8 όσο και το S8 Plus μοναδικό είναι το συναρπαστικό και φωτεινό "Infinity Displays" που είναι διαθέσιμο από άκρη σε άκρη. Για να επιτρέψει στους χρήστες να αξιοποιήσουν πλήρως τις εκπληκτικές οθόνες που προσφέρει το Samsung Galaxy S8, η Samsung προσφέρει επίσης τη δυνατότητα προβολής των διαφορετικών εφαρμογών σε λειτουργία πλήρους οθόνης. Οι χρήστες μπορούν να μεταβούν σε πλήρη οθόνη μεταβαίνοντας στην εφαρμογή Ρυθμίσεις και μετά μεταβαίνοντας στην ενότητα Εμφάνιση. Κάτω από αυτό, θα συναντούσαν την επιλογή Εφαρμογές πλήρους οθόνης. Εδώ, οι χρήστες μπορούν να αποφασίσουν ποιες εφαρμογές θα ήθελαν να πάνε για λειτουργία πλήρους οθόνης.

Ένας άλλος λόγος για τον οποίο αυτή η δυνατότητα που προσφέρει το Samsung Galaxy S8 θεωρείται ότι είναι χρήσιμη είναι λόγω του λόγου διαστάσεων των οθονών Samsung Galaxy S8. Ο λόγος διαστάσεων είναι 18,5: 9. Αυτό θα προκαλούσε την εμφάνιση των μεγάλων μαύρων γραμμών στις πλευρές των βίντεο και των εφαρμογών. Τα περισσότερα από τα βίντεο και τις εφαρμογές απαιτούν την τυπική αναλογία διαστάσεων 16: 9. Με τη βοήθεια της λειτουργίας εφαρμογών πλήρους οθόνης, οι χρήστες μπορούν επίσης να απαλλαγούν από τη μαύρη γραμμή στις πλευρές.

Κίνηση των πλήκτρων γραμμής πλοήγησης

Στο Samsung Galaxy S8 και στις παλαιότερες εκδόσεις των smartphone από τη Samsung, τα πλήκτρα της γραμμής πλοήγησης είναι διατεταγμένα με τη σειρά ως Recents –Home-Back. Ωστόσο, πολλά άλλα smartphones είναι διατεταγμένα με την αντίστροφη σειρά των πλήκτρων της γραμμής πλοήγησης ως Back –Home –Recents. Αν θέλετε, ωστόσο, να αλλάξετε τις ρυθμίσεις στο μοντέλο Samsung Galaxy S8, τότε μπορείτε να το κάνετε προχωρώντας στην ενότητα Ρυθμίσεις. Από εκεί, μπορείτε να μεταβείτε στην ενότητα Εμφάνιση και μετά στη γραμμή πλοήγησης. Εδώ, οι χρήστες μπορούν να αλλάξουν τη σειρά των πλήκτρων της γραμμής πλοήγησης στην αντίστροφη σειρά ως Πίσω - Σπίτι - Πρόσφατα. Από το ίδιο εικονίδιο, οι χρήστες μπορούν επίσης να αλλάξουν τη θέση των πίσω κουμπιών και της εναλλαγής εργασιών.

Αναπαραγωγή με φίλτρα βίντεο

Η εφαρμογή Κάμερα του Samsung Galaxy S8 είναι ένα άλλο συναρπαστικό χαρακτηριστικό. Μπορείτε επίσης να μάθετε για μερικές από τις συναρπαστικές κρυφές δυνατότητες του Samsung Galaxy S8 από την εφαρμογή Κάμερα. Υπάρχει η παρουσία ορισμένων ενδιαφέρων και αστείων φίλτρων βίντεο που είναι διαθέσιμα ενσωματωμένα στην εφαρμογή κάμερας του μοντέλου Samsung Galaxy S8. Αυτά τα φίλτρα είναι παρόμοια με αυτά του Facebook και του Snapchat. Οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στα ενσωματωμένα φίλτρα βίντεο κάνοντας κλικ στο εικονίδιο της κάμερας στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης, ενώ η κάμερα βρίσκεται σε λειτουργία selfie. Στη συνέχεια, οι χρήστες μπορούν να κάνουν κλικ στο εικονίδιο αρκούδας που υπάρχει στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης.

Αποθήκευση αντιγράφων εικόνων RAW

Αυτό είναι ένα άλλο χαρακτηριστικό στη λίστα με τις κορυφαίες συμβουλές και κόλπα του Samsung Galaxy S8. Η ενσωματωμένη κάμερα του Samsung Galaxy S8 smartphone είναι εξαιρετικά εξελιγμένη. Οι εικόνες που κάνατε κλικ από την κάμερα φαίνεται να είναι αρκετά ακριβείς, ευκρινείς και καθαρές. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί ειδικά όταν οι εικόνες RAW προβάλλονται από τους χρήστες. Εάν θέλετε να αποθηκεύσετε τις φωτογραφίες RAW στο smartphone σας, τότε αυτό μπορεί να γίνει ανοίγοντας την εφαρμογή κάμερας και κάνοντας κλικ στην επιλογή "μέγεθος εικόνας". Από αυτήν την ενότητα, οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιήσουν τη λειτουργία JPEG, καθώς και τα αρχεία RAW, για τις εικόνες.

Ρύθμιση διπλού ήχου Bluetooth

Το Samsung Galaxy S8, καθώς και το Galaxy S8 Plus, έγιναν τα πρώτα smartphone που περιλάμβαναν τη δυνατότητα διπλού ήχου Bluetooth με την κυκλοφορία του Bluetooth 5.0. Αυτή η δυνατότητα βελτίωσε τον συνολικό ήχο καθώς και το εύρος των λειτουργιών Bluetooth. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να αναπαράγουν αρχεία ήχου σε δύο μεμονωμένα σετ ηχείων ή ακουστικών ταυτόχρονα. Αυτή η μοναδική δυνατότητα μπορεί να ενεργοποιηθεί μεταβαίνοντας στην ενότητα Ρυθμίσεις. Από εδώ, οι χρήστες μπορούν να προχωρήσουν στο εικονίδιο "Συνδέσεις" και στη συνέχεια "Ενεργοποίηση Bluetooth". Πατώντας στις τρεις κουκκίδες που βρίσκονται στην επάνω δεξιά γωνία, οι χρήστες κατευθύνονται στην επιλογή Διπλός ήχος και, στη συνέχεια, μπορούν να επιλέξουν το εικονίδιο "σύζευξη δύο σετ ηχείων ή ακουστικών".

Ρύθμιση χειρονομιών αισθητήρα δακτύλου

Ένα ακόμη από τη λίστα των κρυφών χαρακτηριστικών του Samsung Galaxy S8 είναι οι κινήσεις του αισθητήρα δακτύλου. Αυτή η λειτουργία επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν σάρωση προς τα κάτω στο σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων που υπάρχει στο πίσω μέρος της συσκευής για να τραβήξουν προς τα κάτω την οθόνη ειδοποιήσεων. Αυτό επιτρέπει επίσης στους χρήστες να μετακινούν τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων που θα εκκινήσει το Samsung Pay. Αυτή η μοναδική δυνατότητα του smartphone Samsung Galaxy S8 μπορεί να ενεργοποιηθεί μεταβαίνοντας στην εφαρμογή Ρυθμίσεις και, στη συνέχεια, προχωρώντας στις Σύνθετες δυνατότητες. Από εδώ, μπορούν να ενεργοποιήσουν την επιλογή Χειρονομίες αισθητήρα δακτύλου.

Διαθέτετε smartphone Samsung Galaxy S8; Μπορείτε να μάθετε μερικές σημαντικές συμβουλές και κόλπα του Samsung Galaxy S8 για να κάνετε το smartphone σας πιο φιλικό προς το χρήστη και εύχρηστο. Μαθαίνοντας για τις κρυφές δυνατότητες του Samsung Galaxy S8, μπορείτε να βελτιώσετε τη συνολική εμπειρία χρήσης των προηγμένων λειτουργιών του smartphone. Μάθετε για μερικές συναρπαστικές δυνατότητες που θα μπορούσαν να έχουν μεγάλη χρήση. Ελπίζουμε ότι το λεπτομερές άρθρο μας σχετικά με μερικές από τις καλύτερες και τις πιο προηγμένες συμβουλές και κόλπα του Samsung Galaxy S8 θα σας βοηθήσει. Πηγαίνετε για το smartphone Samsung Galaxy S8 και απολαύστε τη συνολική εμπειρία!

Δείτε επίσης: Πώς να ορίσετε ένα όριο δεδομένων στο Galaxy S8

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found